אני יודע שזה לא הצליח לג'רארד באסטון וילה, אבל חשבתי שהעבודה הטובה שלו בריינג'רס תעזור לו לקבל עוד צ'אנס בבריטניה. מפתיע שהוא כבר מוצא את עצמו בסעודיה, אבל כפי שנכתב כאן, הכסף כנראה...
בחילה קשה, וייבים של סרטוני גלעד שליט מקריא את התאריך של היום מהעיתון. הסרטון הצגה שלו שפרסם פאבריציו אפילו גרוע יותר. מסתיים בפאקינג ynwa... עוד האוהדים של הקבוצה הזאת יתחילו לשיר את זה בסוף משחקים, איזה גועל נפש. בחיי שירד לי מסטיבי ברמות. להיות אחד ה-פרצופים של הפרויקט הדוחה הזה... אל תגידו לי שזה בדיוק כמו הסינים. זה ממש ממש לא.
אם זה נכון זה מדאיג מאד. בהחלט מרמז על שינויים טקטונים במפת הכדורגל, תרתי משמע. ולמי שהשווה את זה לליגה הסינית או האמריקאית שיחזור בבקשה לקרקע. או במילים אחרות, מילינקוביץ' סאביץ' זה לא אקסל ויטסל. Lazio's Sergej Milinković-Savić says 'yes' to Saudi Arabia offer - Get Italian Football News
שאלה רצינית, מה הסטטוס בערב הסעודית בקשר למשפחות של השחקנים? הנשים צריכות לעטות כיסוי ראש, ״צניעות״ וכל הזוועות שמתחוללות שם, או שהם יוכלו לחיות כמו במערב? כי אם המשפחות יוכלו לחיות חיים נורמליים, אז יבוא שחקן לשלוש שנים, יעשו 100 מיליון אירו ויחזור הביתה. עסק לא רע. במיוחד אחרי שחיית אצל לוטיטו הקמצן.
כשמסתכלים על איכות הקשרים שליברפול הביאה כל השנים מבינים שמשהו שם קלוקל. איזה קשר שעבר שם שיש גם היום, או בצ'לסי, או בארסנל, שיותר טוב ממנו? הוא לא יהיה שידרוג תהומי מאריקסן? למה האנגליות לא מסתערות עליו , במחיר הזה, דרוש לא פחות מועדת חקירה בעיניי. אחד השחקנים השלמים הטובים בכדורגל העולמי בשנים האחרונות.
כבר שנים שמצד אחד אומרים שהוא אחד הקשרים הטובים בעולם ומצד שני אף מועדון גדול יותר מלאציו (עם כל הכבוד) לא מסתכל עליו. כראה שיש איזה עניין. ליברפול לא רלוונטית, לאורך השנים סיפרו שהמחיר שלו גבוה מאוד והרבה מעל כמה שליברפול שילמו על קשרים.