הוצאנו הקיץ 95 מיליון פאונד. מתכננים להוציא יותר? אולי, לא יודע. כרגע זה קיץ חסר תקדים עבורנו מבחינת הוצאות על רכש. מי שהבאנו לתפקד כקשר התקפי זה סובוסלאי. אחרי שהבאנו אותו, אין לנו צורך בשחקן כמו סאביץ'. לדעתי הוא טוב מסאביץ', מתאים לנו יותר והוא גם הרבה יותר צעיר. SMS כבר בן 28, אנחנו לא קונים שחקנים בגיל כזה (בטח שלא בכסף משמעותי). 2 השחקנים היחידים שהחתמנו תחת קלופ שהגיעו בגיל מבוגר מ-26 הם טיאגו (שהגיע בגיל 28 במחיר נמוך מאוד) ורגנר קלאבן שהגיע ב-5 מיליון בתחילת דרך של קלופ. 26 זה הגיל המקסימלי שאנחנו רוכשים שחקנים, אלא אם יש איזה מקרה מיוחד (או שוערים שלישיים שחותמים בהעברה חופשית). מקאליסטר הגיע על התפקיד שטיאגו שיחק והם שונים מסאביץ'. אנחנו כבר לא ממש משחקים בשלישיה באמצע אבל גם כששיחקנו ככה, השניים שבנוסף לפאביניו לא חופשיים. הקשר בימין יותר התקפי (הנדרסון) אבל בשמאל הוא יותר כמו פליימייקר אחורי מאשר שחקן חופשי (טיאגו).
אם אני זוכר נכון בשנים הגדולות שלכם שיחקתם עם וינאלדום בתור ה-8 עם האוריינטציה ההתקפית. סאביץ' אמנם משחק בצד ימין אבל זה כמו וינאלדום רק משודרג. לזה תוסיף שהוא גם שחקן גדול וקשוח שתורם גם בהגנה וגם בהחזקת כדור. קלופ אף פעם לא יגיד לא לקשרים כאלה. לא יודע אם קלופ פנטז עליו או לא, אבל מה שהפיל את זה מראש היה תג המחיר שלו. אגב אתה אומר שטיאגו פליימיקר מצד שמאל, סאביץ' שיחק הרבה שנים לצד פליימקר מצד שמאל, אולי שמעת עליו-לואיס אלברטו.
הם כבר לא משחקים דומה לתקופה ששיחקו עם ווינאלדום(אז היו להם גם שלישייה התקפית אחרת) ובכל אופן אצליהם ווינאלדום היה מתעסק בעיקר בכיסוי שטחים והגנה. עם הכדור לא היה צריך לעשות כלום פרט ללהעיף אותו תוך 2 שניות במסירה לשחקן קרוב. לסאביץ אין את הרגליים להתעסק רק במשימות הגנתיות ואתה לא מביא אותו לתפקיד הזה. הם משחקים היום בצורה הרבה פחות ישירה כשטרנט מצטרף כעוד קשר נוסף שמנהל את המשחק.
וינאלדום עזב לפני שנים, הוא לא רלוונטי. אבל הוא לא היה עם אוריינטציה התקפית, ממש לא. זה לא משנה אם קלופ יגיד כן לשחקנים כאלה, אין לו צורך בשחקן כזה אחרי שהביא את סובוסלאי שטוב ממנו וגם יותר מתאים לנו מבחינת הסגנון והאיכויות. וגם אם לא מסכימים שהוא טוב ממנו, אז לפחות על עניין הגיל אני מניח שאפשר להסכים. אנחנו לא קונים שחקנים בני 28 כמו SMS. שמעתי לא רק על לואיס אלברטו אלא גם על עוד איזה אחד ששיחק ליד SMS בלאציו. אפילו נבחר לשחקן העונה שלהם נדמה לי אחרי שאצלנו היה גרוע ברמה שלא נעים לי להזכיר.
וינאלדום לא היה עושה הרבה גיחות לעומק? הוא נראה לי כמו vice מטוידי כזה(סלחו לי שאני זורק רק שמות מהסריה א׳) או שאולי לא עקבתי אחריכם מספיק וזה גם יכול להיות. והשני ששמעת עליו שיחק את הקשר האחורי.
ווינאלדום היה מצטף להתקפה גם, אבל הדגש היה הגנתי ולא התקפי. כן, יודע מה לוקאס שיחק. מנסה לשכוח אבל זה לא פשוט.
פאביניו היה מביך, גרוע מאוד. לוקאס היה מחבל. לפחות במקרה של פאביניו בעבר הוא היה מעולה, אני זוכר לו חסד על זה ותמיד אסתכל עליו באופן חיובי וגם היום אני אוהב אותו. לוקאס לעומת זאת... כל פעם שאני רואה את התמונה הזאת שלו עם ה-unluckeee עולה לי הלחץ דם. אם כבר אתה רוצה השוואה של לוקאס לשחקן נוכחי זה הנדרסון.
פולהאם דחתה לפי הפרסומים הצעה של 30 מיליון פאונד על מיטרוביץ' מסעודיה, כשהיא מנסה להאריך לוויליאן חוזה אבל זה לא יהיה פשוט כי גם כאן הסעודים בתמונה...