הצעה של 30 מליון אירו לא פאונד. בצדק, אחרי העונה האחרונה עם כל הבעיות כשירות והבעיות הנפשיות אתה לא מוכר שחקן כזה מאנגליה בסכומים האלה.
מי יראה את המשחקים האלה? אל גלגוליםגק נגד אל לכדןקדק. בשלוף אתה יודע להגיד לאן עבר רובן נבס? ולאן בנזמה? עוד לתת להם כסף על הזכויות ולשדר את הזבל הזה? שייחנקו עם הליגה שלהם.
1. יש היום דור צעיר שלפעמים אוהדים יותר את השחקן (רונאלדו, מסי) מאשר את הקבוצה, ככה שמניח שהם אולי כן יצפו. 2. לדעתי המטרה של הליגה בסעודיה היא לעשות משהו שדומה לסופר ליג, כלומר לייצר איזה מפעל כמו גביע העולם למועדונים שבו ישחקו הקבוצות מסעודיה עם הקבוצות הטובות באירופה, וזה משהו שיהיה לו ביקוש, גם אתה אני מתאר לעצמי תצפה במשחק של ליברפול מול קבוצה מסעודיה אם יהיה מדובר במפעל רשמי...
תפור על ערוץ הספורט. ליגה שתעניין את מעריצי "ברצזונה ורעל מחריד" אבל וינסנדנט, יעקבי, מלר ושגיא כהן ידברו עליה כאילו זה WOW.
רק מקווה שזה באמת יהיה משחק בין פאביניו לקפטן. אאחל להנדרסון בהצלחה, מקווה בשבילו שגם ג'ררארד ייתן לו חופש לשחק חצי חלוץ כמו שקיבל מקלופ. אולי בסעודיה בליגת הפסיונרים שם זה יביא גם גולים ואסיסטים בניגוד לאצלנו.
סקו פופאנה עובר לאל נאסר (הקבוצה של כריסטיאנו רונאלדו). אחד השמות המעניינים שעקבתי אחריהם בשנתיים האחרונות, הייתי בטוח שאיזה קבוצת פרמיירליג איכותית תחתים אותו. אגב, פאביניו ב40 מליון זה על גבול ההזייה. אשכרה קניתם ומכרתם אותו כמעט באותו סכום, מדהים בהתחשב בעובדה שהוא אחרי שפיכת מנוע.
ויתר לדעתי על קריירת פריימרליג. הוא קושר ללא מעט קבוצות בליגה. במידה ופאלאס למשל מוכרת את דוקורה אני מאמין שהם מיד היו מנסים להביא אותו. גם לווסטהאם, וילה, טוטנהאם(אמורים למכור את הוייברג) הוא רלוונטי.