בוקר טוב לכל המגיבים שטענו שזה זהה לליגה הסינית ורק פנסיונרים עוברים לשם... אפשר להסכים שקורה פה משהו בסדר גודל שמאיים על הכדורגל הגם ככה מושחת לחלוטין באירופה?
בשביל שזה יתחיל לאיים, צריך שזאת תהיה מגמה ממושכת ולא קיץ אחד של טירוף. אני עוד לא רואה שהשחקן הסכים. זה שלברקוזן הסכימו זה לא מעניין כי לא איכפת להם, השאלה אם שחקן כזה יסכים לבחור בכסף על פני קריירה. אגב, אני אזכיר שגם הסינים בהתחלה לקחו כל מיני אוסקר ואלכס טשיירה...
לאזן ככה את הספרים של פאריז עם 300 מליון אירו על שחקן כדורגל לשנה אחת כשהוא כבר סגור בריאל, נשמע לך הגיוני? יובנטוס נענשה בין היתר על ניפוח ערך לשחקני נוער, אז מה זה? פסז עשתה עסקה רעה מאוד לפני שנה מול שחקן שלא רצה באמת להשאר אצלה, חשבה שהיא יכולה לתת לו. משכורת הזויה ולהשאיר אותו. בעסקה המושחתת הזאת היא יוצאת ברווח על החלטה רעה, כשהשחקן מסוכם בריאל מדריד ולא מסתירים את זה.
אני רואה פה גוש של חרא עף עלי אחרי שאני מכוסה בערימה של חרא. זה לא נראה שמה שכתבת מזיז למישהו. אני מקווה שהשחקן יסכים לעבור וגם יוסיפו לזה עוד איזה קיק, אולי השאלה לניוקאסל בינואר אחרי שאל לגןרןםחכ תצא ממאבק האליפות כי תפסיד לאל לןכחןםןק.
הוא לא יעבור לשום מקום בינואר. הוא יהיה הפנים שלהם בשנה הקרובה אם זה יקרה, יסחטו אותו כמה שאפשר מבחינת דימוי, שיווק וכדומה עד שיעבור לריאל בקיץ.