האמתי ערן שאני לא בטוח ששינוי מאמן ישנה משהו במצב אולי אפילו רק יחמיר אותו. שוב זעזוע למערכת המזועזעת של הקבוצה? והאמתי שפונקל לא מאמן רע, שילוב של חוסר מזל ואולי גם של עקשנות שלו על מ"ס שחקנים. מה שכן דווקא יאנקר שחקן מאד מוכשר ואני מבין למה פונקל בונה עליו. רפאל מאמצע העונה שעברה לא פוגע...
לדעתי פונקל כן מאמן רע, לפחות העונה. ממש לא משנה אם לכשלון קוראים "חוסר מזל" או "עקשנות". אבל לא טענתי לרגע שצריך לפטר אותו. זה באמת יהיה יותר מדי למערכת. יאנקר שחקן מוכשר כעקרון אבל השנה הוא לא פוגע. רפאל אף פעם לא שחקן יציב, אבל במיקום הנוכחי שלו בצד שמאל הוא די תקוע. אני באופן אישי הייתי מהמר על רפאל ומשאיר אותו, כי עם כל הדריבלים שלו הוא כן יכול לחתוך הגנות בכדור ראשון.
אם הרטה לא תצליח לשרוד בליגה הראשונה היא תוכל להאשים רק את עצמה. הקבוצות האחרות לא מפסיקות להשאיר נקודות אצל היריבות שלהן. ממש לא משנה לי שנירנברג הצליחו להשיג נקודה מול באיירן, התיקו הזה זה עוד אפשרות של הרטה לצמצם את הפער מנירנברג בשתי נקודות. אם ינצחו מחר את פרייבורג כמובן. תוצאות התיקו של הרטה יכולות להוציא מהדעת כעת, כשמבינים איזה הבדל שני נצחונות היו עושים בתחתית הטבלה. שני נצחונות, לא יותר, והרטה היתה מסתכלת לפחות על שתי קבוצות אחרות מלמעלה.
ברכה אישית לך ערן שסובל מזה תקופה והנה, בדם יזע ודמעות ניצחון ראשון בסיבוב הנוכחי. תחברו אותו לרצף קטן בשבוע הבא?
תודה רבה, אבל זהו הנצחון השני בסיבוב השני של הרטה, הראשון היה גם כן 0-3 בהאנובר. רק ארבע נקודות הפרש, על זה חשבתי כל היום והרטה השיגו את זה. האמת? פרייבורג היתה ממש רעה וההגנה של הרטה, הטובה בלאו הכי בסיבוב הזה, הסתדרה בלי בעיות עם ההתקפה של פרייבורג. אבל מה אכפת לי מצרות של אחרים? זה היה משחק מפתח, אולי על כל העונה, והרטה הראתה אופי.
למה בהרטה הסכימו לתכתיב של אופ"א לשחק כבר ביום שלישי הקרוב נגד בנפיקה? כלומר, עוד פחות מ48 שעות למשחק בפורטוגל, ורק עכשיו הם שיחקו אצל פריבורג...
תודה רבה עידן, איזה כיף כאן בפורום, מי היה מברך אותי, חוץ מכם, על נצחון של הרטה? אדריאנצ'ו עושה את שלו למרות שהתפקיד שלו הצטמצם מעט - הוא מבקיע שערים, מה יותר חשוב? חבל שגקאס לא הצליח להתחבר אתמול, הוא היה מפוזר ופספס הזדמנויות בטוחות לשערים. אבל איך היה ניר לוין אומר? "לא נהיה חזירים", גם שלוש אפס זה אחלה תוצאה.
פרידהלם פונקל הולך להעלות מול הופנהיים שני חלוצים כבר משריקת הפתיחה. את זה הוא עוד לא עשה העונה. ולראשונה אחרי חמישה חודשים יש סיכוי להרטה לצאת מהמקום האחרון בליגה (ואני בונה על האנובר, למרות שגם בוכום מראה שיפור והיא תשחק מול נירנברג).
זה ממש לא נראה טוב, כל המצב של הרטה. היום היה אחד המשחקים הגרועים שלה. הופנהיים לא תקפה יותר מדי אבל תקעה כל נסין התקפה של הרטה והבקיעה כאילו שיחקה מול הגנת הנוער של הרטה. פרייבורג השיגה נקודה ועכשיו יש חמש נקודות. טוב, זה עוד לא הסוף, רק שבשבוע הבא צריך לנצח בהמבורג... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
הרטה מתחילה לאבד שליטה. השחקנים יוצאים בעיתונות נגד המאמן והשיטה ההגנתית שלו במשחקי הבית. משחקי הבית הבאים של הקבוצה יהיו מול הקבוצות במקומות 1-5, וכמו שהרטה נראתה מול הקטנות אין לה סיכוי. פונקל לא מסוגל להציל את הרטה, והאמת? נראה שהוא גם לא מאמין שיש לו את הסגל שיציל את הרטה. שני נצחונות בשבעה עשר משחקים? מאמן שלישי בעונה אחת? הפעם, נראה, זה הכרחי, כי גם אם הרטה תרד ליגה - היא חייבת לנסות את הכל, וכמו שהם נראו מול הופנהיים לא בראש שלהם להילחם.
ההפסד להמבורג הוא לא הפתעה מרעישה אבל הניצחון של האנובר בחוץ הוא זה שדווקא מסבך לכם את העניינים. לא יודע איך תצאו מזה.
אם להתייחס לרמה הנוכחית של הרטה אז באמת שאין לאן לשאוף (למרות שאתמול הם היו יכולים לצאת עם נקודה). נותר רק משחק תחתית אחד מול נירנברג, כל השאר נגד קבוצות שבנקודת הזמן הנוכחית טובות יותר מהרטה. אם להתייחס לסטטיסטיקה - האנובר ניצחה אבל פרייבורג הפסידה, כך שהפער מהרלגציון וגם מהמקום ה-15 עדיין חמש נקודות, עם עוד עשרים ושבע נקודות בקופה. אבל בהרטה מתעסקים עם פונקל כיום ושואלים אם הוא בכלל צריך להישאר בקבוצה, כך ששקט בטח שאין, ובלי שקט קשה להגיע להשגים. לא נוחות לי השעות של המשחקים בליגה השנייה...
ואם להתייחס לניצחון של נירנברג על לברקוזן ועל חמש נקודות מהמקום השבעה עשר - דרבי ברלינאי קרוב מתמיד, ולא רואים סימנים שאוניון יעלו לליגה הראשונה....