ענק!! עכשיו, בואו נעלה רמה. אני מכיר את האתר שבו יש את כל השאלות שממנו לקוחות השאלות שריינמן ראה ב"שם המשחק". השאלות שם רציניות ולא רטוריות, וגם התשובה, למרות שהיא מצחיקה, גם היא לא במשפט אחד. תשאלו משהו רציני, ותענו משהו רציני. אתם יכולים להכניס בדיחה אם אתם רוצים.
ילדים, ילדים, אתם לא מסוגלים להסתדר לבד? לילך, וידוקה לשעבר(בעע אני שונא את הכינוי החדש שלך) התכוון שנעלה רמה בשאלות, שנשאל שאלות רציניות, וככשאלת את השאלה למה תמיד הדרבים של המגזר נגמרים במכות, הוא הודה לך על כך שהסכמת לעשות את מה שהוא ביקש ולשאול שאלה רצינית.
חוששתני שגם אתה לא הבנת. ה"תודה" היה בציניות. ברור שלא התכוונתי שימשיכו לשאול שאלות לא רציניות של שורה אחת. אבל שיהיה, אתם לא רוצים? לא צריך. אני לא רואה שום פואנטה בדיון הזה אם הוא לא רציני.
אוקי... אבל זה יגרום לי להיראות קצת טפשי, היות ואני היחיד ששואל שאלה רצינית... למה ראשל"צ לא מצליחה להוציא שלוש נקודות באף משחק שלה? עושה רושם שהיא קבוצה מצוינת, היא שולטת בכל המשחקים שלה, אפילו מול הגדולות, ומגיעה להמון מצבים, אבל איכשהו היא לא מצליחה. הבנתם? שאלות שבאמת דורשות תשובה רצינית, ומי שרוצה שיענה עליה כמו שצריך, ואם הוא רוצה הוא יכול גם להפוך את זה למצחיק, העיקר שתהיה תשובה כלשהי. כדי להראות לכם גם דוגמא של תשובה אני אכתוב אחת בעצמי : AFC יקר, החתימה שלך יפה מאד, ברכותי. הגוון הכחול המקסים בחתימה, יחד עם המלך תיירי הנרי פשוט מושלם. אחלה חתימה, באמת. לשאלתך - בראשל"צ שומרים על מסורת רבת שנים של סיום במקום השביעי, תוך כדי פיטור מאמן די מכובד בקרב קבוצות התחתית, וייצוב הקבוצה ע"י מאמן הרבה יותר אלמוני. חוששתני שראשל"צ איכשהו הצליחה להגיע לדרגה הנמוכה ביותר מבין המאמנים, והמאמן הנוכחי הוא כל כך גרוע וחסר ניסיון עד שקבוצתו בקושי מצליחה להוציא נקודה מהקבוצה העלובה הזאת בית"ר ירושלים, שנתפסה ב-20 נבדלים. פשוט בושה, מי יכול לא לנצח את הקבוצה הזאת? רואים? אומנם עניתי בצורה לא הכי עניינית, וגם כמובן שהתשובה לא הכי הגיונית, אבל זאת בכל זאת תשובה, ששומרת על המרכיב שהדיון הזה נוסד עליו - קצת הומור. תנסו, זה לא מפחיד.
בסדר למה גל דרבי של המגזר הערבי בשנה האחרונה בליגה הלאומית נגמר במכות? האם כל הקבוצות הערביות רוצות לעשות היסטוריה ולהיות הקבוצה הערבית השניה בליגה הראשונה?
אגב, בקשר לראשון.... אם אני לא טועה זו העונה התשיעית שלהם ברציפות בליגה הבכירה, אז יש משהו יותר סימלי מאשר סיום השרשרת הזאת של מקום 9, בעונה התשיעית? לא נראה לי, לכן הסוף מגיע...
איך זה שאדורם קייסי שהוא אולי השחקן הטוב ביותר בתפקיד שלו בישראל, ןגם השתתף בכל המשחקים של חיפה. לא קיבל זימון לקבוצה בחו"ל לעומת וואליד באדיר שהיה לו אולי חצי שנה טובה בעונה שעברה וקיבל זימון לראיו ויאקנו (למרות שלא הלך). האם זה בגלל שמעדיפים שחקני התקפה על שחקני הגנה?? ותראו את אילן בכר שהוא שחקן הגנה נדיר ש"משחק" בחו"ל. אז, איך זה??