אני אבי רצון? אני אלון מזרחי? רדליון אני הרבה יותר חכם ממך, תהיה בטוח בזה. ושטויות רק אתה מדבר. אני - מנור חסן - תמיד צודק(משחק טוב) אבל לא יודעים את זה. רדליון - מוט'לה שפיגלר - מברבר שטויות ומקשקש כמו תרנגולת, אף אחד לא יודע מה יוצא מפיו קלייברט - יעקב שחר - מתעצבן בקלות יולי יולי - אלון מזרחי - מנסה לשבור את שיא השערים (הודעות) כאוס - עידן טל - אף אחד לא ממש שם לב שהוא קיים
חחח תודה איזה דיון גדול, פשוט קטעים מה שהולך פה. הכי אהבתי את של חביב, נמצא לקישוט אלן סמית'- ראובן עובד ופדידה(ואולי עוד כמה)- חולה הימורים
איזו שאלה? אתה אינדיו - לא יודע עברית (שגיאות כתיב)... מקווה שלא העלבתי אותך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx :?:
חחחחחחח, הרגת אותי!!! דיון ענק למי שפתח אותו צל"ש ממני!! וידוקה אני חושב שהשוואה שלך לאבי רצון נכונה, רק יודע לבקר, וזה גם דבר טוב, כי יש את האנשים המשעממים שרק אומרים דברים טובים.
אלון מזרחי לא- אבל תיהיה בטוח שאתה אבי רצון- אדיוט שיודע רק לבקר וחושב שהוא הכי טוב בעולם... אבל בעצם הוא סתם... הלוואי ואני יהיה כמו מוטל'ה... עדיף על אבי רצון :123:
אני לא אבי רצון. ואני לא מבין למה אתה חייב כל הזמן לערב אותי בכל הדיונים שלך... כמעט כל תגובה שלך אתה חייב להזכיר אותי. ואם אתה שמח שאתה זקן קירח שבטוח שעדיין יש דבר כזה נתניה ועוד 15 אז זאת בעיה שלך.
חחח דוגרי, אם אתה לא תיהיה פה יהיה לי משעמם באמת חצי מההודעות שלי (וגם שלך! ) זה לבקר אחד תשני... אבל לא נורא זה כייף... ועכשיו ברצינות... אני חושב שמוט'לה אדם שמבין וסתם עושים ממנו טמבל בגלל איך שהוא מדבר אבל זה נושא אחר... בואו נמשיך בדיון.