אני הבנתי אני הבנתי אני עליתי על עיניין המישה ממזמן ... וכמוך אני עליתי על זה בזכות החתימה...לקח לי קצת זמן עד שגרמתי לו להודות אבל הוא בסוף הודה שהוא אכן הרוסי הידוע לשימצה מישה...
האמת היא שאול שזה גדול! אבל גם אתה קצת אריברטו! ביחד איתי! וגם כן קשור לנונסטופ! והמבין יבין.... חחחחחחחחח
אני מבין... חחחחחחחחח.... ואני רק אגיד שמליון שאהידים לביתו של טרזגה צועדים וחוגגים את מותו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........
ברקוביץ? קופל? מזרחי? אני דווקא חושב שאני ג'ובאני רוסו(עזבו לא תבינו למה....).... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx ודייר....אתה- אמיר שלח, מרוב טיפשות לא רואים את הכדורגל!
אני עומד על שלי, דייר הוא קווין קיגן, הוא דווקא בן אדם חכם, אבל אף אחד לא מבין על מה הוא מדבר(הציטוטים שלו משתווים ברמה לאלון מזרחי- שניהם)
חחחח זה אני עשיתי את הדיון תמונות הזה "לקירוב לבבות" וגם הצעתי לאנשים טלאי של הליגה הפלסטינית לפיפ"א עם רפעת דחראווי וכל הכוכבים.. אבל משום מה סירבו היה גם דיון שבו שאול הראה למלך בניון הראשון איך אמא שלו מתאבלת עליו חחחחח
דיי כבר על תשנו נושא! דברו על נונ- סטופ בדיונים אחרים... ולירן- בית"ר אין ממש מה לכתוב עלייך.. אתה כמו וידוקה.. דיי...
למה לשנות? זה אחלה לדבר על זה... אני חייב לציין שהחתימה שם פשוט הייתה מלאכת אמנות וגם הדיונים על המשפחה שלו...
לא הוא לא קיר.... יאללה להמשיך עם נונסטופ זה מצחיק! חבל שהפורום שם נפל אחרת הייתי מביא לכם לינקים למיטב.... אפילו המנהל התערב ומחק לנו דיונים... אני ממש הייתי יושב מול המחשב ומחכה ששאול יכתוב משהו ואז שעה יושב ומתמוטט מצחוק מול המחשב.... וגם אני הייתי הורג את עצמי.... ובעיקר התגובות- אוי התגובות..... ומי שיביא לי את החתימה מובטח לו פרס נאה....
הקרדיט על החתימה לאמיל ושאול הקרדיט על דיון המשפחה אז תלוי למה אתה מתכוון.... היה אחד עם תמונות של בני דודים וכל מיני כאלה שזה אני נברתי בתוככי האינטרנט, והיה דיון עם האמא הערבושית שבוכה על הבן שלה ובא המלך בניון הראשון ואמר שזאת אמא של מוחמד אז התפתח ריב....