אמנם אני מסכים עם הקונספט הכללי (וויסקי נוז vs. רפא) אבל למה שטוטנהאם תגיע לגמר ליגת האלופות? קודם שיגיעו למוקדמות. ולמה אנשים שוכחים את הגביע האנגלי? (זה קצת מרגיז)
אני מאמין שכך יראה הטבלה בסוף העונה: 1. מנצ'סטר יונייטד 2. ליברפול 3. צ'לסי 4. טוטנהאם 5. ארסנל 6. אסטון וילה 7. מנצ'סטר סיטי 8. ניוקאסל 9. אברטון 10. פורטסמות' 11. ווסטהאם 12. סנדרלנד 13. מידלסברו 14. האל 15. בולטון 16. וויגאן 17. בלקבורן 18. ווסט ברומיץ' 19. פולהאם 20. סטוק.
1.צ'לסי 2.מנצ'סטר יונייטד 3.טוטנאהם 4.ארסנל 5.מנצ'סטר סיטי 6.ליברפול 7.אברטון 8.בולטון 9.בלקבורן 10.אסטון וילה 11.ווסטאהם 12.סטוק 13.סנדרלנד 14.ניו קאסל 15.פולהאם 16.פורטסמות 17וויגאן 18.מדילסבורו 19.האל 20.ווסט ברומיץ
יאללה, לא מפספס הזדמנות לארגן לעצמי בור לקראת מאי הבא. 1. צ'לסי. כי חזרנו לחיים. וחזרתי להיות אופטימי. וחזרתי לחייך. והשחקנים שוב מדברים על זה שיותר חשוב להם הפרמיירליג מאשר הצ'מפיונס של הצאר. WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH :aaa021: 2. ליברפול. האמת, לא יודע למה. מקצועית אני לא חושב שההחתמה של קין הייתה נכונה או ששחקני הסגל שהם החתימו ישדרגו אותם דרמטית. אבל אני מרגיש שמשהו בסקאוזרלנד השתנה ושהעונה הם הולכים בכל הכוח על הליגה. 3. מנצ'סטר יונייטד. גם בלי הסאגה המתוקשרת, לדעתי רונאלדו היה מתקשה לשחזר את הפרפקט סיזן שהוא נתן בעונה החולפת. קצת פחות ממנו, קצת פחות מהחבר'ה מהבית אבות ובליגה כל כך קשה גם זה יכול לקרות אחרי שתי אליפויות... 4. טוטנהאם. אני ממשיך את המסורת. שישאירו לי שש נקודות כמו שהם הרגילו אותנו במשך כל כך הרבה שנים ושיעופו מול ויסלה קראקוב במוקדמות. מתאים לי. 5. פראנסנל. בעונה שעברה חשבתי שהם יכולים לצאת מחוזקים מהעיזבה של הנרי. אבל אני חושב שזה לא המקרה הפעם ושהקיץ הנוכחי השאיר את הקבוצה הרבה פחות חזקה ואיכותית מאשר לפני כן. לבנות על הצעירים זה אחלה - זה לא תמיד עובד כי לא כל הצעירים גם הופכים לשחקנים מספיק טובים. אם אכן ישארו מחוץ לרביעייה, אולי יתעוררו סוף סוף. 6. פורטמות'. לדעתי ההבדל הכי גדול בין קבוצות מצליחות למצליחות פחות הוא במנטליות ובגישה. אחרי עונה כל כך טובה ובעיקר תואר ראשון, אני מאמין שהחבר'ה של רדנאפ יגיעו בצורה שונה לעונה הבאה. אני מצפה לראות מהם עוד רכישה או שתיים (מגן, קשר עושה משחק) עד שריקת הפתיחה ואז גם יהיו להם כל הכלים להביא הישג בדמות העפלה לאופ"א דרך הליגה. 7. אסטון וילה. אהבתי את מה שאוניל עשה שם בתקופה שלו. עכשיו גם יש חולייה אחורית חדשה כמעט לגמרי שתוכל סוף סוף לשמור על העבודה ההתקפית הנפלאה שגם ככה עשו שם כבר בעונה שעברה. 8. מנצ'סטר סיטי. אם הילדים מהאקדמיה רק יצליחו להישאר בריאים לתקופות קצת יותר ארוכות הקבוצה הזו צפוייה להמשיך להתקדם. מת על מארק יוז, אני בטוח שהוא יביא לקבוצה משהו מהאופי שלו. 9. ניוקאסל. דבר אחד בטוח, עם השנים קיגאן איבד את האימפולסיביות והזריזות שאפיינו אותו בשוק ההעברות בעבר. אבל אני מניח שהוא עוד יתעורר לפני סגירת החלון ויחתים את השני שחקנים שיעשו את הזברות קבוצה טובה יותר. 10. אברטון. להגיד שרוצים להחתים עוד שישה שחקנים באמצע אוגוסט אף פעם לא נשמע לי כמו משהו טוב. עכשיו גם יש בעיות בהנהלה, עם האיצטדיון ואפילו עם מוייס. אני גם חושב שהסגל שלהם די מיצה את היכולות שלו. אלא אם כן הם יפתיעו ויחתימו כמה וכמה שחקנים, אני צופה להם נסיגה. 11. בלקבורן רוברס. מסתבר שאני בדעת מיעוט אבל אני לא רואה את האסון הגדול שנחת הקיץ על הקבוצה בעזיבות של פרידל ובנטלי. מאמן חדש, גישה חדשה. יכול להעיר קצת את הקבוצה. הם לא אשמים שקבוצות אחרות התחזקו. 12. ווסט האם. עד לפני שבועיים הייתי מדרג אותם הרבה יותר גבוה, אבל אז בלאמי שוב נפצע ולא מעט מהחבר'ה שסחבו פציעות והיו צפויים לחזור עדיין לא עשו זאת. הסגל שלהם לדעתי איכותי ועמוק - כשהוא כשיר. עדיין אני מאמין שהם יתאוששו ויסיימו על סף העשירייה. 13. וויגאן. תמיד חיבבתי את סטיב ברוס משום מה. אני אוהב את הכדורגל הפשוט של הקבוצות שלו. לדעתי ה-JJB יהיה אחד המגרשים הקשים בעונה הבאה. 14. סנדרלנד. קין רוכש כל מה שזז, השאלה כמה מזה יתחבר לו לקבוצה. אני עדיין חושב שההגנה של החתולים השחורים לא מספיק יציבה ליותר מעונה של אמצע טבלה. אם השלישייה האחרונה לא הייתה כל כך חלשה הם גם היו צריכים להיות מודאגים מהתחתית, אבל בעונה הבאה לא יהיה צורך. 15. פולהאם. כמו קין, גם הודג'סון קיבל יופי של תקציב לרכש. אני חושב שהוא היה יכול לעשות איתו יותר - אבל עדיין, זה יספיק להם לעונה שקטה ו... שקטה. 16. בולטון. החליטו לחתוך עניינים ולהצעיר את הסגל משמעותית עם כמה שיחרורים שזה אחלה, רק שהם שכחו להביא להם מחליפים בינתיים. עונת מעבר. 17. WBA. אולי הפעם הם סוף סוף יתקעו יתד? 18. מידלסברו. לא אוהב את מה שסאות'גייט עשה בשנתיים שלו לסגל. חשבתי שהם מספיק גרועים לרדת גם בעונה שעברה, אולי זה יקרה העונה. 19. האל. ברנארד מנדי שחקן שאני זוכר לטובה מהתקופה שלו בפרמיירליג. אז נניח שהוא ייתן לטיגרס את היתרון על סטוק בדרך לתחרות צמודה עם מספר הנקודות המביך של דרבי או ווטפורד מהשנים האחרונות. 20. סטוק סיטי. אוי שינסו לעלות עם הריזרבס, ככה יהיה להם תירוץ. זה לא שהשחקנים בסגל הבכיר שלהם טובים מדי בשביל ההגדרה הזו...
? מהחבר'ה הוותיקים שוחררו בסה"כ איבן קאמפו וסטליוס, שגם ככה בקושי שיחק אשתקד. אלמנדר, מואמבה, מוסטפה ריגה ודני שיטו זה...שכחו להביא? ליברפול במקום השני, ספרס ברביעי, ניוקאסל תשיעי, תקבל על זה יחס טוב בסוכנויות ההימורים.
אני הולך לפי תחושת הבטן: 1.יונייטד. 2.ארסנל 3.צ'לסי 4.ליברפול/המסריחים 6.מנצ'סט סיטי 7.וילה 8.אברטון 9.פומפי. 10.ניוקאסל 11.סנדרלנ. 12.בלקבורן 13.פולהאם 14.ווסטהאם 15.בולטון 16.ברומיץ' 17.וויגאן 19.סטוק 20.האל
טוב, אז אנחנו 5 ימים לפני ה-kick off, והגיע הזמן באמת לתחזית: 1. מנצ'סטר יונייטד. השלד של היונייטד פשוט מצוין. הסגל התבגר בעוד שנה, אנדרסון ונאני יהיו טובים יותר, רונאלדו, גם אם יתן עונה פחות טובה עדין יתן תפוקה מצוינת, ועל החלק האחורי אין מה לדבר. לדעתי העונה זה יגמר הרבה לפני המח' האחרון. 2. ליברפול. אולי לא אליפות, אבל סוף סוף, אחרי הרבה זמן היא תהיה הסגנית. ליברפול בנתנה קבוצה טובה מאוד, ואני חושב שרובי קין יועיל לה המון. 3. צ'לסי. לא הביאה בשורות חדשות. הקישור מפוצץ בשחקנים, ואני לא יודע איך הקבוצה הזאת תתחבר. בכל מקרה, לדעתי לא מצפה להם עונה גדולה. 4. ארסנל. אחרי ששנה שעברה הייתי אופטימי, השנה אני ממש לא. הקבוצה כם התחלשה, ועם כל הרצון הטוב, אני לא רואה את ארסנל משחזרת אפילו את העונה הקודמת. אני חושב שאנחנו נתמקד בקרב על ליגת האלופות מול טוטנהאם, וכן נשמור על הטופ 4 נקי מטוטנהאם. 5. טוטנהאם. קבוצה ענקית ראמוס בנה שם. שחקנים שבדיוק מתאימים לקבוצה, וסתימת חורים מצוינת. אם צ'ורלוקה יגיע בסופו של דבר הם גם יהיו חזקים יותר. טוטנהאם תלחם עד הסוף על מקום בליגת האלופות, אבל הלוזריות תכריע אותם. 6. אסטון וילה. לדעתי הם יכולים סוף סוף לעלות עוד מדרגה. העונה הם לדעתי יראו יותר פוטנציאל ולכל קבוצה יהיה מאוד קשה מולה. 7. מנ' סיטי. קבוצה טובה, אבל לא מספיק. אני לא חושב שחיזוק בדמות בן חיים יקפיץ אותה גבוה. מקום 67 זה מקום ריאלי בשבילה. 8. אברטון. במילה אחת: אכזבה. 9. פומפי. עוד עונה של ציפיות, עוד עונה של אמצע טבלה. קבוצה אפורה מדי בשביל מקום יותר גבוה. 10. ניוקאסל. כמו תמיד, הרבה שום דבר. 11. ווסטהאם. 12. סנדרלנד. קבוצה ממש לא רעה קין בנה שם. אחרי הקרבות בתחתית בעונה האחרונה, לדעתי העונה סנדרלנד תחווה עונה יותר שקטה בחלק התחתון של אמצע הטבלה. 13. בולטון. בעונה שעברה נלחמה עד המחזור האחרון אבל הצליחה להשאר. כמו סנדרלנד, אני חושב שבולטון תצליח לברוח בשלב כלשהו מהקרבות. 14. בורו. מקום 14 לבורו, ועוד שנה של הבלחות פה ושם, אבל כרגיל תהיה אפורה. 15. וויגאן. עוד עונה שקטה יחסית, והבעלים יוכל לחתום עוד וי על עונה נוספת בפריימרליג. 16. פולהאם. בעונה שעברה שרדה ברגע האחרון, וכך יהיה גם השנה. עם הרבה דם, דמעות ויזע, פולהאם תתן לנו עוד קרב השרדות מותח. 17. בלקבורן/ווסט ברום. 18. בלקבורן/ווסט ברום. זה עומד להיות הקרב האמיתי בתחתית. אני חושב שווסט ברום תחזור לצ'מפיונשיפ אחרי עונה אחת בלבד, אבל הכל פתוח בקרב הזה. 19. האל סיטי. ניסו לבנות שם קבוצה שתצליח לשרוד, אבל זה רק יספיק כדי לא לסיים במקום האחרון. 20. סטוק. מה נאמר ומה נגיד.
1. ארסנל 2. צ'לסי 3. יונייטד 4. ליברפול 5. וילה 6. ספאדס 7. מנ' סיטי 8. אברטון 9. פורטסמות' 10. ניוקאסל 11. בלקבורן 12. ווסטהאם 13. סנדרלנד 14. פולהאם 15. בולטון 16. ווסט ברום 17. וויגאן 19. סטוק סיטי 20. האל כן, כן, השנה זו השנה, נעשה את קפיצת המדרגה מעונה שעברה. ליברפול במקום רביעי בלחץ, יש מצב חזק שההגמוניה של הטופ 4 תישבר העונה, בניטז ימצא את עצמו בחזרה בארץ המטפחות וליברפול באופ"א.
1. מנצ'סטר יונייטד 2. טוטנהאם 3. צ'לסי 4. ליברפול 5. פומפי 6. ארסנל 7. וילה 8. סיטי 9. ניוקאסל 10. אברטון 11. סנדרלנד 12. בורו 13. וויגאן 14. בולטון 15. ווסטהאם 16. בלקבורן 17. פולהאם 18. ברומיץ' 19. האל סיטי 20. סטוק סיטי ככה נראה לי שהטבלה תראה + -, אני מאוד מאוד לא רוצה להאמין שככה היא תראה, אין לי בעיה כמעט עם איך שהיא נראית, רק שמקום 2 ו15 יתחלפו.
כמובן שהכל בערבון מוגבל, לא בקטע של להגיד "זה סה"כ הימור", אלא כי יש לקבוצות עוד שבועיים וחצי להתחזק וזה ישפיע. 1. צ'לסי - כי בשתי העונות האחרונות הימרתי עליהם אלופים, ואיך זה נגמר כולם יודעים. לא שזה לא ריאלי כמובן, אבל במה שלא שבור לא נוגעים. סקולארי יצטרך להוכיח את עצמו לראשונה תחת קבוצה(עם כל הכבוד לליגה הברזילאית), אבל מצד שני עם כל הפיטורים של מוריניו והגעת התחת הם היו די קרובים לתואר. 2.מאנ יונייטד - ראו סעיף 1. עדיין צריכים חלוץ, כי אי-הגעה של אחד כזה ופציעה ממושכת של טבז/רוני(כשהשני מועד לפציעות + סאהה שזה גם ככה גוסס) עלולה להחריב עונה שלמה. 3.ליברפול - לא יהיו כ"כ חזקים, לא נראה ליברפול אחרת, אבל עושה רושם שהקבוצה התחזקה בעוד הקבוצה של הפדופיל לא(שוב, על הנייר). 4.ארסנל - הרכש המאסיבי של הספרס(והמאמן הנהדר), ההחלשות בסגל של הצרפתים, כל אלה מפתים להחליף בין השתיים בטופ 4, אני לא חושב.שוב נראה כדורגל מצוין, שוב כשיגיע המשבר הראשון הקבוצה תקרוס. 5.ספרס - תעלו אותה מקום אחד למעלה בתנאי שסנדרוס הופך לשחקן הרכב. 6.וילה - אחרי יופי של מאבק עם פומפי.סוף סוף מגנים ראויים(בעיקר בצד שמאל), עדיין צריכים חלוץ נוסף לקאדר.אחלה שוער, קיצוני ענק וחלוץ גדול. 7.פומפי - לא כדורגל גדול אלא כדורגל יעיל שיביא את הקבוצה לאזור ה5-6 עד מרץ ואז תגיע ירידה. קראוץ' יהיה מהפלופים הגדולים של הקיץ. 8.שיטי - בגלל ספארקי, ובגלל שיש סגל טוב והקבוצה כבר הראתה למה היא מסוגלת עם סגל מצומצם יותר.מי שעשוי לקלקל זה סוחר הילדים. 9.אברטון - שתי השורות הראשונות שלי בהודעה מתאימות לסעיף הזה.נכון להיום הסגל דליל לאללה, קהייל פצוע, אניצ'בי באולימפיאדה, וון פצוע(שני האחרונים מהווים 2/3 מהחלוצים בקבוצה), אם יגיעו כמה רכישות נכונות(אפילו שחקן/שניים שבאמת ישדרגו, אבל לא פחות חשוב עוד ועוד לסגל). 10.ווסטהאם - כדי ששוב יוכלו להתגאות בחלק העליון של הטבלה, הרבה מאוד תלוי במכות הפציעות.עצם זה שהקבוצה לא הסתבכה במאבקי תחתית קשים אשתקד עם מכת הפציעות הנדירה(באמת נדירה) זה הישג. 11.בולטון - תחושת בטן וסוף סוף קיץ עם רכש טוב על הנייר. 12.ניוקאסל - אין חדש בעידן קיגאן, עוד עונה שחורה לכורי הפחם מצפון אנגליה. 13.סנדרלנד - מאמין בקינו, מאמין ברכש, אם תשאלו את רוי קין אני בטוח שהוא שואף ליותר. 14.בלקבורן - לא יודע, לא אוהב את מה שנעשה שם בקיץ, אחרי כמה עונות כסוס שחור, תישאר רק עם המילה השנייה מתוך השתיים.... נפילה. 15.בורו - רכישות נחמדות על הנייר, עדיין הכי בולט אלבש שלא מפסיק לכבוש(נהדר במשחקי ההכנה) מאז הצמד מולנו באותו משחק עם שלג מטורף. 16.וויגאן - האמת ששקלתי לתת להם יותר, אבל נזכרתי בהם אחרי כל אלה שמעליהם... מאמין בברוס, בולנסיה, קאפו, פאלסיוס, קומאס, השאלה מה עם ההגנה. 17.פולהאם - קל זה לא יהיה, אבל לא בטוח ששוב יצטרכו נס במחזור האחרון. 18.ברומיץ' - לא שלם לגמרי עם ההורדה שלהם, אבל לטעמי ירדו. 19.האל סיטי. 20.סטוק סיטי - תאבק על 2 דברים: א' - לנסות לעבור את האל, ב' - לא לשבור שיא שלילי של נקודות(בזה הם יצליחו).
לתפוס את הטבלה המדוייקת זה מבחינתי כמו לזכות בטוטו, טוטו אני לא ממלא אז גם טבלה אני לא אעשה אלא כמה קבוצות ונקודות. אני כן מאמין שהאלופה תצא מיונייטד או צ'לסי,העדיפות ליונייטד כי היא הקבוצה הטובה ביותר ועם חיזוק נוסף ככל הנראה של חלוץ,הסגל הוא גדול,איכותי ברמות ועם גיבוי על כל תפקיד. צ'לסי כי מספיק להסתכל על הסגל שלה בכדי להבין את האיכות והכוח שיש לה, הדעות לגבי סקולארי הן לכאן ולכאן אבל ראינו עונה שעברה שגם עם מנג'ר שהוא לא מהטופ העולמי או האירופאי,רחוק מזה,עדיין צ'לסי נאבקה על התארים וזה בזכות הקבוצה עצמה. אני לא חושב שנראה כדורגל סגנון יונייטד או ארסנל מצ'לסי,היא תמשיך להיות קבוצה חזקה ויעילה, כזו ש"הורגת" אותך,אם סקולארי יצליח להביא ניצוצות של כדורגל "כיפיי" יותר אז צ'לסי תשתדרג עוד יותר. מה שבטוח זה שאנחנו לא נמצא את סקולארי אובססיבי לגבי עצמו ולגבי הקודמים שלו בתפקיד והתיפקוד שלהם,הוא מנג'ר עם מספיק רזומה ובעל כבוד עצמי בשביל לא לרדת לרמה הנמוכה הזו, הוא יהיה מספיק ישר בכדי להגיד את האמת גם אם היא לא תהיה חיובית, ממנו לא נשמע הזיות על כדורגל התקפי כשבפועל רואים סוג של סם מרדים. ליברפול,אני חושב שהיא תתמודד יותר,הרבה יותר על האליפות מבעונות קדומות אבל עדיין אין לה את ההרכב הראשון והסגל המספיק טוב בכדי להיות אלופה, בניטז יודע שפחות מאליפות או לפחות קרב רציני יותר על הכתר והוא יהיה מחוץ לאנפילד והפעם גם תואר או גמר אירופאי לא יציל אותו. ארסנל,טוטנהאם ואסטון וילה, אני חושב שארסנל תמצא את עצמה מחוץ ל 4 הראשונות,היא נחלשה עם שיחרור של שחקני מפתח ובלי להביא מחליפים,יש לה סגל צעיר,קצר מדי ולא מנוסה. פציעה אחת של אדביור ו...היא בבעיה רצינית, לא מובן לי מה הולך שם. טוטנהאם או וילה הן המועמדות שלי להיכנס למקום שמוביל לליגת האלופות,יתרון מסויים לטוטנהאם, רכש מבטיח,מנג'ר מבטיח,הקבוצה נמצאת במגמת עלייה של כמה עונות,אם לא תמיד על הדשא אז בטח במחשבה מסביב והפעולות בהקשר הזה, וילה גם היא במגמת התקדמות,עשתה חיזוק טוב להגנה שזה היה החלק הבעייתי אצלה, עדיין יש לי ספקות לגבי עד כמה מרטין אוניל הוא מנג'ר ברמות של הגדולים כן או לא, הוא לא מסוגנן מספיק,כלומר,יש לו שיטת משחק או סגנון משחק מסויים עם שינויים קלים לפה ולשם אבל זה לא מספיק מגוון והסגלים של הקבוצות שלו פחות מגוונים. אברטון,פראיירים, בדיוק כמו לפני כמה עונות כשהיא הצליחה להגיע למוקדמות ליגת האלופות,אז לא נעשה רכש שייקח אותם קדימה,שיעזור להם לתקוע יתד בגבהים הללו ועכשיו,אחרי שמוייס מוציא את כל המיץ מסגל,בתכ'לס,די בינוני ועדיין לא מביאים לו את הכסף בכדי להתקדם הלאה,להישאר באותו המקום זה קשה מאוד לכן הדרך היא יותר למטה. אולי חוסכים שם לקראת בניית איצטדיון חדש,אם יהיה כזה בשנים הבאות,מוייס כבר לא יהיה שם. סוס שחור שיפתיע, בלקבורן,בגלל העיזבה של יוז ובנטלי הרבה חושבים שהיא תאבק על חייה, אני אוהב את דרך ההתקדמות של אינס,אני אוהב את דרך הפעולה שלו עם הבאה של אנשים עם ידע ונסיון שיעבדו לצידו(ארצ'י נוקס למשל),דיברו על הקבוצות שלו בעבר ככאלה ששיחקו כדורגל מתקדם, אם הוא יצליח לעשות זאת עם בלקבורן אז אולי בגלל הסגל היא לא תאבק בחלק העליון אבל גם לא תמצא את עצמה במאבקי הישרדות,מקום טוב באמצע. סנדרלנד,רוי קין עם סגל חלש עשה ניסים והשאיר אותם בליגה,עם הבאה של שחקני רכש בינוניים יותר סנדרלנד יכולה למצוא את עצמה בעונה עם פחות התקפי לב. פורטסמות,הם הגיעו לשיא עם זכייה בגביע,לא חושב שעשו שם יותר מדי בשביל שזה לא יהיה השיא האחרון, היא תמשיך להיות קבוצה עקשנית ובמיוחד בבית, הרבה מאוד יהיה תלוי העד כמה ג'רמיין דפו יהיה פתוח לשיתוף פעולה עם החלוצים לצידו, אם הוא ימשיך בקו הדי אגואיסיטי שלו אז כן,הוא יכבוש שערים אבל זה לא יהיה מספיק אפקטיבי בתמונה הגדולה לקבוצה, יש להם את החזית האירופאית עכשיו גם כן וזה אומר עוד עומס של משחקים, לא מריח לי כעונה מוצלחת מדי שלהם. עונת מפתח לאלן קרבישלי,איזה קרבישלי נראה,היבש והאפרורי משהו או זה שהצליח להביא את צארלטון הקטנה לגבהים ולקבלת מחמאות מקיר לקיר, לווסטהאם יש הרכב טוב,פציעות הפריעו בעבר,השאלה עד כמה המנג'ר? עוד עונה של פרווה והוא ימצא את עצמו בחוץ. שיטי,חוסר וודאות לגבי הבעלים שלהם יכול להרוס ולזעזע את המערכת, יש לשיטי הרכב טוב,מנג'ר מבטיח אבל שיטי זו שיטי ואין כמו שיטי בכדי לחרבן את זה, בכל אופן במקרה שלהם קשה לי לכתוב בלי הבטן,שונא אותם ואוהב את מארק יוז ככה שניתוח הגיוני קשה לי לעשות. ניוקאסל,התחתית קוראת להם,מנג'ר שכבר מזמן היה צריך להסתפק בחיים הטובים מחוץ לכדורגל, הוא לא מספיק טוב לרמות הללו בזמן הזה,הכדורגל התקדם,קיגאן נשאר מאחור. אני מסתכל על ניוקאסל,הסגל שלה,כל ההתנהלות שם ואני מפהק. אני מאוד מקווה שלפחות אחת מהעולות תישאר ובמיוחד האל או סטוק, זה יהיה בגדר נס אבל כבר ראינו ניסים בכדורגל.