התחזית משודרת בחסות:

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏3/8/08.

1. Pipe Member

1. צ'לסי. הרעב גדול, הסגל איכותי ועמוק מאוד ואם בלי מאמן אמיתי הם היו רחוקים משחק אחד מאליפות ומליגת האלופות, עם סקולארי הם הופכים לקבוצה אף יותר חזקה.

2. יונייטד. לרונאלדו יהיה קשה לשחזר את היכולת מהעונה שעברה, בחודשיים הראשונים תהיה בעיה בכנפיים שכן נאני עדין בוסר, פארק רק שחקן משלים וגיגסי כבר לא אותו שחקן דומיננטי והתפוקה שלו פחותה יותר מבעבר. בנוסף, אליפות העולם לקבוצות בסוף השנה והסופרקאפ לבטח לא יתרמו לעומס המשחקים הקיים.

3. ארסנל. כי ונגר יודע לגעת לשחקנים הצעירים במקומות הנכונים. תרתי משמע. ואן פרסי חייב לפרוץ מתישהוא ולהשלים יותר מ25 משחקי ליגה ויש לי תחושה שקרלוס ולה יפתיע הרבה אנשים.

4. ליברפול. אותה בעיית קיצונים ידועה מהעונה שעברה וחוסר עומק כללי בסגל. לדעתי זו העונה האחרונה של הספרדי באנפילד.

5. טוטנהאם. הקבוצה הזו פשוט נראית טוב מדי על הנייר ועם מאמן כמו ראמוס על הקווים אני מאמין שזה מה שנראה גם בפועל.

6. וילה. אוניל בונה שם אחלה של קבוצה. ההתקפה נשארה איכותית מהעונה שעברה, ההגנה השתנתה כמעט לחלוטין ויהיה מענין לראות איך 4 שחנים טובים לכשעצמם יתרגלו לשחק בייחד, ואם יגיע חלוץ חדש אני לא אתפלא אם הם יסיימו מקום אחד למעלה.

7. פומפי. אני מאמין בשילוב של קראוץ' ודפו ולמרות שהחיסרון של מונטארי הופך את הקישור שלהם לעוד יותר אפור אני סומך על רדנאפ שיביא שחקן יצירתי נוסף לאמצע ושישדרג את קראנצ'ייר. אני מאמין שהוא יתמרן בין אופ"א לליגה בצורה טובה והקבוצה תמשיך במגמת העלייה בדרך לעוד מקום מכובד בצמרת התחתונה.

8. אברטון. שבוע לתחילת העונה ואין חיזוק באופק, בעיות בהנהלה, הפציעות של שחקני מפתח יחד עם תחושת מיצוי מהסגל הקיים יביאו לעונה פחות טובה מהקודמת ואולי לעונה האחרונה של מויז בדרך לשינוי רציני בגודיסון בעונה הבאה.

9. ווסטהאם. כרגיל ינצחו אותנו באפטון פארק וישחקו כמו נמושות מול צ'לסי. קצת פחות פציעות ומקום אחד למעלה לעומת השנה שעברה.

10. ניוקאסל. לא ראיתי משהו מיוחד מקיגאן בחלון ההעברות הקיץ, הסגל הרבה פחות טוב יחסית לקבוצות שנלחמות לאופ"א ואני חושב שזמנו של קיגן ברמה הזו חלף ואחרי העונה הזו הוא יפנה את המקום שלו למישהו שבאמת יוכל לעשות שינוי אמיתי לטובה בטיינסייד ולא סתם יבנה קבוצה בינונית ולמלמ"ית. הימור שלי - קולוצ'יני אחד הפלופים של השנה.

11. סיטי. זאת בהנחה, בהנחה שהקבוצה לא מתפרקת מנכסיה עד לתחילת חלון ההעברות. אם דברים מסתדרים בקומת ההנהלה והמאמן, אני אפילו אדרג אותם מעל הפטישים והזברות.

12. וויגאן. מאז שברוס הגיע הקבוצה התחילה לתת פייט לגדולות ולשחק עם הרבה יותר אופי. חלק קדמי לא רע בכלל וקבוצה די מאוזנת סך הכל בדרך לעונה שקטה באמצע.

13. סנדרלנד. because theres only one Keano והאיש יודע מה הוא עושה וחיזק את הקבוצה בצורה טובה. מאמין שגם הם בדרך לעונה שקטה ללא מאבקי תחתית אמיתיים, כי יש לפחות 4 קבוצות הרבה יותר חלשות.

14. בלקבורן.

15. בולטון.

16.פולהאם.

17. ברומיץ'.

18. בורו. סתם כי אני רוצה להעיף לכל הרוחות את הקבוצה הזו והמגרש המגעיל שלה מהפרמיירליג גם כדי שתפסיק כבר לעשות נאחס ליונייטד.

19. האל סיטי.

20.סטוק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/08
  2. Dimitar Berbatov Member

1. מנצ'סטר יונייטד - החוד הקטלני עם טבז שמה שראינו ממנו שנה שעברה זה כלום לעומת הכשרון שיש ל ברגלים ורוני שאני מקווה מאוד שהשנה יהיה יותר יעיל וינצל את המצבים שהוא מקבל, ההגנה שנשארה חזקה, שחקנים כמו נאני ואנדרסון שמכאן רק יכולים להשתפר ועם החלוץ שבדרך, אני מאמין שאליפות תשאר במקומה הטבעי.

2. צ'לסי - ההחתמה של דקו וההשארות של לאמפרד תגרום לעומס ובלאגן במרכז הקישור, הקיצוני שחסר ועדין לא הגיע, כל זה יגרום לצ'לסי להיות רק קרובה.

3. ארסנל - כי למרות ששחקני מפתח כמו פלאמיני וחלב עזבו, לארסנל עדיין יש חלק התקפי משובח עם אדבאיור שרעב להוכיח, נאסרי שהוא מחליף ראוי לחלב וואן פרסי. אבל הבעיות שונגר לא מתכוון לפתור בקישור האחורי, בעמדת הבלם לצד טורה ובאגף כי וולקוט, נאסרי ואבואה לא מספיק, ישאירו את ארסנל רק עם מקום 3.

4. ליברפול - כי ראפא אידיוט זה למה. רובי קין חלוץ נחמד, אבל בכסף שלו יכלו להביא חלוץ הרבה יותר טוב. גארת בארי שחקן נחמד אבל לא נחוץ ובכסף שמתכננים להוציא עליו יכלו להביא קיצוני ברמה גבוהה. ופשוט מאוד, כי טורס, ג'רארד והגנה חזקה זה לא מספיק.

5. טוטנהאם - ראמוס עושה שם דברים מדהימים. חסר עוד בלם, אבל החלק ההתקפי שלהם עם בנטלי, ג'יו, לנון, בנט, מודריץ' ואולי בארבטוב גורם לי לחכות בקוצר רוח למשחק הראשון שלהם בבורו.

6. וילה - אוניל מחזק את הוילאנס בדיוק במקומות שהיא צריכה. ניקי שורי ולוק יאנג הגיעו וסגרו עמדות מאוד בעייתיות בעבר עם באומה ומלברג. סידוול במידה ובארי עוזב בהחלט מחליף ראוי לבארי ויאנג ואגבונלוהור נשארו. בנוסף הביאו את קוולאר שלא ראיתי, אבל הביקורות עליו מאוד חיוביות. העתיד של הוילאנס ורוד מאוד.

7. פומפי- השילוב בין קראוץ' לדפו נשמע נהדר. הראשון חלוץ עם משחק ראש נהדר, משחק עם הגב לשער, סקורר והשני יותר זריז, טכני, נשמע נפלא. אבל לפומפי עדיין יש בעיות. אין להם משחק כנפים. אוטקה עוד בסדר, אבל קראצ'נר קשר מרכזי ורנדאפ יעשה נכון עם יביא קיצוני וישים את קראצ'נר ליד דיארה.

8. אברטון - אכזבה אדירה. מויס מאוכזב מאוד מההנהלה ואפשר להבין אותו. בלי מקפאדן וג'ונסון ההתקפה מעט קצרה, בקישור בלי קארסלי וגראבסן, וגם בלי קהייל בתחילת העונה יש למויס המון בעיות. ארטטה, יעקובו וההגנה המצוינת יחזיקו את אברטון במקום סביר.

9. שיטי - האמת שאין לי הרבה דברים רעים להגיד על השיטי. בנו קבוצה טובה מאוד. אלאנו, פטרוב, ג'ו, בנג'אני וסטרידג', כולם שחקנים נהדרים שמרכיבים חלק התקפי נהדר. ההגנה חזקה מאוד גם אם צ'ורלוקה עוזב. אבל חסר קשר אחורי ומגן שמאלי, ובעונה שבה כל-כך הרבה קבוצות התחזקו יהיה קשה לשיטי להתברג גבוה.

10.ניוקאסל - קיגן חיזק את המגפייז בכמה שחקנים לא רעים בכלל. גוטרי לצד באט נשמע אחלה של מרכז מגרש. החוד עם אואן ומרטינס נהדר וקולצ'יני יחזק את ההגנה החלשה. ועדיין, ההגנה לא מספיק טובה, חסר מגן שמאלי, חסר עוד בלם, חוץ ממילנר אין קיצונים מי יודע מה. ציפיתי מקיגן ליותר.

11. ווסטהאם - לא התחזקו, לא נחלשו. אשטון חלוץ נהדר, אבל עם בלאמי שממשיך להפצע, ליונברג שעזב, זה לא מספיק.

12. בלקבורן - נחלשו בקיץ. בנטלי שהיה השחקן הכי טוב ומשמעותי שלהם עזב, פרידל עזב ובמקומו הגיע רובינסון שהוא הכי לא מניה בטוחה שיש ובמקום יוז הנפלא הגיע אינס חסר הניסיון. מרכז הקישור לא מספיק טוב, אבל עם הגנה חזקה, חבר'ה מוכשרים כמו פדרסן, בני מקארתי ואולי סנטה קרוז אם ישאר, בלקבורן לא תדרדר לקרבות התחתית.

13. סנדרלנד- מלבראנק, צ'ימבונדה, דיוף, טאיניו, ביחד עם קנווין ג'ונס הגדול, צ'ופרה, ריצ'ארדסון וגורדון הנהדר כשמעל עולם מנצח קינו, יגרמו לסנדרלנד לברוח מהתחתית.

14. וויגן

15. בורו

16. פולהאם

17. בולטון

18. ברומיץ'

19. האל

20. סטוק

3. Wave Member

1. ארסנל
    2. יונייטד
    3. צ'לסי
    4. ליברפול
    5. וילה
    6. אברטון
    7. טוטנהאם
    8. פורטסמות'
    9. ווסט האם
    10. שיטי
    11. סנדרלנד
    12. בורו
    13. ניוקאסל
    14. בלקבורן
    15. ברומיץ'
    16. בולטון
    17. פולהאם
    18. האל
    19. וויגאן
    20. סטוק

4. ManUtd Fan Member

1. צ'לסי. כי אם עם מאמן כמו אברם גרנט הם הצליחו למשוך את זה עד המחזור האחרון, אז עם מאמן טוב ממנו שבעתיים הם לדעתי יצליחו לעשות את הצעד הבא ולקחת את האליפות אחרי מאבק צמוד מול יונייטד. דקו יהיה פנטסטי.

2. יונייטד. רק תתחרה עם צ'לסי, אבל לדעתי לא תצליח לעבור אותה ולקחת את האליפות השלישית ברציפות שתשווה את מספר האליפויות של ליברפול. מקווה מאוד לטעות בסיום העונה.

3. ליברפול. חסר עומק בסגל ולדעתי זה מה שיכריע אותם. בנוסף עמדת הקיצוני פשוט לא זה ואם משווים את עמדות הכנפיים לאלו של יונייטד או צ'לסי מבינים את ההבדל.

4. ארסנל. כן, הם צריכים להיות מודאגים בגלל המצב שלהם בחלון העברות הזה, אבל עדיין אני לא מאמין שהם לא יסיימו בטופ 4. לדעת היא תעבור עונה מאכזבת, אך זה עדיין יספיק למקום רביעי (אגב, אולי עונה מאכזבת זה מה שיעזור לונגר להפיק לקחים בעניין הרכש).

5. טוטנהאם. לראות את מה שהולך שם בחלון העברות ולהידהם. ראמוס עשה בדיוק את הדברים שהיה צריך לעשות, זרק את כל הטראש והביא לקבוצה דם חדש שיעזור לה לעלות במעלה הטבלה. בבוא הזמן אני בטוח שהוא עוד יביא להם תואר יותר גדול מגביע הליגה, ואולי אפילו מקום בליגת האלופות.

6. וילה. כי הם סוף-כל-סוף חיזקו את ההגנה.

7. פורטסמות'. למרות האבידה של מונטארי שהיה בורג מרכזי בקבוצה, תצליח לתפוס מקום טוב יותר ותמשיך בהתקדמות שלהם.

8. אברטון. תרד משמעותית ביכולת שלה הרבה בגלל החוסר ודאות שיש עכשים לגבי מוייס, שלדעתי יתפטר בסיום העונה.

9. שיטי.

10. בלקבורן. הדיבורים על מאבק נגד הירידה נראים לי קצת מוגזמים. כן הם נחלשו רבות, אך עדיין יש להם בלם נהדר בשם סמבה, חלוץ ענק בשם סנטה קרוז ושחקן שאם יחזור לעצמו יכול להוביל אותם אפילו יותר למעלה בשם פדרסן.

11. ניוקאסל. בכמה מחזורים שנה שעברה הם לא היו רחוקים מהקו האדום, השנה אני בטוח שהם יהיו רחוקים מזה, אך עדיין זה פשוט לא זה.

12. ווסטהאם.

13. סנדרלנד. אם בשנה שעברה הם ניצלו מירידה אחרי רכישות גרועות מאוד, השנה הם יהיו דיי רחוקים מזה עם רכישות טובות מאוד של קינו. מקווה מאוד שאפילו יסיימו מעל מקום 13.

14. וויגאן. עדיין ההגנה שם רעועה מאוד (בכל זאת, בראמבל עדיין שם) אך אני אוהב את מה שבונה שם ברוס. יש להם התקפה מצוינת יחסית לקבוצה בסדר גודל שלה.

15. בולטון. אלמנדר יתברר כאחד הרכישות הטובות ביותר של מגסון.

16. פולהאם.

17. ווסט ברום.

18 מידלסבורו.

19. האל.

20 סטוק.

5. ManUtd Fan Member

1 - Man Utd
    2 - Chelsea
    3 - Liverpool
    4 - Arsenal
    5 - Spurs
    6 - Portsmouth
    7 - Everton
    8 - Aston Villa
    9 - Man City
    10 - Newcastle
    11 - West Ham
    12 - Middlesbrough
    13 - Blackburn
    14 - Sunderland
    15 - Wigan
    16 - Fulham
    17 - Bolton
    18 - West Brom
    19 - Hull
    20 - Stoke

הניחשים של סקיי.

6. elidr1 Member

1. ארסנל
    2. יונייטד
    3. צ'לסי
    4. טוטנהאם
    5. וילה
    6. ליברפול
    7. פורטסמות
    8. אברטון
    9. סיטי
    10. בלקבורן
    11. ווסטהאם
    12. ניוקאסל
    13. בורו
    14. סנדרלנד
    15. וויגאן
    16. בולטון
    17. ברומיץ'
    18. פולהאם
    19. האל
    20. סטוק

7. Nevermore Member

1. מאן יונייטד
    2. ארסנל
    3. צ'לסי
    4. ספרס
    5. ליברפול
    6. פומפי
    7. אסטון וילה
    8. אברטון
    9. ניוקאסל
    10. מאן סיטי
    11. בולטון
    12. סנדרלנד
    13. בלקבורן
    14. וויגאן
    15. פולהאם
    16. ווסטהאם
    17. ווסט ברום
    18. מידלסברו
    19. האל
    20. סטוק

8. Stretford Ender Member

1. מנצ'סטר יונייטד - אמנם הקבוצה לא התחזקה אבל הראתה עליונות ברוב השנה שעברה ואף אחת מהקבוצות האחרות לא עשתה משהו משמעותי מספיק כדי להפוך אותם לפייבוריטים יותר. נכון, זה כמובן לא מדעי, צ'לסי התחזקה, גם ליברפול קצת ואולי אפילו ארסנל תצא מהקיץ בצורה חיובית, אבל אני עדיין חושב שאף אחת לא עשתה מספיק כדי לקחת את התואר, גם אם יונייטד לא התחזקה (וסביר להניח שכן תתחזק בחלוץ).
    2.צ'לסי - הציפייה שלי מצ'לסי היא להתעורר בחצי השני יותר בגלל השינוי של המאמן ושיטת המשחק. לא חושב שהפתיחה שלהם תהיה מספיק טובה בשביל לקחת אליפות אבל אם סקולארי יצליח להנחיל בקבוצה את שיטת המשחק שלו הם יהיו מתמודדים ראויים.
    3. ליברפול - מקומות 3-4 היו התלבטות קשה. מצד אחד ארסנל של עונה שעברה שיחקה כדורגל בניגוד לליברפול. מצד שני התותחנים די נחלשו. ליברפול בקושי התחזקו אבל אני מאמין שמספיק בשביל לעבור את ארסנל. עדיין רחוקים שנות אור מאליפות, גם עם בארי...
    4. ארסנל - כי הם עדיין מספיק חזקים כדי לשמור על המעמד בטופ 4. מבחינתי הם חידה. מתחת למקום 4 אני לא רואה אותם יורדים, אבל מבחינת פוטנציאל הם יכולים אפילו להיאבק על התואר.
    5. אסטון וילה - בינתיים נראה שהם שומרים על השלד הסולידי שהוביל אותם למקום השישי בעונה שעברה, והביאו חיזוק משמעותי מאוד בהגנה. אוניל עשה עבודה מצויינת - הוא איתר את הנקודה החלשה וחיזק אותה. ככה מנג'ר צריך לעבוד. בדרך הוא אפילו שמר על בארי המצויין שאם לא ישחק בחוסר חשק יכול להביא את הקבוצה להפתעה רצינית.
    6. טוטנהאם - יש ציפיות, יש לחץ, הגיע הזמן לעשות במכנסיים. חיזוק מרשים שנראה טוב וההימור הזה הוא רק הרגשה. מבחינת פוטנציאל אין ספק שהספרס יכולים אפילו להפתיע ולהגיע הרבה יותר רחוק.
    7.פורטסמות' - אני ממש לא אוהב את הקבוצה הזו, אבל לדעתי העוצמה במרכז הקישור ובהגנה יביאו אותה לפחות למקום השביעי. כבר אמרתי את זה בדיון אחר - הם חייבים כוח יצירתי באגפים. בלי זה 7 זה המאקסימום.
    8. מידלסברו - לא יודע, שנה שעברה הימרתי שהם ירדו, השנה יש לי הרגשה טובה לגביהם. אין לי איך לנמק את זה.
    9. אברטון - אכזבת העונה שלי. ההנהלה לדעתי מראה חוסר רצון להשקיע בשביל התקדמות והקבוצה של מויס עומדת במקום. אסור לפסול אפשרות שהסקוטי יעזוב בגלל סכסוך לאחר כמה תוצאות לא טובות.
    10. בלקבורן - כולם צופים שחורות לקבוצה לאחר השחרורים של פרידל ובנטלי. לדעתי הם יחזרו למקום הטבעי שלהם - מרכז הטבלה, בלי איום על אופ"א אבל בחצי העליון. פרידל אמנם שוער מעולה אבל כשרובינסון מחליף אותו אפשר לחיות עם האבידה. לדעתי פדרסן יחזור לכושר הרגיל ויחפה על האבדן של בנטלי. בכל מקרה, הגיע הזמן שאינס יתחיל לחזק ברצינות את הקבוצה...
    11. ניוקאסל - לא יודע, יש לי הרגשה שלמרות שלא היה חיזוק רציני הקבוצה לא תדרדר יותר מדי. לא רואה אותם נכנסים לטופ 10, אבל מספיק קרוב.
    12. מנצ'סטר סיטי - סגל טוב, מאמן חדש, נקווה רק שהתאילנדי יכנס לכלא וימצאו איזה סיבה להוריד להם נקודות ולהביא אותם יותר נמוך מזה...רק שיוז יעזוב כבר.
    13. ווסט האם - ה"חיזוק" שמביאים השחקנים שהיו פצועים במשך כל העונה שעברה יספיק לפטישים כדי להישאר במרחק בטוח ממאבקי הירידה.
    14. בולטון - חיזוק נחמד שישאיר אותם במרחק ביטחון ממאבקי הירידה. מגסון עשה עבודה טובה מאז שהוא נכנס אבל הקבוצות מעל טובות מדי בשבילו.
    15. וויגאן - אני מסמפט את מה שברוס עשה שם מאז שהגיע, אבל בלי חיזוק רציני בהגנה זה הכי רחוק שהם יכולים להגיע.
    16. סנדרלנד - לא יודע למה אנשים רואים בחיזוק של קינו בקיץ משהו כ"כ מרשים. צ'ימבונדה אמנם שחקן ששווה טופ 10, אבל חוץ ממנו לסנדרלנד סגל די אפור ואל חאדג'י דיוף וסטיד מלבראנק הם לא מה שישנה את זה. מספיק טוב בשביל לא לרדת, אבל דרוש שיפור.
    17. ווסט ברומיץ' - סגל לא רע. עם קצת מזל שווה הישארות. וחוץ מזה, לא יפה להוריד חזרה את שלושת העולות...
    18. פולהאם - אם סימוניץ' שדובר עליו בהקשר של הקבוצה היה מגיע הייתי מדרג אותה יותר גבוה. אבל הוא לא, ולא שום חיזוק אחר למרכז ההגנה. ביי ביי.
    19. סטוק - הרוויחו מקום כי האל שילמו 2.5 מליון על גארדנר...
    20. האל - תכננתי לשים אותם 19, אבל גארדנר יבקיע איזה שער עצמי שיוריד אותם מקום אחד למטה...

9. SeRgInHo Member

1. יונייטד. בשנתיים האחרונות הלכתי על צ'לסי ויצא הפוך. אבל העונה יונייטד נראת פשוט בליגה אחרת, עם או בלי רונאלדו.
    2. צ'לסי. כי אין קבוצה שיכולה לאיים על המקום השני.
    3 ו-4. ארסנל/ליברפול - אין עדיין קבוצה שמסוגלת להעיף את אחת משתי אלה מטופ 4, עם כל הכבוד לטוטנהאם.
    5. אסטון וילה. הביאו שידרוג אדיר להגנה (עקב האכילס של הקבוצה אשתקד) וגם בין הקורות. יאנג ואגבונלאור יהיו עוד יותר טובים, ועם אוניל גם ישכיל להביא חלוץ נוסף ברמה גבוהה לטעמי היא יכולה לאיים ברצינות על מקום 4.
    6. טוטנהאם הוטספר. עונת בכורה (מלאה) מוצלחת לראמוס, ואוהדי ספרס יכולים להיות מאד אופטימיים לקראת השנים הבאות.
    7. אברטון. חוסר החיזוק של הקבוצה יביא אותם לירידה מסויימת. מויס היה צריך לרענן את הסגל.
    8. פורטסמות'. בכל העמדות פורטסמות' נראת מאד מרשימה, ואם הכל ייתחבר, אני לא פוסל גם מקום גבוה יותר.
    9. סיטי. לא ברור מה יהיה עם סינטרה, אבל על הנייר יש לסיטי קבוצה טובה יותר מהמקום התשיעי, אבל בגלל הבלאגן עם סינטרה אני מאמין שהם יסיימו בסביבות המקום העשירי. אם יהיה קצת שקט, אני לא פוסל מקום גבוה יותר.
    10. ווסט האם. אם השחקנים ישארו בריאים הם יסיימו בטופ 10.
    11. בולטון.
    12. בלקבורן.
    13. ניוקאסל.
    14. סנדרלנד.
    15. בורו.
    16. פולהאם.
    17. ווסט ברום.
    18. וויגאן.
    19. האל סיטי.
    20. סטוק.

10. TheLane Member

1. צ'לסי
    2. יונייטד
    3. ארסנל
    4. ליברפול
    5. טוטנהאם
    6. וילה
    7. אברטון
    8. פומפי
    9. ניוקאסל
    10. סיטי
    11. סנדרלנד
    12. בולטון
    13. בורו
    14. ווסט האם
    15. פולהאם
    16. וויגאן
    17. ווסט ברומיץ'
    18. בלקבורן
    19. סטוק
    20. האל

11. Raulito Madridista

רגע לפני שריקת הפתיחה של המחזור הראשון אני ארשום את הרשמים שלי לגבי מאבק האליפות בפריימרליג ושאר הצמרת הגבוהה.

הטבלה:

1. מנצ'סטר יונייטד
    2. צ'לסי
    3. ארסנל
    4. ליברפול
    5. טוטנהאם

נכון שמנצ'סטר יונייטד יכלה לשפץ קצת את הסגל שלה עם הבאת חלוץ נוסף, אבל אני חושב שגם בלי עוד רכש הסגל שלה יוצא מן הכלל ויחסית דיי עמוק. בנוסף, יש לה כוח הרתעה מסויים. אני צופה לה פתיחת עונה קצת בינונית עקב היעדרותו של רונאלדו ושאר הפציעות, גם יש שחקנים כמו אנדרסון שהם באולימפיאדה, אבל אני בהחלטי מאמין שבזמן המתאים יונייטד תיהיה בשיאה. רונאלדו אולי לא ייתן עוד עונה חלומית כל-כך כמו אשתקד, אבל גם 70% מאותה יכולת תספיק. אני חושב שמי שייתן את שלו ליונייטד העונה זהו רוני, שהקריב מעצמו בשנה שעברה למען הקבוצה כאשר שיחק לא מעט בצד. אבל מה שהכי מרתק זה איך רונאלדו יגיע לעונה הזו, הוא הפסיד את כל ההכנות לקראת העונה, הוא סוחב יורו בינוני, הציפיות בשמיים והקהל לא מחבב אותו כל-כך.
    המאבק על המקום השני דיי פתוח, אבל לצ'לסי יש היתרון קל, הסגל שלה יותר איכותי משל ארסנל וליברפול. בכל אופן, הבעייה שאצל צ'לסי אין איזון. יותר מדיי חלוצים ויותר מדיי שחקנים במרכז השדה, מה שעשוי ליצור כדורגל לא מלהיב בכלל, כזה שייתקשה לפצח בונקרים. אם צ'לסי תצליח להביא את רוביניו בסופו של דבר, הנקודה הזו תשתפר משמעותית ופחות עומס ייפעל על ג'ו קול(כמובן שאני לא מאחל לה בהצלחה בקטע הזה), בכל אופן, לפי המצב כרגע רק האנגלי נמצא בפורמה. אגב, אני לא יודע כמה זה טוב לחיות על פי העצבים של דרוגבה. בקשר לאמצע, אני הייתי מוותר על באלאק למרות שהוא הצטיין בחצי השנה החולפת, לטובתו של דקו.
    ארסנל נפרדה משני שחקני מפתח והרכש שהגיע לא מספיק ראוי, אבל עדיין לא הייתי פוסל אותם. וולקוט השנה יהפוך לשחקן יותר משמעותי וקרלוס ולה גם שחקן שעוד תשמעו ממנו הרבה, הוא סופר-כשרוני וונגר יודע איך לפתח את השחקנים האלו. לא שכחתי את סמיר נאסרי כמובן. כמובן שמחכים לפריצה של ואן פרסי בתקווה שהוא יישחק יותר מ20 משחקים סוף סוף, וגם שרוזיצקי יתחיל להראות מה הוא שווה. אולי דווקא אחרי עזיבתו של חלב הקבוצה תתחיל לשחק לעומק וגם לטווח את השער מרחוק. בכל מקרה, ארסנל קצת בבעייה בכל הקשור לחלק האחורי ולא אתפלא אם זו הנקודה שתפיל אותה. בכל מקרה, אם ארסנל תעבור עונה עם פחות פציעות מבעבר יש לה סיכויים לא רעים.
    ליברפול כרגיל מחזקת את העמדות הפחות נחוצות. לדעתי המערך שיושב עליה בול זה 4-5-1. קין הוא חלוץ לא רע בכלל, אבל לא זה שיעשה לליברפול את השידרוג. אם לצ'לסי יש בעייה בעמדת הקיצוניים, הבעייה של ליברפול היא הרבה יותר קשה. אין לה אף קיצוני נורמאלי בסגל. פנאט זה לא זה, בניון עם כל האהבה שלי אליו לא מתאים לרמות האלו, אולי כשחקן ספסל וקאוט שמשום מה משחק בצד ימין כל הזמן בכלל לא קיצוני. אני חושב שליברפול תצא ממאבק האליפות מהר מאוד ואני בכלל צופה לה עונה חלשה, אם כי ג'רראד וטורס לבד יספיקו מידי פעם.
    טוטנהאם עשתה רכישות מאוד מעניינות ואני מצפה לראות את מודריץ בפעולה באופן קבוע, לפי היורו ומשחקים נוספים של קרואטיה פה ושם הוא נראה שחקן פנטסטי. גם ג'יו החתמה לא רעה בכלל, אם כי לדעתי הוא יותר בגדר מחליף. הניצחון הכי גדול של ראמוס זהו השארתו של ברבאטוב. טוטנהאם הפעם פותחת את העונה עם מאמן איכותי על הקווים שאני מאוד מאמין בו. אבל, עם כל הכבוד קשה לי לראות אותה משיגה את הכרטיס לצ'מפיונס, היא צריכה המון מזל בשביל שזה ייקרה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גבירותיי ורבותיי, הביטו ורשמו לפניכם: כך לא מהמרים לפני פתיחת עונה. אמנם צדקתי בהימור עלינו כאלופים, אבל חוץ מזה...מביך. 0 מ-3 ביורדות, פולהאם מקום 17, ניוקאסל 11, טוטנהאם חמישית ושאר "הברקות". עלוב ביותר.

13. Ryan Giggs11 Member

לדעתי אין אחד שיש לו אפילו 2 מתוך 3 יורדות.
    מי היה מוכן להמר שסטוק והאל סיטי לא ירדו?

14. Rudess Member

לא היה דיון ניחושים לפני העונה, שג'ורג' בסט פתח?

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא, זה היה דיון התחזיות היחיד.