חתואל בכתה לאחר ההפסד: "עצוב לי, אבל אחזור בלונדון 2012". דלילה חתואל הגיבה לשאלה על הקשר בין ההפסד לפציעה: "עצוב לי, אבל ההפסד הזה לא קשור לפציעה, עליתי בריאה. הפסדתי לה בקרב צמוד. ממש לפני הפציעה, באליפות אירופה בחודש שעבר, היה לי בדיוק אותו קרב צמוד מולה, רק שאז אני ניצחתי בטוש האחרון. הפעם היא עשתה את זה בהארכה וניצחה". חתואל התייחסה גם לפציעה עצמה: "עשיתי תנועה שאסור לי לעשות, אינסטינקט, משהו שלא קשור לפציעה. התאוששתי מהר והמשכתי. היה קרב שקול ומתוח למרות שלא הצלחתי למצות את היכולת שלי עד הסוף. הפסדתי כנראה מסיבות של מתח, איבדתי את הריכוז בשובר שיוויון והיא עשתה מהלך מנצח. לא כאבה לי הברך, לא הרגשתי שקשה לי, עשיתי את הפעולות הנכונות מבחינתי, אבל הסוף היה לא טוב". חתואל לא מתחרטת על הגעתה לבייג'ינג גם כשהיא לא בשיא הכושר: "היה שווה להגיע. נתתי קרב כמו כשאני בריאה, באליפות אירופה היייתי בשיא שלי והיה אותו קרב בינינו. לצערי אמשיך לחשוב על הטעות שלי בסיום עוד ימים כלילות, אבל אני אחזור". חתואל בכתה בסיום הראיונות ואמרה: "עכשיו אחזור לארץ, אפתור את הבעיה הקטנה שנותרה בברך עם ניתוח שחזור, ואמשיך קדימה. אני אנסה שוב בלונדון 2012. יש עוד הרבה אליפויות אירופה ועולם עד אז, אבל עכשיו אהיה חייבת קצת חופש להירגע, אקח כמה חודשים הפסקה ואמשיך להתחרות לקראת המטרות הבאות". מתוך הכתבה
עידכונים: * שחר צוברי סיים 1 בשיוט הראשון של היום ! קיבל נק' אחת חובה. * מעיין דוידוביץ' סיימה 13 בשיוט הראשון של היום. קיבלה 13 נק' חובה. * ורד בוסקילה וניקה קורניצקי סיימו 8 בשיוט הראשון של היום. קיבלו 8 נק' חובה. * אודי גל וגידי קליגר סיימו 13 בשיוט הראשון של היום. קיבלו 13 נק' חובה.
עידכונים: * שחר צוברי סיים 3 בשיוט השני של היום !, וקיבל 3 נק' חובה. צוברי במקום הראשון בסיום היום ה-1 (4 נק' חובה). הוא נמצא במרחק 5 נק' מהמקום השני, 6 מהשלישי ו-7 מהרביעי. * מעיין דוידוביץ' סיימה 10 בשיוט הראשון של היום, וקיבלה 10 נק' חובה. דוידוביץ'במקום ה-11 בתום היום ה-1 (23 נק' חובה). * ורד בוסקילה וניקה קורניצקי סיימו 13 בשיוט הראשון של היום, וקיבלו 13 נק' חובה. בוסקילה וקורניצקי במקום ה-10 בתום היום ה-1 (21 נק' חובה). * אודי גל וגידי קליגר סיימו 16 בשיוט השני של היום, וקיבלו 16 נק' חובה. גל וקליגר במקום ה-15 בתום היום ה-1 (29 נק' חובה).
השיוט השני הסתיים כאמור.ויש לי שתי שאלות לשאול: יש היום עוד שיוטים לצוברי? וכמה שיוטים יש בסה"כ עד לשיוט האחרון?
לא, כפי שראית בעידכון..יום השיוטים הראשון הסתיים. ישנם 10 שיוטים בסה"כ, כאשר אחריהם 10 הראשונים הולכים לשיוט המדליות.
כל הכבוד לאלון מנדל. הישג יפה מאוד. הוא לא עלה לחצי גמר, אבל בכל זאת שיא ישראל. וואי איזה שיחה מרגשת הייתה לו עם אמא שלו..
אני לא מבין למה לא משדרים את זה באף ערוץ ישראלי, באני באמת לא קולט. אין פה זכויות שידור מיוחדות לטניס בעלות ערך רב יותר משידורים אחרים. איזה אידויטי.