גל עשה יופי של מהפך על הבריטי, רק חבל שהוא לא בא לגמר. לא נורא, יופי של הישג הביא, אף אחד לא ציפה ממנו להגיע למשהו כזה (חוץ מתומר 22 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ).
מצטער חבר'ה, אני מביע התנצלות שג'ודוקא הולנדי מטומטם מנע מאיתנו (למרות הכל אני יהודי וגרתי 16 שנה בארץ!) גנב לגל את הארד. בכל מקרה עדיף להפסיד לי ולמדינתי מאשר לכל מדינה אחרת, לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
בנתיים הישראלים בשחייה מפתיעים מאוד לטובה. גל נבו עם שיפור עצום ושיא ישראלי חדש, גוסטמלסקי עם שיא אישי חדש ועכשיו גם תום בארי שסיים 4 במשחה שלו עם פיניש מצוין. כל הכבוד להם, בשחייה אני אף פעם לא מצפה לכאלה תוצאות והישגים.
אז מתי שחר פאר ואנדיוני משחקים מחר? כי בספורט5 באתר, כתוב בחמש וחצי בבוקר, ובשתים עשרה. למרות שאתם אמרתם לתוכנית הלילה. אז יש שעה בטוחה?
אוקיי, הגיע הזמן לסכם את היום של הישראלים, לכל מי שבמקרה לא היה פה כל היום: גל יקותיאל - מקום 5 והפסד בקרב על מדליית הארד להולנדי הוקס. גל השיג היום 4 ניצחונות ו-2 הפסדים. הישג מכובד ביותר. אלכס שטילוב - העפיל לגמר בתרגיל הקרקע ! סיים במקומות 7-8 יחד עם מתמודד רוסי. שטילוב סיים במקום ה-29 בקרב רב. גמר הקרקע יתקיים ביום ראשון הבא (17.8). גל נבו - קבע שיא אישי וישראלי מדהים ב-400 מ' מעורב, 4:14.03 דק', שיפור מדהים של 6 שניות לשיאו האישי, וגם שיפור של 3 שניות לשיא של מיקי חליקה. סיים במקום ה-11 הכללי ולא העפיל לגמר. תום בארי - קבע שיא אישי וישראלי ב-100 מ' חזה, 1:02.42 דק'. זהו המשחה הפחות חזק שלו. סיים במקום ה-42 הכללי ולא העפיל לחצי הגמר. אניה גוסטמלסקי - קבעה שיא אישי ב-100 מ' פרפר, 59.50 שנ'. זהו המשחה הפחות חזק שלה. סיימה במקום ה-36 הכללי ולא העפילה לחצי הגמר. * סה"כ יום מוצלח יחסית לישראלים עם גמר בתרגיל הקרקע בהתעמלות, מקום 5 מכובד בג'ודו ו-2 שיאי ישראל חדשים שנקבעו. בקרוב אעלה את תוכנית הישראלים למחר.
יום טוב מאוד לישראלים, עם כל האכזבה של גל ושלנו...יום מצוין! לא יודע מה איתכם, אני מאוד מתרגש בשביל איתי מגידי לדעתי זה הסטוריה מאין כמוה. אתלט ישראלי ירוץ על אותו מסלול עם שאהין (מקווה שהוא משתתף חח). שלומי אם אני לא טועה נבו שחה 400 מעורב, לא? 200 זה דוקא מקצה יחסית חזק שלו. מישהו יכול להסביר לי ככה על הדרך למה באתלטיקה נשברים שיאים לעיתים רחוקות מאוד.. יחסית לשחיה? זה משהו מדהים אי אפשר להסביר את זה :/
אכן 400 מ' מעורב, תודה על ההערה, תוקן. נדמה לי שזה קשור לעניין הסמים. רב השיאים באתלטיקה הושגו הרבה מאוד שנים אחורה, בתקופה בה עניין הסמים היה פחות מפותח. וגם בשחייה יש לך את כל העניין של הפיתוח של החליפות החדשות שעוזרות מאוד.
לו"ז ישראלים ליום ראשון (10.8): 13:39 (משוער): אניה גוסטמלסקי (מוקדמות 100 מ' גב, מקצה 3, מסלול 2). 13:45 (משוער): שחר פאר מול סורנה צ'ירסטאה (רומניה, 57) - סיבוב 1 יחידות, מגרש 5. 14:10 (משוער): נמרוד שפירא בר-אור (מוקדמות 100 מ' חופשי, מקצה 5, מסלול 6). 14:59 (משוער): גיא ברנע (מוקדמות 100 מ' גב, מקצה 5, מסלול 1). 15:30 (משוער): אנדי רם ויוני ארליך מול ארנו קלמון ומיכאל לודרה (צרפת) - סיבוב 1 זוגות, מגרש 3. * הזמנים בשחייה יכולים להשתנות בכמה דק'. * ערוץ יורוספורט ישדר את מוקדמות השחייה (כולל הישראלים). * משחקי הטניס ישוחקו במגרשים לא מצולמים, ולכן אין סיכוי לשדרם. * להלן 2 אפשרויות לשידורים באינטרנט: 1, 2
שלומי איך זה הולך? במידה ושחר או אנדיוני יעברו את המשחק בשלום מחר,אז יום למחרת יהיה הסיבוב הבא?או הפסקה?או שזה הגרלה או משהו כזה?