קובי, ברארדי שחקן טוב, צעיר שמציג מספרים טובים ובעל השפעה גדולה על הקבוצה שלו.הרפרנס למשחק נגד מילאן היה כי זה מה שיצר את הבאז וההייפ בתקשורת האיטלקית וגם פה בפורום , אני גם עוקב אחרי הבחור, זה שהוא איטלקי מעלה אצל רבים את המניה כי זה רומנטי יותר וזה מובן לגמרי. אוהדים שגדלו על אגדות כמו אלכס או פרנצ'סקו כמהים ליורשים, במיוחד איטלקיים. הטענה שלי לא הופכת את ברארדי לשחקן רע, הוא שחקן טוב ואפילו מצוין. אבל הוא לא אסנסיו,הוא לא ניימאר - הוא לא סופרסטאר.(ככזה התייחסו אליו)- זה כל בסיס הטענה שלי. שחקן מצוין,לא סופרסטאר.
שכר מאמנים בסריה A נכון לעונה הזו לפי GDS Allegri 7 mln Spalletti 4 mln Montella 3 mln Di Francesco 1,5 mln Mihajlovic 1,5 mln Sarri 1,4 mln Gasperini 1,3 mln Inzaghi 1,3 mln Donadoni 1,2 mln Giampaolo 1,1 mln Pioli 1,1 mln Baroni 0,6 Juric 0,6 mln Maran 0,6 mln Rastelli 0,6 mln Delneri 0,45 mln Bucchi 0,4 mln Semplici 0,4 mln Pecchia 0,25 שכר שחקנים כולל לפי GDS Juventus 164 mln Milan 117 mln Roma 91 mln Inter 82 mln Napoli 81 mln Lazio 62 mln (מי שמתעניין יכול לבדוק גם פירוטים ספציפיים לכל קבוצה וקבוצה)