לצערנו המשחק של דודי עבר למגרש 19, והוא המשחק השני במגרש (אחרי משחק היחידות המתקיים כעת). המגרש לא מצולם, כך שלא יהיה שידור.
יאללה דוד לא לוותר. דודי שובר את סימון ועולה ל-2:0 בפתיחת המערכה השניה! אגב עד איזה שעה אפשר לשחק באנגליה עד שמחשיך? (לפי שעון ישראל)
איזו תצוגה בסרב של מארי. פשוט דומיננטיות מוחלטת וקרדיט למאדי. הפואנטה פה, פרט לסרב כמעט ולא ועברתי הרמות לא הוקדשו.אבל מארי פשוט לא השאיר סיכוי תארגני המוכשר,ששיחק לא רב בכלל היום
אגב זה אני או שווימבלדון מגדילים את התכולות של המגרשים הקטנים מדי שנה? אם אני לא טועה מגרש 3 ועוד איזה מגרש אחד הקפיצו את התכולות שלהם בעשרות אחוזים מהשנה, שנתיים האחרונות...אם אני לא טועה מדובר במגרשים 3, 2 ו-12. סימון שבר את דודי ל-3:5, נראה שגם המערכה השניה אבודה... עריכה: סימון עלה ל-2:0 במערכות עם 6:4. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
סורי,זה מה אני רושם מהפלא וזה הפך לי חלק מהמילים. הנקודה בקיצור,הייתה הדומיננטיות המוחלטת של מארי מהסרב היום
השנה נחנך מגרש חדש, מגרש מ"ס 3 ובו 2,000 מקומות. לפני שנתיים נפתח מגרש מ"ס 2 שמכיל 4,000 מקומות. לא יודע לגבי מגרש 12.
לסימון יש אופי ברזל בניגוד לצרפתים האחרים, כך שקשה לי לראות אותו מאבד אותו יתרון של 2 מערכות, גם נגד שחקנים טובים יותר מדודי. למרות שמשום מה זכור לי שהוא איבד יתרון 2 מערכות נגד מארי באיזה גראנד סלאם לא מזמן, אבל יכול להיות שאני מדמיין. בכל מקרה, גם אם דודי יפסיד 3-0, קשה יהיה להגיד שהטורניר הזה כישלון מבחינתו. נכון, אנשים נוטים לצפות דברים חסרי פרופורציה מספוראטים ישראלים, אבל בסה"כ סימון שחקן מצויין, וסיבוב שני בשביל דודי שמגיע ממקום 84 זה לא רע. נקווה שהוא יתקדם. עריכה: דמיינתי את ההפסד של סימון למארי. הוא הפסיד לו 3-0 חלק בווימבלדון אשתקד ואולי עשיתי סלט עם משחק אחר. עריכה 2: הוא שבר את סלע במשחקון הראשון בסט השלישי.
נסלח. תמיד טענתי שמארי הוא אחד המגישים הטובים בסבב, אבל, וזה אבל רציני, רק ביום שיש לו אחוזים ראשונים נורמלים, כי הסרב השני שלו מזעזע בד"כ. בכל מקרה, כמו לרוב השחקנים, יותר קל לו להגיש על דשא, ואמנם את המשחק היום לא ראיתי, אבל נגד חימנו-טראבר הוא גם הביא בערך 15 אייסים. אני באמת מאמין שמארי יכול לעשות את זה השנה בווימבלדון, כמו שאני מאמין לפני כל גראנד סלאם. כנראה שאני אתבדה גם הפעם...
5:4 לסימון שיגיש לניצחון במשחק... עריכה: דודי שבר ל-5:5, מוקדם לשמוח...דודי כבר פישל כמה פעמים במשחק הזה כששבר... עריכה 2: וכמו שאמרתי, דודי נשבר ל-5:6 וסימון שוב מגיע לניצחון במשחק...אכזבה זהו זה, דודי הודח אחרי הפסד 5:7. חבל, סה"כ הם לא היו בפערים כאלה גדולים גם בסטטיסטיקה, זה נפל על הריכוז ונקודות הקטנות. כך או אחרת זה לא אכזבה מבחינת דודי כי את הסיבוב שהוא היה אמור לעבור, הראשון, הוא עבר.