ווסטהאם יונייטד 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏6/6/10.

1. KirkH Member

ווסטהאם לא מסוגלת לתת משחק מצויין כרגע וזה לא משנה אם זה האפס או העוזר שלו על הספסל.

באותה מידה אפשר לומר שלא רצו להכניס את המועדון לסיחרור ונתנו למנג'ר לנהל את המשחק. זה בולשיט שהוא כולו מנטרות וקישקושים לתקשורת. השחקנים יודעים יותר טוב מכולם מה הולך ואיך שלא יהיה - הם גם ככה משחקים בשביל עצמם ולא בשביל המנג'ר שלהם.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

שיפטרו אותו חיש מיד בחדר הלבשה פנים מול פנים, כדי ש ONE לא יתחילו מסע הסברה למה לא יפה לפטר בטלפון.

3. k_700 Member

אני חושב שהיום שלמה שרף חווה אורגזמה.
    הייתי משלם כדי לראות את החיוך שיש לו עכשיו על הפרצוף.

4. Rudess Member

הראו בדקה ה-70 את בריידי שולחת איזה SMS , מעניין למי זה היה...

5. The_Arsenal Member

היא לא שלחה, היא קיבלה, וזה היה משלמה שרף שרשם לה well done, כי זאת המילה היחידה באנגלית שהוא מכיר, וגם זה בגלל חיבתו העמוקה לסטייקים.

6. Jack Wilshere Member

לראות את אברם מקשקש עם ונגר לפני המשחק עורר בי חלחלה עמוקה.

אין לי ספק שהוא יפתח עכשיו בקמפיין שלא נתנו לו לאמן, תקעו לו מקלות בגלגלים וכולי.

אני מאלה שחושבים שהוא מאמן ראוי (בלי קשר להיותו פוליטקאי קטן ומושתן), אבל במבחן התוצאה הוא כשלון חרוץ בממלכה. הוא רשום על העונה היחידה של צ'לסי בלא תואר בעידן הצאר (הפסיד בשני גמרים), ירד עם פומפי ליגה ושקע במקום האחרון עם ווסט האם. הביתה לפתח תקווה.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר הודיעו בווסטהאם שלא תהיה היום הודעה רשמית. שרף ואמיר ע יצטרכו לדחות את המסיבה לפחות ב24 שעות.

8. Selby Member

מדהים, אברם יותר חזק גם מהBBC. יכל גם ראש הממשלה לאשר את זה שהוא יפוטר היום וזה עדיין לא היה קורה. בגלל זה אמרתי, עד שזה לא קורה אני לא מאמין.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקור שאמר לגרדיאן זה לא בדיוק ווסטהאם הודיעה. כך או כך, לא הגיוני שיפטרו מאמן מיד אחרי משחק. תמיד יש את יום ראשון... יש לקוות.

10. דנידין Member

אופירה תעלה את הבאנר השחור שמעלים בימי זיכרון אחרי הפיטורים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. דנידין Member

דווקא עכשיו מתחיל להראות שהמועדון נדיבים איתו ויוצאים בסדר מכל זה. לא נותנים לו סיבה ללכלך עליהם לאחר הפיטורים שנעשים בצורה מאוד עדינה.
    חשיבה נכונה.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה פיטורים ואיזה נעליים. אוניל לפי דיווחים באנגליה קיבל רגליים קרות, נחשו מי נשאר.

13. KirkH Member

יותר טוב. לפחות לשונאים של הכלב המטונף.

לווסט האם זה קצת פחות מסתדר...

14. Jack Wilshere Member

לא יאמן. מה עם אלרדייס? אין מועמדים נוספים? עם אלרדייס על הקווים ווסט האם לפחות ישחקו רוגבי. אין לי ספק שהעובדה שאברם הצליח לשרוד עד כה היא אך ורק בשל כישוריו הפוליטיים. אם ווסט האם יעפילו לגמר גביע הליגה, אברם כמובן יפתח בקמפיין מתאים, ואז האפשרות שהוא יסיים כמאמן את העונה נראית לי סבירה למדי.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע, מי יודע מה עובר בראש של הבעלים האלה. במועדון רגיל, כשמאבדים אמון במנג'ר בצורה קיצונית כל כך, מפטרים אותו, לא גוררים את העניין שבועות, וסוגרים במהירות עם מישהו אחר. זה גם מקל על משא ומתן עם מנג'רים אחרים, שבטח מרגישים בנוח יותר לנהל מגעים על משרה פנויה. אבל אלה...