ווסטהאם יונייטד 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏6/6/10.

1. Rudess Member

שכחתם שמדובר באומן יחסי ציבור. שמתם לב מה הייתה הפעולה האחרונה שלו לפני שהוא ירד מהמגרש ביום שבת? לקח את הצעיף של ווסטהאם וזרק אותו לאוהדים ביציע שעודדו אותו ומחאו לו כפיים.

כל הקמפיין של התקשורת נגדו פשוט מבחיל ומגעיל ודווקא אני שמח שגרנט לא פוטר, רק בשביל שהתקשורת הבריטית תתפוצץ (מבחינה מקצועית ברור שגרנט צריך להיות מפוטר). אם לדוגמא עכשיו המאמן של ווסטהאם היה אלן קרבישלי והוא היה משיג את אותן התוצאות והמיקום בטבלה, אני בטוח שלא היה קמפיין כזה נגדו בתקשורת, כי הוא בריטי ולא זר. מעניין שגם המאמן השני נגדו מנוהל קמפיין מכוער הוא ג'רארד הוייה, וגם הוא, הפלא ופלא ,מאמן זר. הג'ובים של מיק מקארתי,מארק יוז ואלכס מקליש "בטוחים" כאילו הקבוצות שלהם לא נמצאות די באותו מצב של ווסטהאם. הרי התחתית נזילה, רק לפני שבועיים ווסטהאם עלו מעל הקו האדום, ועכשיו הם שוב מקום אחרון כי היריבות שלהם ניצחו והם הפסידו.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

West Ham announce they "are committed to retaining Avram Grant as manager."
    נראה שהוא הצליח לצאת גם מזה.

3. Rudess Member

אמיר ע ושלמה שרף מתבאסים.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כל הדרך לליגה השניה ....

לא רק אברם, גם צורת הניהול של הקבוצה. חבל, אבל יש מקרים שעליהם נאמר: "ירידה לצורך עליה" זה אחד מהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏18/1/11
  5. קינג לדלי Member

ומה קירק ? יש שמועות שהתעלף...

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מצחיק, אבל יש בפורום אוהדי ווסטהאם באנגליה אנשים שבטוחים שגרנט (או מישהו מטעמו) הוא זה שהדליף לתקשורת בשבת על עניין אוניל, כדי ליצור בלגן ובגלל שכבר לא היה לו מה להפסיד. שוב, הם אמרו את זה, לא אני. הצעיף? הוא זרק את "צעיף המזל" (מסתבר שיש הרבה) ליציע גם אחרי המשחקים נגד בארנסלי וברמינגהאם. פעם אחת אתה בהחלט אומר שזו מחווה נאה. בפעם השלישית, מי יודע אם הוא לא ניסה להפוך את עצמו למסכן.

2. למה זה קמפיין של התקשורת נגדו? אם יש אנשים במערכת שמדליפים לעיתונאים, הם אמורים לא לפרסם את הדברים? הדברים פורסמו על ידי כלי התקשורת האמינים ביותר, לא כאלה שממציאים דברים. הבעיה היא במערכת של ווסטהאם, לא בתקשורת. ככל שזכור לי, גם לזולה עשו את המוות בעונה שעברה אחרי שגולד וסאליבן הגיעו. לא בצורה זהה, אבל ווסטהאם אצלו לא היתה במצב חמור כמו ווסטהאם הנוכחית.

3. עם כל הנזילות של התחתית, יש נוזל אחד שכמעט תמיד נשאר דבוק לקרקעית. נכון, ווסטהאם התרוממה למחזור אחד לפני שבועיים, אבל זה היה אחרי סדרה של משחקים נוחים שכמותם לא יחזרו העונה, וגם בתקופה שכל הקבוצות לפניהם החמיצו לפחות משחק אחד בגלל מזג האוויר (ולכולן יש עכשיו משחק חסר).

ווסטהאם נאבקת נגד הירידה, זה הגיוני ביותר ולא משנה מי המנג'ר, למרות שכשרואים מועדונים כמו סטוק או בולטון מבינים שעם המנג'ר הנכון אפשר להוציא יותר. אבל כשמסתכלים על לוח המשחקים שלה, היא היתה צריכה להיות עכשיו עם פער קטן מעל הקו האדום ולא מתחתיו. היא בצרות צרורות. מנג'ר כמו אוניל או אלרדייס בוודאות היה משאיר אותה בליגה, כי יש שם חומר ראוי לכך. בעלים מטומטמים, מנג'ר שהוא לא מנג'ר. לא בטוח שהחומר הזה יהיה מסוגל להציל את המועדון מירידה לבד.

7. Rudess Member

אני משוכנע במאה אחוז שזה לא גרנט שהדליף לעיתונים אלא מישהו בהנהלה. לא זכרתי שהוא זרק בבארנסלי ובירמינגהאם, אבל בקטעים האלה גרנט פשוט אלוף. בדיוק כמו שהוא הכניס אז את הטלאי על היד שלו במשחק של צ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות (שנפל על ערב יום השואה).

פשוט מאד כי הוא מאמן זר וכמו שאמרתי למאמן בריטי לא היו עושים את אותו הקמפיין. יופי שהדליפו לעיתונים, אם הם כאלה גיבורים להדליף , למה הם לא מפרסמים את השמות של המדליפים? שיהיו אמיצים מספיק לעמוד מאחורי התוכן של ההדלפות. לזולה לא עשו את המוות ויש לו הנחות כי הוא היה שחקן גדול באנגליה. אני לא חושב שיש הבדל בין המצב של זולה לזה של גרנט, ואל תשכח שזולה אימן שנתיים את ווסטהאם וגרנט בקושי חצי עונה.

יכול להיות שזה הסדרה של המשחקים הנוחים כהגדרתך.

אני מסכים שמבחינה מקצועית צריך לפטר את גרנט כי הוא לא עשה את הרכש הנכון (לא חיזק את ההגנה והביא יותר מדי שחקני התקפה) ואני גם מסכים שווסטהאם במצב קשה מאד בתחתית. אני לא בטוח שאוניל או אלרדייס היו משאירים, כי השחקנים היו נשארים אותם שחקנים וזה לא שפתאום הם יקבלו תקציב רציני לעשות רכש מאסיבי. אין ספק שהבעלים של ווסטהאם הם אלו שאשמים במצב כי אם רצו לפטר את גרנט הם יכלו לעשות זאת מזמן ולא בצורה שהם ניסו בעזרת התקשורת להיפטר ממנו. הם פספסו את המומנטום ועכשיו הם נאלצים בניגוד לרצונם להשאיר את גרנט בתפקיד.

8. קינג לדלי Member

אתם תמשיכו להתבחבש ואברם ימשיך להחליט.

רק אחד אוכל...

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת, מה זו הטענה הזאת? עיתונאים לא חושפים שמות של מדליפים כי עיתונאים לא מסגירים מקורות, זה לא ברור, ומדליפים לא חושפים את עצמם כי... למה להם לעזאזל?

אף אחד מאתנו לא יודע מה קרה מאחורי הקלעים. די ברור שווסטהאם כן רצתה לזרוק את גרנט, כך שהמדליפים האלו, יהיו אשר יהיו, לא המציאו דברים.

בחצי שנה האחרונה שלו בתפקיד היו אינספור ספקולציות לגבי זולה, ההנהלה לא תמכה בו, והיה אפילו מכתב התנצלות אינפנטילי של הבעלים לאוהדים אחרי הפסד כואב במיוחד. וחוץ מזה, ווסטהאם פשוט לא היתה במצב גרוע כפי שהיא עכשיו.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

רודס, רק אומר דבר פשוט מאוד.
    בשנים האחרונות אני לא זוכר מצב שבו אחד משלושת הפיטורים/התפטרויות האחרונות לא היה של מאמן שהקבוצה שלו במקום האחרון. טרחתי לבדוק את הנושא - בשלב הזה אשתקד אברם גרנט אימן בפורטסמות' כבר יותר מחודשיים, אחרי הפיטורים של פול הארט בנובמבר. להזכירך, זו הייתה קבוצה בפשיטת רגל ללא שום שאיפה ריאלית להישאר בליגה.
    עונה קודם לכן הייתה מעט יוצאת דופן, כי גם טוני מובריי וגם סאות'גייט סיימו עונה מלאה למרות שירדו ליגה. עם זאת, זו הייתה עונה הפכפכה מאוד, ואם מסתכלים כמה פעמים הונפה החרב בניוקאסל וסנדרלנד, למשל, שפלרטטו חזק עם הקו האדום, זה די מאזן את זה.
    עונה לפני כן בילי דייויס פוטר גם כן בנובמבר מדרבי קאונטי, שהייתה במקום האחרון לאורך כל העונה (וזה סותר שתי טענות שלך - א. הוא היה אנגלי ועדיין זכה ללא מעט ביקורת ב. הציפיות מהקבוצה שלו לא היו גבוהות במיוחד ולמרות זאת הוא פוטר - כך שהיד על החרב כנראה לא כזו זהירה כשזה מגיע לאנגלים ג. היה די ברור בשלב מוקדם שהם יירדו ליגה, הם סיימו אותה עם מאזן זוועתי, פול ג'ואל שהוא מאמן מוערך מאוד גם לא קיבל שם חיים קלים וגם אותו פיטרו בסוף).
    בשלב הזה לפני 4 עונות - אלן פארדיו היה המאמן השלישי(!!) של צ'רלטון באותה עונה, והם היו מקום לפני האחרון, וניל ווארנוק, גם מאמן אנגלי, גם מאמן שהיה בשפילד יונייטד 8 עונות דאז, פוטר והוא עוד ירד ליגה ממש ברגע האחרון בניגוד לגרנט שנמצא על דרך המלך לשם משריקת הפתיחה של העונה.

כך שבהחלט לא הייתי טוען שהדרכון של גרנט הוא זה שיוביל לפיטורים שלו וכן, קבוצה עם סגל לא רע ובסך הכל שאיפות להתברג איפשהו באמצע, כן - הרקורד שלו לפחות על סמך היסטורית הפיטורים בליגה מצדיק פיטורים לפי הישגיו בקבוצה עד כה.

11. KirkH Member

עננים עננים...

כתבתי לפני שלא יפטרו אותו וכתבתי אחרי שהודיעו שלא מפטרים אותו את התגובה הזו:

עכשיו או שהם לא יפטרו אותו מתוך עיקרון לא ברור ובעיקר מטומטם - או שהם יפטרו אותו כשיהיה מאוחר מדי. מסכנים האוהדים... (לא אלה שפיני מסדר להם כרטיסים קרוב לדשא כדי "לעודד" את הכלב בסיום המשחק)

12. Rudess Member

13. ArsenalFan Member

גרנט כבר הביא מגן שמאלי בהשאלה (ברידג'), זו הייתה העמדה הכי דחופה. לא נראה לי שהוא יחליף לא את טומקינס ולא את אפסון, בטח שלא מרצונו. הבעיה האמיתית שלו היא קשר אחורי ליד פארקר, לטעמי.
    בכל אופן, אם אברם גרנט באמת מצליח להביא אותו והוא מספיק כשיר, יש מצב שהוא חתך פה עסקה מעולה עבורו. על סמך היכולת שלו בגרמניה, דמבה בה הוא לא שחקן לקבוצה במקום האחרון. יכל בקלות למצוא את עצמו גם בקבוצה ששואפת לצמרת. הדבר היחיד שצריך להדאיג אותו זה שהוא נכשל במדיקל. להאמרס אין כסף, אז כנראה שזה יהיה בהשאלה לפחות בשלב הראשון - ועדיין, נראית כמו החתמה טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/1/11
  14. StevieG Member

צריך שמישהו יחליף את לואיס בואה מורטה, לא?

15. Wave Member