ווסטהאם יונייטד 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏6/6/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת מפתיע. לג'אבה דה האט אין בעיה לחזור על מנטרות, הוא עושה את זה כל הזמן. אני לא רוצה לדבר על השופטים, אבל... למשל. היום הוא חזר לזה שטוב, אחרי שני המשחקים האחרונים עכשיו אנחנו חוזרים לשחק מול קבוצות ברמה שלנו.

הדבר העצוב הוא שלווסטהאם יש קבוצה מספיק טובה לעבור את שלושת המשחקים הקרובים בתוצאה שתשאיר אותה בליגה, בטח כשוויגן, וולבס ובלקפול מנצלות כל הזדמנות לא לנצל הזדמנות. איכשהו בסוף נקבל בעוד שלושה שבועות תמונת ניצחון של גרנט חוגג את "ההישג הגדול ביותר שלי בכדורגל".

2. KirkH Member

מילא חבורת המנהלים הפתאטית.

אבל מאוד מפתיע לראות שדווקא לאוהדי ווסט האם יש סבלנות לכלב המושתן. קשה לאתר סימנים לאיזה שהוא סוג של מחאה או ביקורת בקרב קהל מפריחי הבועות...

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא מפתיע בכלל, הוא אמנם לא עושה עבודה טובה אבל כבר היו מאמנים גרועים יותר ממנו בהיסטוריה (בלשון המעטה). העניין הוא שפה מסתכלים עליו ב700 עיניים כי הוא ישראלי וככה יוצא שאתם הרבה יותר אובססיביים כלפיו ורוצים בכישלון שלו מאשר כל אחד אחר.
    ולא רק על המגרש, כבר ראיתי ניצול תקשורתי לכיסוי תחת מוצלח יותר מזה של גרנט, אצלנו עם הודג'סון למשל, אבל אף אחד פה לא טרח לבקר אותו בחומרה כמו שאתם מכניסים לגרנט כל יומיים בערך. הייתי מציע לכם להתרכז בקבוצות שלכם במקום בו אבל אני יודע שזה חסר טעם, אז תהנו.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא לי לקרוא מה כותבים אוהדי ווסטהאם בפורומים. רובם יודעים שהם נפלו עם גרנט ולא רוצים אותו, העניין הוא שעם הבעלים הדפוקים שלהם, יוצא שהם מוטרדים מעתיד המועדון לא פחות מעתיד הקבוצה וכך אפילו זה מתגמד.

נכון, היו כבר מאמנים שלקחו קבוצת מרכז טבלה קלאסית וירדו איתה ליגה או סיבכו אותה אותה במאבקי ירידה. אז? הם עשו חרא של עבודה והוא עושה חרא של עבודה. נכון, אנחנו רוצים בכישלונו. ומה לעשות, הוא כושל ובגדול.

5. Strawberry Fields Member

6. George Best Member

גם הגלייזרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Ian Wright Member

מי יהיה המחליף של אברם גרנט בווסטהאם?
    http://www.guardian.co.uk/football/2011/ma...-west-ham-grant

כולם מועמדים טובים אבל איאן הולווי מוסיף כ"כ הרבה צבע לליגה שאני ישמח לראות אותו במועדון כמו ווסטהאם. אולי עם תנאים כלכליים טובים יותר הוא יצליח לייצב את ווסטהאם בפרמיירליג במידה ולא תרד ליגה.

8. StevieG Member

אין סרט שבעולם שווסטהאם לא תרד. היא צריכה לעשות לפחות 7 נקודות בשלושת המחזורים האחרונים.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיגור רציני לעלות עם כתבה כזאת במהלך 3 שבועות כל כך קריטיים למועדון של ווסטהאם. לא יודע מי הדליף להם את זה, או שהם סתם ממציאים, פשוט מיותר.

StevieG
    לא הייתי מהמר נגד נצחונות ביתים שלהם על סנדרלנד ובלקבורן, זה כבר 6. וויגאן בחוץ משחק מפתח.

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/11
  10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשמסתכלים על המחזור האחרון, בו ווסטהאם שיחקה בחוץ נגד סיטי, ובלקפול ו-וויגן לא הצליחו לנצח בבית בעוד וולבס לא הצליחה לנצח בחוץ 10 שחקני ברמינגהאם, די ברור שהכל יכול לקרות שם. ווסטהאם בסך הכל ניצחון אחד מעלייה מעל לקו האדום. כמו שאמר Liverpool Forever, המשחק נגד וויגן יהיה המפתח. אני חושב שמי שתשרוד מארבע האחרונות תהיה אחת מהשתיים.

11. skyday20 Member

אברם מוריד קבוצות ליגה.
    איך כותבים שצ'לסי רוצים אותו, מה יצא להם מזה

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

גולד אומר שבמקרה והפטישים ירדו, אז פארקר, קרלטון קול, אפסון וגרין ימכרו.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...d-West-Ham.html

מכל הרשימה הזאת אני לוקח את פארקר בשמחה. חבל לי כל כך שהם נפלו בפח ולקחו את גרנט החובבן בתור מאמן... זוכרים אחרי שהוא מונה בצ'לסי, איך בכל הארץ טענו שהוא יותר טוב ממוריניו? אני מקווה בשבילם שהם ישארו בסוף, בכל מקרה אני לא חושב שגרנט ישאר.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה שחקן כמו דמבה בה נשאר שם אם הם ירדו ליגה... חלוץ מצוין שבקלות יכול להכנס להרכב אצל קבוצות מרכז טבלה ומעלה, כולל טוטנהאם אגב.

14. StevieG Member

פארקר שחקן גדול, אבל הוא מתאים לקבוצות קטנות. כשהוא הגיע לקבוצה גדולה הוא נכשל. הסיבה לכך, לטעמי, שהוא שחקן שדורש את הכדור כל הזמן. לקבוצה קטנה זה מצויין. לקבוצה גדולה, עם הרבה שחקנים מוכשרים שרוצים את הכדור, הוא יהיה הרבה פחות אפקטיבי.

גם לטעמי דמבה בה הוא לא שחקן שיישאר שם אם ווסטהאם תרד. אני מאמין שניוקאסל תנסה להחתים אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/11
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מה הקשר בין קבוצות אמצע טבלה לטוטנהאם שלמרות עונה פחות טובה בליגה מכוונת גבוה הרבה יותר מכל קבוצות אמצע הטבלה.

StevieG, פארקר הגיע לטוטנהאם לפני 7 שנים בגיל צעיר יחסית, מתאר לעצמי שהיום כשהוא בוגר הוא ישפיע יותר גם על קבוצה גדולה.
    לא יודע אם הוא מתאים ליוניטד או צ'לסי, אבל לטוטנהאם, ליברפול, סיטי וארסנל, מתאר לעצמי שכן.