ווסטהאם יונייטד 2010/11

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hammers Fan, ‏6/6/10.

1. West Ham United FC Member

גם אם מישהו היה מוכר את המשחק אתמול זה לא היה נראה גרוע כמו רוברט גרין
    הבנאדם אחראי ישיר למצב, כמות הנקודות שהוא לקח לנו השנה לא יאומנת.
    אני כל הזמן רק מדמיין את אניימה בשער(שאברם רצה בקיץ) , ופשוט אין סיכוי שהוא מקבל חצי מהגולים שגרין ספג העונה.הבנאדם בדיחה,לא יודע איך אברם לא נותן כבר הזדמנות לסטק או קורוץ'.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. alexshw Member

אולי הוא התכוון לארסנל קייב מהליגה האוקראינית.

3. דנידין Member

איך שהיה ברור שגרנט ינסה לרכב על כל תירוץ שרק אפשר יהיה למצוא. זה יכל להיות פצועים, זה יכל להיות שיפוט וזה יכל להיות תקופה רעה. במקרה הזה התירוץ הוא השיפוט, אבל לאורך עונה שלמה זה לא תירוץ, כי כולם חווים טעויות שיפוט. יפה מאוד איך שהוא מבליט את זה כאילו שזאת הסיבה היחידה לאי הצלחה של הקבוצה שלו, כאילו שאנשים לא רואים אותה צולעת במשחקים.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי הגאון שויתר עליו תמורת 2 מיליון יורו? גרנט? מישהו אחר?

5. George Best Member

כמעט בטוח שזה גרנט.
    גם לי אין מושג איך אפשר לוותר על יהלום שכזה.
    לא יציב בשיט אבל שחקן מבריק לגמרי.

6. Wave Member

שער נפלא אבל אני מבין את גרנט ששיחרר אותו, האמת שצריך להיות פיירים עם גרנט ולמרות שלא ראיתי הרבה את ווסט האם השנה, בפעמים שכן ראיתי אותה, דווקא החלק הקדמי היה החלק הפחות בעייתי- אובינה נראה מאוד מוכשר וגם פיקיון עד עכשיו עושה את העבודה, ושניהם רכשים של גרנט.

7. ArsenalFan Member

דיאמנטי דרש לעזוב מזמן, בערך ברגע שזולה נזרק מהמועדון. אפשר להאשים את גרנט בהרבה דברים, לא ממש בזה.

8. Ampelmann Member

עוד תיקו (אני מחכה לשמוע את הטוכעס מדבר על זה שהעונה הם הפסידו רק לגדולות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ) ולפי הצהובונים, המשחק הזה אמור היה להיות האחרון לפני שההנהלה מפנה לאברם את הגב שהיא נתנה לו בערך מהשניה הראשונה העונה.

בתקשורת האנגלית, שבניגוד לזו בארץ כן נתנה לאברם ימי חסד בעיקר בקדנציה השנייה בפומפי, התחילו שוב לחשוף שיניים והזכירו שבכל פעם שגרנט נכנס לתפקיד במועדון אנגלי הוא מיד זימר את השיר הידוע של "הגעתי למועדון מפורק\אנדרדוג מובהק בגלל המנג'ר הקודם". השיא מבחינת ווסטהאם היה כשגרנט טען שהם מגיעים למשחק מול בלקפול כאנדרדוג ושכח שהעולה החדשה נחשבה למועדון החלש ביותר בליגה העונה ווסט-האם דווקא היתה אמורה להנות מעונה פשוטה יותר אחרי תקציב רכש מוגבר שאותו קיבל הישראלי.

ההנהלה של ווסטהאם תקועה במלכוד. מצד אחד, ברור שגרנט לא מביא את הקבוצה להישגים ושצריך להחליף אותו, אבל מצד שני המועדון הזה ידוע בכך שהוא נותן גב למאמנים (רק 13 מאמנים ביותר ממאה השנים האחרונות, אם אני זוכר נכון) וההנהלה הנוכחית כבר פיטרה מאמן אחרי שנתיים. נוסף על כך, אני משוכנע שזהבי תפר לגרנט פיצויי פיטורים מכובדים (א. כי היה לו ברור שזה לא ישרוד לאורך זמן, ב. כי היה לו ברור שגרנט יתקשה מאוד למצוא קבוצה באנגליה אם יכשל פעם נוספת) ולווסטהאם, שנמצאת בחובות די כבדים, יהיה קשה לפטר אותו כרגע ולהפרד מעוד כמה מליונים (כולל מענק חתימה למנג'ר חדש, שבהתחשב בתקציב המדלדל בכלל לא בטוח שיהיה על הנייר טוב יותר מהתחת).
    את המאזניים האלה מאזנים כמובן העובדה שהקהל לא מרוצה ושירידה לליגת המשנה תביא עמה פגיעה כלכלית חמורה בהרבה מהחלפת מאמן (כבר יצאו הודעות רשמיות שאמרו שירידה עלולה להביא להתפרקות).

דעתי? גרנט חי שם מהרגע הראשון על זמן שאול והזמן הזה מתקצר במהירות לאור העובדה שבווסטהאם יעשו הכל כדי להמנע מירידה ועדיף להתחיל לפעול מוקדם מאשר מאוחר (לכל המאוחר בדצמבר, כדי לאפשר למחליף של גרנט להכיר את הקבוצה לפני שוק ההעברות).

מה יהיה עם אברם? נראה לי שאני לא מפתיע אף אחד כשאני טוען שכל הקריירה של גרנט באנגליה נגועה בקשר הישראלי ובפין זהבי. כל המועדונים בהם הוא וטל בן חיים דרכו הם מועדונים שקשורים לסופר אייג'נט בקשר הדוק ואני מאמין שההגעה של הצמד אליהם לא היתה תוצאה של רצון המאמן או כל גורם לגיטימי אחר.* העובדה הזו גורמת לי להאמין שבשלב שבו לא ניתן יהיה למשוך את גרנט בווסטהאם יותר, התחנה הבאה, וכנראה גם האחרונה שלו בליגה האנגלית, תהיה גם המקום האחרון שבו ניכרת טביעת האצבע של זהבי- בולטון. זכרו שאמרתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

*לגבי בן חיים, אני חושב שאבו היה הסוכן שלו, אבל פורסם בזמנו שזהבי היה קשור קשר עמוק להגעה שלו לבולטון ונדמה לי שגם היה אז קשר לאותה פרשית שחיתות שכללה עסקאות תמורת כסף מתחת לשולחן ובולטון היתה שם מוביל בה, אם מישהו זוכר.
    משם כמובן הכל היסטוריה- צ'לסי בימי אברמוביץ' ופורטסמות' ווסטהאם אליהן הגיע אחרי אברם.

לגבי אברם- קודם כל פורטסמות' של גאידמק, אח"כ צ'לסי אליה הגיע כ"שר בלי תיק" וערבב וערבב ומשם שוב פומפי ועכשיו ווסטהאם- אולי המועדון הכי קשור לזהבי בליגה אחרי צ'לסי (הוכחה, למי שצריך בבקשה ).

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע לגבי קשר של זהבי למועדון. בעבר אולי, אבל ווסטהאם נמצאת כיום בבעלות אחרת, וגולד וסאליבן מקבלים החלטות בעצמם. הופתעתי מזה שהם מינו את גרנט, ואני מופתע מהסבלנות שהם מפגינים כלפיו, אבל בבירור החבל שלו מתקצר. כמה עוד יתנו לו, מי יודע. אולי עוד את ליברפול בשבוע הבא, ולו כדי שאם זה ייגמר בהפסד, לפחות המנג'ר הבא לא יצטרך להתחיל במשחק הזה.

10. THE STRETFORD END Member

11. ArsenalFan Member

רמז קטנטן מהנהלת ווסטהאם יונייטד לאברם לקראת המשחק בשבת? כך נכתב במייל שכל רשימת התפוצה של רוכשי הכרטיסים בווסטהאם (כולל אני) קיבלו מקודם... מה שנקרא, לא נגענו:

קמפיין מוזר ביותר. Save our season? ואם ווסטהאם לא מנצחים במשחק הזה, אז העונה לא ניצלה? אולי זה באמת יותר בכיוון של Save our boss? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

12. KirkH Member

Save our ASS? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. ARSI Member

אפשר להבין את התסכול שלו. חלוץ ברמה של קול לא צריך להיות מחליף בווסטהאם. גרנט יכול לבוא בטענות רק לעצמו. 8 שחקנים הוא קנה, יש כסף. יש גם שחקנים סבירים שאפשר להשאר איתם בליגה. רק אין מאמן.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל פעם עולים שם ה3-4 חצאי חלוצים האלה, עושים את הדריבל ראש בקיר שלהם ולא יורדים לסגור את המגן התוקף של היריבה.
    אולי עדיף כבר לעלות ילדים כמו שעשה זולה, זה לא נראה הרבה יותר טוב אבל הייתה יותר לחימה והתוצאות היו סבירות הרבה יותר.