הסגל למשחק: Carroll, Walker, Mears, Pantsil, Ferdinand, Gabbidon, Collins, Dailly, Konchesky, Spector, Benayoun, Mullins, Reo-Coker, Bowyer, Reid, Sheringham, Cole, Harewood, Zamora. אשטון ואטרינגטון עדיין פצועים. ג'ונתן ספקטור חוזר לסגל אחרי פציעה.
יוסי מאוד תורם לשיטה של ווסטהאם, בלעדיו הם שיחקו על מסירות ארוכות וחסרות טעם. פרדיו תמיד מעלה את טדי כשהוא צריך שינוי במשחק, בצדק לדעתי.
השיטה שווסטהאם שיחקה ביום שלישי,עדיין לא ברורה לי. פארדיו שדוגל בכדורגל התקפי ויצירתי,שיחק בלי קשר אחד טכני שיכול ליצור מצבים להרווד וזמורה. אני מבין אם זאת הייתה צ'לסי,ארסנל או מנצ'סטר,אבל לדעתי היינו יכולים לנצח את המשחק אם היינו עולים בצורה התקפית יותר. מילא אטריגנטון לא משחק,אבל גם הוא וגם בניון? מחצית ראשונה גרועה,מחצית שניה הייתה יותר סבירה ולפחות ווסטהאם כבשה.
בניון היה פצוע, ולמה הזלזול בווטפורד? בדיוק כמו שאנחנו הפתענו המון קבוצות בעונה שעברה, אין סיבה לזלזל בעולות החדשות. בתנאים שנוצרו אין ספק שפארדיו עשה את כל מה שיכל.
אז למה לא לתת לריד לפתוח? אני לא זילזלתי בווטפורד,אבל לדעתי הם קבוצה חלשה מאוד,שאפשר היה לקחת מהם נקודות אם היו מעיזים יותר. איזה מן צורה זאת לפתוח עם 3 בלמים? לצערי פארדיו טעה,במזל הוצאנו תיקו.
כי ריד עוד לא בשל לפתוח. פארדיו ממש לא טעה, לא היה מקום ליוסי לפתוח גם אם היה כשיר לדעתי, ווטפורד משחקת בעט וברח, והוא היה חייב את קולינס כבלם נוסף שיתמודד עם הכדורים הארוכים. נקודה מצוינת, ווטפורד ממש לא קבוצה חלשה.
המערך שווסטהאם עלתה בו היה מזעזע. פנטסיל היה (שוב) נהדר, הארווד היה חלש מאוד, על מאלינס אני בכלל כבר לא מדבר.
הסגל למשחק היום: Carroll, Walker, Mears, Pantsil, Ferdinand, Gabbidon, Collins, Dailly, Konchesky, Spector, Benayoun, Mullins, Reo-Coker, Bowyer, Reid, Ephraim, Sheringham, Cole, Harewood, Zamora טוב לראות שבוייר ויוסי חזרו מהפציעות הקלות שלהם. אני אישית מקווה לאותו הרכב שפתח מול צ'רלטון. לא לשכוח, היום שריקת פתיחה מוקדמת.