אני אכן חושב. הרי אם הם יסיימו עונה ולאחר מכן יעברו לצ'לסי, אנחנו נדע מה קרה פה. בכל מקרה, נחכה להתפתחויות.
בדיוק. אני לא יודע מה הולך שם, אני לא מניח שזה בלתי כשר, אבל סביר להניח שזה מסריח. אין לאנשים המעורבים אינטרס להוציא את הפרטים החוצה.
מתי המסיבת עיתונאים שבה טבז ומסצ'רנו יוצגו?????? אני מקווה ש- MSI יקנו את ווסטהאם, הגיע הזמן שלהם לטעום מהכסף הגדול וגם להוות יריבה של ממש לצ'לסי...
כי לדעתי זה חלק מהחולי שבכדורגל. אני אהיה צבוע אם אני אשמח מרכישה של מיליארדרים, ואחרי שאני רואה מה זה עשה בצ'לסי אני מעדיף שלא. שחקנים כמו הארווד, מאטי, קונצ'סקי, ריו קוקר, מאלינס ועוד רבים וטובים הם הלחם והחמאה שלנו, ומהלך שכזה יעיף אותם מהמועדון.
כתבה מעולה . האמת שאני בהלם,ולא מבין למה או למי לאמין,הכל קומבינות.ובכל זאת הפטישים הרוויחו. שיהיה בהצלחה.
הסיטואציה די ברורה, MSI רוצה להשתלט על ווסטהאם(הם ניסו כבר בעבר) וניצלו את שליטתם בקורינתיאנס כדי להביא את טבז ומסצ'רנו כהצהרת כוונות. פיני זהבי הוכיח באופן סופי שהוא האיש החזק בכדורגל העולמי. ההעסקה הזאת מתפתחת למקומות מדאיגים, אני מסכים בקטע הזה עם אנגלופילפסיה.
די לשחק אותה תמים, חביבי, ברסה קבוצה עשירה והיא לא צ'לסי/ריאל. היא לא קבוצה של גלאקטיקוס גייז, והיא עדיין עושה את זה כבר שנתיים-שלושה. אז מה יש? אם ווסטהאם או כל קבוצה אחרת תהפוך לקבוצה כמו ברסה, אני לא רואה שום דבר רע בזה.
מה? בארסה קבוצה עשירה? היא הייתה במינוסים עד לפני כמה שנים. מה גם, ששם אין השתלטויות, יש דרכים מסוימות שנשיא מתמנה. חלאס עם השטויות.
הוא כבר מזמן לא רק גוזר קופונים. פיני זהבי אחראי למה שלא קרה היום בווסטהאם ולהזכירך הוא גם אחראי להשתלטות אברמוביץ' על צ'לסי.