להתחכם? היא גם לא עשירה עכשיו חביבי. והשתלטות של מיליארדר אחד או אחר מהווה הסוף של השחקנים הנוכחיים שלנו. אז די עם השטויות.
לא רק את של ווסטאהם זה יצור תקדים שהתחיל עם צ'לסי ועכשיו מגיע לווסטאהם וזה יהרוס את המסורת והכדורגל האנגלי שכולנו אוהבים,אני מקווה מאוד שMSI לא ירכשו את ווסטאהם ואז יתחיל עידן חדש באנגליה. מה שדיי בטוח שבתחילת עונה הבאה שני השחקנים לא ימשיכו בווסטאהם וככל הנראה יעברו לצ'לסי אם שניהם יתאלקמו ויכיחו את עצמם בליגה האנגלית.
מה? מאיפה הידיעה שהם נרכשו? משהו מאד מאד מסריח בעיסקה הזאת, לא יתכן ששניים מהכישרונות הגדולים בעולם סגרו בקבוצת אמצע טבלה באנגליה.
הם חתמו, רשמי, מה לא מובן? שניהם שחקני ווסטהאם. התגובות של פארדיו על הרכישות: http://www.whufc.com/articles/article.php?page_id=8248
לא צא לי עדיין להגיב בדיון הזה, אז אעשה זאת עכשיו, בזמן טוב מאוד, אחרי החתמות מצויינות. אני באמת נדהמתי על זה שקרלוס טבז וחאבייר מסרצ'אנו, שני ארגנטינאים אדירים שהיו מחזורים על ידי הרבה קבוצות באירופה, הלכו בסוף לווסטהאם, שנחשבת לקבוצה קטנה יחסית לאריות אירופה. אולי הם באו לווסטהאם כי יש להם יותר סיכוי להשתלב בהרכב, אולי בגלל דברים אחרים, מה שלא יהיה, ווסטהאם קבוצה מרתקת, קבוצה עם פוטנציאל, זה חיזוק אדיר עבורם. ההתקפה תיהיה עם קרלוס טבז שהראה במונדיאל מה הוא שווה, לא סתם רדפו אחריו קבוצה גדולות. הוא וזאמורה בהתקפה זה עסק מעולה. בקישור יהיה גם את יוסי בניון שהוא שחקן משמעותי בקבוצה, שמשחקת התקפי ויפה לעיין. חאבייר מסרצ'אנו קשר אחורי אדיר, גם במונדיאל הוא הראה את זה, אין לו אומנם יכולת משובחת בהתקפה, אבל הוא חוטף המון כדורים ומשחק כמו בלם שלישי לפעמים, קשה מאוד לעבור אותו, אני מאוד רציתי את השחקן הזה בריאל מדריד ואני מקווה שהוא יעבור לקבוצה בעתיד. דרום אמריקאים לא כל-כך הצליחו בליגה האנגלית, מעניין לראות מה יהיה איתם. אם השניים האלה ייתנו עונה טובה, ווסטהאם יכולה להגיע גבוהה בפריימרליג, אבל אני לא רואה אותה גומרת מקום רביעי. גם חמישי, שישי או שביעי זה הישג. יהיה נחמד לראות את הפטישים בגביע אופ"א, מאחל להם בהצלחה. התאכזבתי מאוד שהם לא לקחו את הגביע שנה שעברה והפסידו לליברפול של בניטס, אחרי שהובילה פעמיים!!!
אם כמו שאתם אומרים, ווסט האם רכשה סופית את שני הכישרונות הנהדרים האלה, היא צריכה לכוון הכי גבוה שאפשר. על מקום בליגת האלופות, לא פחות מזה.