אם זה יצא לפועל זה יהיה חבל מאוד. אפטון פארק הוא מגרש אנגלי קלאסי, חבל שגורלו יהיה זהה להייבורי שנפרדנו ממנו ואנפילד שנפרד ממנו ב2009.
נכון שזה כואב לראות איצטדיונים קלאסיים עם הרבה מסורת כמו הייבורי ואנפילד, ועכשיו כנראה גם אפטון פארק נהרסים, אבל בעידן הזה, קבוצה ששואפת להצליח ברמות הגבוהות ביותר חייבת לעשות את השינוי ואת המעבר לאיצטדיון מודרני וגדול יותר. זה צעד מתבקש מבחינה כלכלית, ואם ווסטהאם אכן תוציא את זה לפועל, זה מראה על הכוונות הרציניות שלה לשנים הקרובות.
היציע היחיד שאפשר להרחיב באפטון פארק הוא היציע המזרחי וגם שם יש קשיים בהשגת אישורים בגלל בנייה סמוכה.
האצטדיון האולימפי המדובר הוא בסטרטפורד, לא רחוק מווסט האם, זה אותו אצטדיון עתידי שגם טוטנהאם חשבה לעבור אליו אבל בסוף זה ירד אצלה מהפרק. אגב, אני כנראה הולך למשחק של ארסנל באפטון פארק עוד שבועיים.
לא מסכים איתך. פיטורים של פארדיו יביאו למצב הרבה יותר גרוע ממה שקורה עכשיו באפטון פארק. לווסטהאם יש מאמן מצוין, ואני חושב שהוא לא הבעיה המרכזית להפסדים של הקבוצה העונה. מוקדם עדיין לקבוע, ווסטהאם עדיין יכולה להתחיל תקופה טובה בליגה ולהתחיל לנצח, אבל פארדיו חייב לדעת איך להשתמש בחומר השחקנים שעומד לרשותו בצורה הטובה ביותר, ואולי ככה, העניינים בווסטהאם יתחילו להסתדר.
אתה עושה הכללות? מנטליות דפוקה ביותר ואם פארדיו היה מספיק טוב כדי להצעיד אותנו להישג אדיר בעונה שעברה אני מאמין שהוא טוב מסםיק כדי להוציא אותנו מהבוץ.