ווסטהאם 2006/7: נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏4/7/06.

1. city Member

ועכשיו אפשר להתחיל לחשוב על מחליף. את מי הייתם רוצים לראות באפטון פארק?
    יש לי הרגשה שקווין קיגאן יכול להתאים לווסטהאם כמו כפפה ליד. גם הרבה כסף, גם קאדר שחקנים התקפי מצוין וגם בסיס אנגלי. כל מה שקיגאן צריך כדי לקחת את ווסטהאם קדימה.

2. לא מצאתי כינוי Member

הגיע הזמן של פארדיו ללכת. גם שווסטהאם התדרדרה הוא קיבל צ'אנס לנסות להוציא אותה מהבוץ, ללא הצלחה מרובה. גם אני שמעתי שהאיסלנדי פנה לאריקסון, שלדעתי יכול להוות תחלופה מצויינת לפארדיו. עם חיזוק של 2-3 שחקנים טובים בינואר + הרוח החדשה שתזרום במועדון מהמואמן החדש שיבוא, אני מאמין שווסטהאם תוכל אולי להתברג במקומות 10-12.

3. eastlands Member

פארדיו אכן פוטר ,והאמת שווסטהאם שלו לא מתפקדת והוא איבד את הדרך .
    מעניין מאוד מי יחליף אותו ומתיי ? ביום ראשון החלאות באפטון פארק .
    קרבישלי ? אריקסון ?

4. AW forever Member

סוף הדרך של פארדיו בווסטהאם. אני מסכים עם המשתמשים פה שהקבוצה הגיעה למצב שהטלטלה הזו נחוצה, ואולי יספיקו למנות מאמן שיבצע שינויים לטעמו בסגל כבר בינואר. אין ספק שפארדיו עשה עבודה יפה מאוד בקבוצה הזו, בעיקר בעונה שעברה, ואני בטוח שהוא מאמן טוב- זה לא משהו שרגע היה לך ורגע אחרי זה הוא נעלם. בכל מקרה, כמו שאבו כתב- יש מצב שנראה את החרמן השוודי על הקווים בליגה האנגלית (מעניין איך יהיה השינוי עבורו מלשבת ביציע הכבוד של האיצטדיונים בלונדון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ), ונראה איך מי שיגיע יצליח לייצב את הספינה המיטלטלת של ווסטהאם.

5. Claret&Blue Member

קיגאן, אריקסון? לא תודה. בייחוד לא האחרון. אגרט הוכיח שהוא לא יקבל חרא מאף אחד, לי קצת חבל על פארדיו, אבל הקבוצה חייבת להסתכל לעתיד.

6. Stretford Ender Member

חבל לי על פארדיו.
    מאוד אהבתי את הכדורגל שווסטהאם הציגה תחתיו שנה שעברה עם סגל שממש לא נראה נוצץ.
    אני מניח שאפשר להבין את הפיטורים האלה עם התוצאות הביזיוניות של ווסטהאם השנה, אבל אני חושב שזה לא מעט בגלל הרמת ציפיות שהגיע עקב הכדורגל שהוצג עונה שעברה.

בכל מקרה, פארדיו מאמן מעולה לדעתי ואני בטוח שנראה אותו בקרוב בקבוצה אחרת בפרמיירליג, אולי צ'רלטון.

ובקשר לווסטהאם, אני מאמין שהקבוצה תצליח להתגבר על המשבר שלה, יש שם בסיס לא רע בכלל ואת אחת האקדמיות הטובות באנגליה.
    אם הקבוצה אכן תשאר בליגה אני בטוח שעונה הבאה תראה אחרת לגמרי בשבילה.

יש ספקולציות לגבי המאמן הבא?

7. Claret&Blue Member

תמונת מצב נוכחית: קווין קין, מאמן הריזרבס עד לפני חודש ועוזרו של פארדיו הוא המאמן הזמני. השמות שרצים: אריקסון וקרבישלי בעיקר. טוני קוטי רוצה לראות את קארבס, ואני נוטה להסכים. הוא יאמן בשביל האוהדים.

8. Stretford Ender Member

אני מאחל לווסטהאם מכל הלב שזה יהיה קרבישלי ולא השני...יהיה פשוט חבל.

9. raanana4ever Member

כ"כ חבל על פארדיו...
    אף אחד לא רוצה את אריקסון באפטון פארק ואני בטוח שאגרט יודע את זה. קארבישלי נראה כמועמד המתאים ביותר. יש גם דיבורים על דאווי אבל דאווי כבר נכשל העונה בקבוצה אחת ואני בספק אם מגנוסון ישים את ההשקעה שלו בידיים של דאווי.
    בתקופת המו"מ עם ג'ורבצ'יאן הזכירו את סקולארי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/06
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יאומן איזה נזק כביכול עשתה ההגעה של טבל ומסצ'ראנו. פארדיו עשה עבודה גדולה בווסטהאם עד לאותו רגע. באמת חבל עליו.

11. KirkH Member

הליצן מפירנצה פנוי. אופציה לא רעה האמת...

12. Claret&Blue Member

שלא ישמעו אותך בלונדון.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ומה עם הליצן השבדי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx .

סימפטי, כנראה יותר מדי סימפטי. חבל, ועוד לאחר ההצלחות הבאמת סוחפות.

14. KirkH Member

עשיתם סמל מהפנים של הספרס בשנות התשעים - גם זה יעבור.

15. קינג לדלי Member

למה לא תלכו על שייע ? יש אגדה שהוא מציל קבוצות(למרות שהוריד בדרך 5...),והוא מת מפחד בכניסה לאום אל פאחם.
    יש גם שמועות שהבן שלו (דור שני לעובש במח) כבר הכין סטיקרים "שייע הפטיש הבא" ושלח לבניון.

אין (אהבל) כמו שייע.