ווסטהאם 2006/7: נשארים בליגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏4/7/06.

1. AW forever Member

לפי האתרים השונים, קארבישלי הוא האופציה המובילה בבורסת השמות כרגע. האמת, אני כ"כ מבין מה ההתלהבות ממנו וממה שעשה בצ'רלטון אבל ניחא. מאמן שאני הייתי רוצה לראות אותו שוב על הקווים זה דיוויד אולירי האקס תותחן ואקס אסטון-וילה.

2. Claret&Blue Member

קרבישלי פייבוריט בגלל העבר שלו במועדון. מה הוא עשה בצ'רלטון? יותר מאולירי בווילה, ואני ממש לא רוצה לראות אותו על הקווים.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה קארבישלי עשה בצ'רלטון????????

ראית ליגה אנגלית בשנים האחרונות? הוא עשה שם עבודה גדולה.

4. קינג לדלי Member

אני חושב שזאת תהיה טעות להסתכל על אריקסון רק כמאמן נבחרת.
    יש לו רקורד טוב באיטליה ופורטוגל ולדעתי הוא יתאים לפטישים מאוד.

5. Claret&Blue Member

שים לב שהוא הצליח במועדונים שהיו בתנופה כשהוא התמנה למנג'ר. לא סומך עליו, ולדעתי אגי חושב עליו כאופציה רק בגלל שהוא יכול למשוך שמות גדולים.

6. Rudess Member

שייע המושיע :) שמעתי שגם ויקו חדד פנוי.

7. raanana4ever Member

בסקיי ספורטס ניוז הראו שסוכנויות ההימורים מדרגות את ונבלס גבוה...

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/06
  8. KirkH Member

ובעיקר אקס זה שצלל גם עם לידס וגם עם הוילנס על גבי ההצלחה של עונה אחת בלבד בכל אחת מהקדנציות הללו.

איך הודל עוד לא ליקק את דרכו לרשימת המועמדים?

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/06
  9. Claret&Blue Member

שמועות אומרות שהוא יצא לפני זמן מה מפגישה באפטון פארק. ככה זה תמיד מתחיל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. קינג לדלי Member

קירק,

"לא תישא את שם אלוהים לשווא".

11. KirkH Member

אמרתי הודל, לא ג'אנפרנקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

12. AW forever Member

ליגה אנגלית? לא מוכר לי. תזכיר לי מה זה בדיוק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    אם תסתכל על ההודעה שלי, תראה שלא שאלתי מה הוא עשה שם, אלא שאני לא מבין את ההתלהבות הגדולה ממה שהוא עשה שם, זה הכל. לא עשה שם שומדבר שעושה אותו הרבה יותר ראוי מאריקסון.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא משווה אותו לאריקסון.
    אני פשוט אומר שהוא עשה מצ'רלטון קבוצה ראויה ביותר.

14. Hammer Member

רק לא אריקסון, בבקשה אלוהים, רק לא אריקסון! <מתכנן לחזור על המנטרה עד שאני הולך לישון>

רק לא אריקסון!

15. THE STRETFORD END Member

אולי אני היחיד פה אבל אני לא חושב שזו היתה החלטה נכונה לפטר את פארדיו.

בפעם הראשונה שהוא עמד בפני מבחן ההישרדות הוא לא זכה לגיבוי ואנחנו עוד לפני חג המולד.
    עד עכשיו הוא עמד בכל היעדים,העלה את ווסטהאם ליגה ובעונה הראשונה השאיר אותה ועוד היו בונוסים של עונה מוצלחת ולא סתם הישארות וגמר גביע,מרחק כמה שניות מזכייה וכמובן כניסה לאירופה.

אז מה פתאום הוא לא מספיק טוב?

אני חושב ש2 הארגנטינאים שהגיעו כן השפיעו לרעה על מצב הדברים בקבוצה,לא בגלל שהם לא שחקנים טובים אלא בגלל שזה הפר את המרקם שהיה,שחקנים שהביאו תוצאות עונה שעברה איבדו בתחילה את מקומם בהרכב בגלל השמות הגדולים ולא בגלל היכולת,לקח זמן עד שהם חזרו לספסל לזמן התאקלמות(והם רחוקים עדיין מלהתאקלם וזה מובן וטבעי)
    לפעמים הוספה של שחקן טוב ככל שיהיה לקבוצה שרצה ומתנהלת טוב דווקא עושה רע,
    ניוקאסל ב 96 עשתה את הדרך הבטוחה לזכייה באליפות,באמצע העונה הגיע רכש בדמותו של טוני אספרייה,אז אחד השחקנים הטובים באירופה,שחקן סופר כישרוני,זה די הפר את "השלווה" בהתקפה ובקבוצה בכלל שהחלה לקרטע ולאבד נקודות.

אותם שחקנים שאיבדו את מקומם,הביטחון ירד והתוצרת כבר לא היתה אותו הדבר,
    תסתכלו ותשוו את מרלון הרווד של העונה לעומת עונה שעברה,עולם אחר,

והרי ההבאה של 2 הארגנטינאים נכפתה על פארדיו,זה לא שהוא חשב עליהם בתוכניות שלו,
    אבל הזמן עבר,הגיבוש חזר,אפשר היה לראות זאת בניצחון על ארסנל רק לפני 3 מחזורים,
    תוסיפו פציעות של כמה שחקני מפתח,אנטון פרדיננד למשל בשבת בתבוסה לבולטון או וכמובן דין אשטון,
    תוסיפו לזה בעיית שוער כמו רוי קארול(שביקר ומבקר במרכז גמילה מהימורים)
    ויותר מהכל שחקנים שלא מספקים את הסחורה,גם יוסי בניון שברוב חוצפתו העדיף לשחק בנבחרת ישראל בידיעה שיחמיץ משחקים של הקבוצה שלו(שמשלמת לו את המשכורת למי שלא זוכר)כשהיא בצרות!

שמעתי את איל ברקוביץ ביציע העיתונות מאשים את פארדיו בכך שבניון לא שמח,בזה שהוא תוקע אותו באגף,איפה היה ברקוביץ עונה שעברה שבניון שיחק באגף גם כן והכל עבד כשורה ובניון היה מהמצטינים בווסטהאם.

פארדיו נמצא בווסטהאם פחות מ 4 שנים,לא מפטרים ברגע שדברים לא הולכים כמו שרוצים,בטח לא בתחילת דצמבר שהמרחק בין המקום של ווסטהאם היום לבין מרכז הטבלה הוא לא מי יודע מה רחוק,

אני חושב שזו החלטה נמהרת של הבוסים החדשים,הם אולי יזרימו יותר כסף ויביאו שם גדול למשרת המנג'ר אבל זה לא מבטיח שום דבר,

יותר מפעם אחת הוכח שכשנותנים זמן ויש סבלנות בכדורגל דברים עובדים יותר טוב מאשר כל כמה עונות או מתי שפחות הולך מחליפים מנג'ר,
    תראו את ניל וורנוק בשפילד יונייטד,התחלה קשה מאוד,נתנו לו את הזמן(כמו בעבר)ושפילד יונייטד מתחילה להראות כמו קבוצה שיש לה סיכוי להישאר בליגה,

יכול להיות שהבאה של מנג'ר חדש תביא אפקט חיובי מהיר במחזורים הראשונים אבל זה לא מה שיפתור את הבעיות לאורך זמן,
    ומנג'ר חדש שינסה לעשות דברים חדשים,שלא מכיר את השחקנים כמו שצריך,ווסטהאם עלולה לשלם בצורה יקרה על זה.