עוד לא חתם, אבל נסע עם הקבוצה למחנה אימון בשבדיה(בו אסור לו ליטול חלק במשחקים, כך החליטה הפועל ת"א). אם יש לו סיכוי לשחק או לא? קודם שיחתום, במידה וכן, יש לו סיכוי לשחק 20+ משחקים בעונה. c.f, ניוטון כלבויניק, זה חלק מהסיבה שהוא עדיין בסגל, הוא נותן הרבה אופציות על קו ימין.
אם ככה אז תתחילו להתרגל לעשרות חורים באגף הימני כל משחק.. לפחות יש לכם את פרדיננד.. לנו היה את דומב..
רגילים, רגילים. לפחות יהיה לנו מגן ימני תוקף שזהו גם תפקידו הטבעי. אחרי רפקה וסקאלוני, שהביאו התלהבות ומלחמה, צריכים עכשיו מגן ימני טבעי.
לפי דעתי, לפחות אחד מהחלוצים יעזוב את הקבוצה בינואר אלא אם זה שרינגהאם שלא יקבל דקות שאז הוא פשוט יפרוש כנראה. חמישה חלוצים נראה לי יותר מדי בשביל שכולם ישארו שמחים.
שרינגהאם יהיה העונה על תקן החלוץ הוותיק שמשמש דוגמא לצעירים. זאמורה וקול יועדפו עליו, ולכן גם יקחו את מקומו על הספסל באופן טבעי.
זו כבר שאלה אחרת, דיברת על חמישה חלוצים ואני אומר לך שרק 4 יתחרו באופן רציני. למה שהוא יעדיף את הספסל שלנו? כי פארדיו עושה המון רוטציות, הנה רק שנה שעברה בובי קיבל ריצה ארוכה בהרכב והוכיח את עצמו בכל משחק. מה שפארדיו עושה בווסטהאם זה בעתם בניית סגל ארוך יותר שייתן לו המון אפשרויות לרוטציה. פארדיו הוא מאמן שנותן לשחקנים שמוכיחים את עצמם מקום בהרכב, לאף אחד אין טאבו על ההרכב. מה גם שהעונה הזו ארוכה יותר בעקבות ההעפלה לאירופה, ונראה חלוקת דקות טובה יותר.
קרלטון קול היה השנה אופצייה רביעית במערך של שחקן אחד. אם יגיע לווסטהאם כנראה יהיה חלוץ שלישי אחרי אשטון והרווד, יוכל לתת הרבה יותר פייט על מקום בהרכב (כי הוא קרוב יותר לשניים שציינתי מאשר דרוגבה וקרספו והעונה עוד שבצ'נקו) ובכלל יקבל כמעט בודאות יותר דקות משחק.
גיא, אני לא יודע אם קול יהיה אופציה שלישית, יש את זאמורה שבעונה שעברה שיחק יוצא מן הכלל, ולדעתי הוא החילוף הראשון של פארדיו בכל משחק, מן סופר-סאב שכזה. מה גם שהוא זוכה לתמיכת האוהדים, שם מתים על שחקנים שאהדו את הקבוצה מילדות.
שמח לראות שדיון חדש תפס כאן תאוצה, סחטיין אנגלופילפסיה (דניאל?). בסך הכל ישנו הלך רוח אופטימי למדי הקיץ. קרלטון קול הוא בדיוק סוג החלוץ שהיינו צריכים להוסיף כדי להשלים רוטצייה משומנת לקראת לוח משחקים מעובה בהתמדדות (שבעזרת השם תהיה ארוכה ככל האפשר) בגביע אופ"א. יניב קטן היה בעונה שעברה תירוץ עלוב לחלוץ פיזי שמשחק עם הגב לשער, בעוד שקרלטון קול נראה הרבה יותר כמו הדבר האמיתי, במיוחד שכל הקריירה שלו לפניו. אין מקום טוב יותר מאפטון פארק עבור צעיר מוכשר כמוהו להתפתח. את טיירון מירס ראיתי שלוש פעמים כשפרסטון שיחקה נגדנו בצ'מפיונשיפ, דווקא כשקשר קיצוני על הקו ולא כמגן ואני אשקר אם אומר שהוא הפיל אותי מהכסא. אני לא מאוכזב לראות אותו עם הפטישים על החזה, אבל קיוויתי ללוק יאנג (עדיין לא הבנתי איך הוא נכשל בבדיקה הרפואית וימים מספר לאחר מכן עבר אותה אצל איאן דאווי) או לגלן ג'ונסון. אני לא אוהב את סוג המגנים הקטנים שרק טסים קדימה אבל לא סוגרים כמו שצריך את האגף שלהם הגנתית. לומר לכם את האמת, אני יותר מתלהב מאופציית ג'ון פנסטיל, למרות שזה עדיין לא סוג האיכות שפארדיו צריך לכוון אליה. לי בוייר- רכש מאוד מאכזב. במיוחד לאחר הקדנצייה הכל כך מאכזבת שהייתה לו ב2003. בווסט האם יש אווירה משפחתית ורוח נטולת אגוהיזם בין השחקנים, חבל שאחד כמו לי בוייר יקלקל בכך שיפר את האיזון, כפי שעשה בפעם הקודמת. אם הוא לא יקבל את העובדה שהוא חלק מרוטצייה די רחבה של שחקנים בקישור, תיווצר בעיה שעלולה לפגוע בנו לשווא. כל ההצהרות נוסח "נולדתי במרחק בעיטת שוער מאפטון פארק" ו"בניתי את סגנון המשחק שלי ע"פ בילי בונדס" כבר לא עובדות על האוהדים. הוא יצטרך לעבוד קשה מאוד כדי להוכיח את עצמו. נ.ב. מישהו יודע מתי ההגרלה של הסיבוב הראשון של גביע אופ"א?
שישי הקרוב צריכה להיות. *עריכה מאוחרת מדי- בעצם לא, יש הגרלה של אופ"א אבל לא קשורה אליכם עדיין. וקטן אפס בתור חלוץ גם בליגה הישראלית, ככה שבטח אין מה להציב אותו שם בליגה האנגלית, מי שבנה עליו בתור חלוץ הטעות היא שלו.