סביר להניח שהוא שייך לג'ורבצ'יאן ורק לו, הבעיה היא, מבחינתכם לפחות, שהפרמיירליג מסרבת להכיר בבעלות הזאת.
בוודאי שהיא מסרבת להכיר בכך, שהרי אם היא תכיר בכך היא בעצם תודה שיש כאן בעיה חוקית. אני מניח שג'וראביצ'אן יוכל להוכיח את זה אם הוא ירצה. השאלה היא אם ווסטהאם תהיה חכמה ותודה בהפסד או שתנסה למשוך את העניין ומי יודע איפה זה ייגמר.
מסכים עם אמיר, אם ווסטהאם תמשיך להתגרות בקיה זה לא ייגמר טוב מבחינתה, הוא מסוגל לקחת את זה לבית משפט ולהוריד את ווסטהאם ליגה. ואז גם הרחמנות והפאתטיות של הפרמירליג לא תעזור
יוסי בניון ו8 מליון פאונד תמורת ג'יבריל סיסה? זו השמועה האחרונה, אך סיסה סירב לחתום בווסטהאם(הרמה להנחתה לאוהדי השיפודייה), אני שואל: האם בווסטהאם השתגעו?מילא שחרור הנרקומן מדימונה, אבל להוציא סכום שכזה(8 מליון ועוד 5 שזה הסכום שיוסי מוערך) על שחקן שנראה די גמור?
כי הוא מלכלך את שמו 'הטוב'. אם ווסט האם נמצאים אשמים הוא אשם באותה עבירה בדיוק. לכל המודאגים, להוריד אותנו ליגה כבר אי-אפשר. התביעה של שפילד היא לפיצויים מהפרמיירליג.
אני חושב שבהשוואה לכך שחבורת נוכלים לקחו בעלות על שחקן שלו - או אם תרצה נכס בשווי מיליוני פאונדים רבים - הוא ייקח את הסיכון.
wazza כל כך הרבה מילים כתבת ואני עדיין לא מוצא שום דבר שהוא יותר מהתלהבות או ניסיון להפגין ידע שאין לך לגבי העסקה. איך קיה בראיון אומר לסקיי ספורטס שטבז סגר על חוזה בעוד שבאותה שעה אגי אומר שהוא לא קיבל אף פניה בנושא טבז? אתם יודעים שע"פ תקנון הפריימר ליג זוהי עבירה על החוק?פניה לשחקן שנמצא תחת חוזה.. אני אפילו לא אטרח ואתחיל להתווכח איתך כי אתה כל כך בטוח שאתה צודק שפשוט חבל על הזמן. דבר אחד הוא ברור, גם אם טבז יעבור,ווסטהאם היא חלק מאוד אינטגרלי בהעברה הזו, אתם זקוקים לאישור של ווסטהאם להעברה הזו ולא משנה כמה תגידו שאנחנו בובות, בלי האישור הזה טבז לא ישחק במאנק יונייטד. "אם ווסטהאם תמשיך להתגרות בקיה"- זה קצת מצחיק..העבירה שהייתה היא לא רק של ווסטהאם אלא גם של קיה, ככה שאם הוא לוקח את ווסטהאם לבית משפט, הוא יודע שגם הוא לא יצא מזה נקי.
"No decision on his future can be reached without the agreement of West Ham United." זה אומר, שגם אם ניתן אישור כזה או אחר בנוגע לשיחות שהתנהלו בין היונייטד לטבז, כל עוד אין אישור של ווסטהאם לעיסקה, אין עיסקה.
"There is no agreement with West Ham United for Carlos Tevez to leave the Club and we expect him to return in time for next season's preparations. זה החלק היותר משמעותי, לא ניתן האישור לטבז לדבר עם קבוצות אחרות, מה שכן סותר את טענותיו של קיה.