ווסט האם יונייטד: 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏1/6/07.

1. raanana4ever Member

חבורת נוכלים? ג'ורבצ'יאן התעסק בחוזים מפוקפקים ולא כיסה את כל הפינות. ווסט האם נענשה על זה. it's payback time.
    ?בשורה התחתונה, טבז כנראה ילך ליונייטד, אבל לא לפני שמגנוסון יקבל לפחות את החמש וחצי מיליון קנס שהוא שילם בחזרה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/07
  2. CESC para siempre Member

סיסה חתם במארסיי, ככה שאין שום עסקה שתהיה איתו..... למזלה של ווסטהאם לדעתי, שחקן גמור שלא שווה הרבה.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. 5.5 מיליון פאונד זו ירידה משמעותית לעומת ה-30 מיליון עליהם דיברו פה לפני יום-יומיים.

ב. פייבק טיים? תאשימו בצרות את ההנהלה הקודמת שלכם שסגרה אתו את העסקה ולא כסתה את כל הפינות. זה לא העסק שלו ובטח אין מה להאשים אותו.

4. בועז Member

זה לא עסק שלו?

ברור שההנהלה הקודמת אשמה, אבל לטנגו צריך שניים.
    והוא היה שם כשזה קרה והחוזה עם טבז נחתם, לכן, האשמה היא שלו בדיוק כמו שהיא של ההנהלה הקודמת.

העובדה שרק ווסטהאם נענשה ,לא אומרת כלום אודות חפותו.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אבל אנשים מדברים פה כאילו אתם צריכים לנקום בו על מעלליו. נא לזכור, הוא הזר שנתן לכם שחקנים, אתם המפגרים שלא דאגתם לוודא שהכל נעשה לפי הספר.

אבל מה אני כבר יכול לצפות מאנשים שאיכשהו לדעתם שפילד יונייטד היא זאת שלא בסדר בכל העסק הזה.

6. Claret&Blue Member

אל תצפה לכלום. אולי לטבז, אבל חוץ מזה...

7. בועז Member

הוא=קיה
    אנחנו=?
    ההנהלה הישנה?

לא נכון, גם 'אנחנו' לא היינו בסדר בקטע הזה, וקיבלנו את העונש שלנו.
    בנוסף אלינו, גם שפילד היא לא טלית שכולה תכלת.

8. Pipe Member

רעננה,
    וואלה? מה אתה אומר..
    "רכוש, קניין או נכס הוא מונח המגדיר דבר השייך לאדם מסוים או לקבוצת בני אדם. זיקת שייכות זו מוגדרת בדרך כלל כבעלות על קניין" (ויקפדיה)
    האם טבז שייך לקבוצת בני האדם של ווסטהאם? לא, הוא שייך לMSI. דין אשטון הוא נכס של ווטסהאם, טבז הוא אולי נכס מבחינת התרומה על המגרש,, אך מבחינה חוקית לא נכס ולא כלום.

מכל הברברת של אגהד וההצהרות של "אנחנו לא נחתום על המסמכים"(כאילו מישהו התיחס לדברים האלה ברצינות) לא יצא כלום. הוא חתם על המסמכים, טבז בעצמו כבר ניהל מו"מ איתנו וסיכם פרטים אישיים ואפילו עבר בדיקות רפואיות.
    בנוסף, הבעלים האמיתי של השחקן סתר את הדברים של אגהד, דברים שנבעו מרצון להרוויח יותר מפרוטות(ואולי מתוך רצון להחזיר את סכום הקנס ששולם) בעסקה הזאת, ומענין לאיזה גרסא צריך להאמין-לגרסא של הבעלים החוקיים והאמיתיים של השחקן ומי שבאמת מחזיק את כרטיסו, או לגרסא של ווסטהאם? בעצם למה אני שואל, התשובה שלכם כבר ברורה.
    ----------------------------------------------------------
    בואזיניניניזיזו,
    ושוב אתה ממשיך עם הפטפטת הבנאלית חסרת התכלית,המתחמקת והפחדנית שלך.
    אני מסתמך על הסקיי, הBBC הגארדיאן והטיימס, אבל היי, בואזינינינינו יודע יותר טוב, והרי אגי אמר! אגי אמר.. טוב, אין מה להגיד, התיק שלך מוצק!

קיה הוא הבעלים האמיתי של טבז,לא אגהד! אפילו לאחד עם רמת משכל כמו שלך זה כבר אמור להיכנס לראש.
    אם יש סתירה בין הדברים של קיה לבין הדברים של אגהד, למי "עדיף"(טוב, לך בטח שעדיף להאמין לביצי) להאמין? בטח שלא לבעלים החוקי והאמיתי של השחקן.. הרי הוא שולי לעומת אגהד הכל יכול.
    ביומיים האחרונים דווח כבר בכל אתר,עיתון,וערוץ טלוויזיה אמין שהעסקה נסגרה, כלומר מו"מ נוהל וסוכם בין מנצ'סטר יונייטד ל..קיה, לא לווסטהאם! עובדה שהופכת את ההצהרה של אגהד על כך ש"הוא לא קיבל שום הצעה" לפתטית.
    בנוסף, קיה אמר את הדברים הללו:
    שמעמידים את האגהד באור עוד יותר חיוור. והרי מדובר פה במנצ'סטר יונייטד, שבניגוד להנהלה הקודמת שלכם, יודעת איך לנהל עסקים בצורה חוקית. עצם העובדה שהיא נהילה שיחות על השחקן עם הגורמים המעורבים כבר אמור להצביע על כך שהענין חוקי ונקי, ושכל האישוריםהרלוונטיים ניתנו.

למישהו היה ספק בענין הזה? וזה בדיוק ה"רישום" שדניאל דיבר עליו, הרישום שיהפוך את העסקה לחוקית בעיני הפרמיירליג שכן ווסטהאם היא לכאורה הבעלים של השחקן.
    והנה, הרישום התקבל. כמה מפתיע..

למישהו היה ספק? מישהו באמת חשב שלווסטהאם יש את הכוח לבטל את ההעברה ולהשאיר את טבז אצלה? היא לא הבעלים האמיתיים של השחקן, הוא לא שייך לה, היא לא יכולה לקבוע שום דבר באשר לעתידו. הדבר היחיד שהיא יכולה לעשות בכדי להשאיר אותו במועדון היא לשלם 20 מיליון ליש"ט ולקוות שהוא ירצה להישאר. היות והיא לא עשתה את זה, והוא במילא לא היה רוצה להישאר, הענין הזה נסגר עוד לפני שהתחיל.

גם אם הפרמיירליג רצו, (וסביר להניח שכן כי גם לו יש חלק מסוים בפרשה) להעניש את קיה, הם לא יכולים. הוא לא שייך רשמית(וגם לא רשמית) למועדון הכדורגל ווסטהאם, הם לא יכולים לקנוס אותו כי הוא לא כפוף לפרמיירליג באף צורה שהיא(MSI היא חברה פרטית) והדבר היחיד שעולה לי בראש שהם יכלו לעשות לו ש"יפגע בו" זה לאסור עליו לעשות עסקים כ"סוכן", וגם כאן אני לא בטוח אם הוא מוכר כ"סוכן" בכלל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/7/07
  9. בועז Member

סלח לי אבל אני מעדיף להאמין לבעלים של הקבוצה שלי שהוכיח לא פעם את היותו רודף צדק ובן אדם אמין, ולא לכמה עיתונים שמתחרים בינהם על מי ימכור יותר סקופים.

לא אמרתי בכל הדיון הזה פעם אחת שיש ספק לגבי העובדה שבסופו של דבר כנראה שטבז ישחק ביונייטד, חוץ מתקווה[תמימות, אשליה WHATEVER] של אוהד אמיתי שהשחקן ימשיך בקבוצה שלו.

אתה יכול לזלזל בדעות של כולם ולהאמין לעיתונים, אתה יכול 'לבטל' דעות של אחרים עם הודעות מפוצצות של 94930 שורות, אבל אף אחד, גם לא אדון Wazzzzzzzaaaaaaaa, יכול לדעת ולקבוע שהחלק של ווסטהאם בעיסקה הוא חותמת גומי.

10. raanana4ever Member

וואזה אתה קשקשן כמו שהרבה זמן לא ראיתי.
    יודע מה? כן, אנחנו בובות ואגי מקבל בתחת. עכשיו תעזוב אותנו?

11. raanana4ever Member

אף אחד לא חשב שנקבל 30 מיליון, ג'ורבצ'יאן לא היה זורק את ההשקעה שלו לפח. אנחנו כן מחזיקים בהרשמה שלו ואין סיבה שנשחרר אותה ללא תמורה.
    ההנהלה הקודמת שלנו אשמה ללא ספק, אבל אל תשכח שבאותה תקופה הם רצו להיות ביחסים טובים עם קיה שעמד לקנות את המועדון.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור לי מה היו המטרות של ההנהלה הקודמת, אבל זה לא גורם מקל. הם פישלו בגדול, הם האשמים בעסק הזה. ובגדול, אני לא יודע אם לג'ורבצ'יאן יש מה לחשוש מחשיפת הבעיות בעסקה. לא ברור לי מה בדיוק המעמד שלו (הוא בכלל נחשב סוכן?) ואלו סנקציות, אם בכלל, ההתאחדות יכולה לנקוט נגדו. לפיני זהבי עדיין לא עשו כלום.

לגביכם וטבס, כן, אתם מחזיקים בהרשמה שלו, ולא ברור בדיוק האם זה בהתאם לתנאים של העסקה שלכם עם ג'ורבצ'יאן. הטענות הן שקיבלתם אותו בהשאלה לשנה עם אופציה לרכישה תמורת סכום עתק, אבל לא לקחתם את האופציה הזאת. לכן, באופן הגיוני, אתם לא אמורים לקבל עליו כלום כי הוא לא השחקן שלכם.

וזה בלי שום קשר לאותו חוזה מושמד שהיה לכם עם ג'ורבצ'יאן. אי אפשר לבטל פרטים ועסקאות חד צדדית מצד אחד, ומצד שני גם להחליט שה"נכס" כביכול שלכם. בין אם העסקה ההיא מבוטלת או לא, טבס לא שלכם ונראה שאתם מחזיקים את הקטע של הרישום כבן ערובה, לא פחות.

13. raanana4ever Member

מה שאתה אומר זה אפשרי, אבל לא מדוייק. העובדה היא שלטבז יש חוזה עד 2010 והוא כולל סעיף שהפרמיירליג לא מכירים בו, ולכן ההרשמה שלו שייכת לנו.
    המצב רחוק מלהיות חד משמעי אבל אין ספק שלנו יש צד בעיניין.
    בקשר לאופציה, לפי מה שהבנתי יש מחיר לווסט האם ומחיר ליונייטד. אם הם היו זהים אגי כבר היה קונה את טבז ומסיים את הסיפור.

נערך לאחרונה ב: ‏7/7/07
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שיש לטבס חוזה זה יפה מאוד, אבל כדי ששחקן יהיה שייך למועדון הוא גם צריך להיות הבעלים של הרישום שלו. אין ספק שהרישום שלו בידיכם פיסית, אבל השאלה היא על סמך מה בדיוק? הרישום שלו היה בידי MSI בקיץ שעבר. אם אין הסכם (תקף, לא מושמד) שנותן לכם את הבעלות עליו גם מעבר לעונה האחרונה, הוא לא שלכם והחוזה שלכם עם טבס אינו תקף.

יש כאן סבך של חוזים, סעיפים ועניינים משפטיים, אבל אם הולכים עם זה לבית משפט - לא לבית הדין לליצנים של ההתאחדות והפרמייר ליג - אני ממש לא בטוח שווסטהאם תמצא משם כשמשהו מחבר בינה לבין טבס. או במלים אחרות, ממש לא בטוח שאתם צד בעניין, למרות שהפרמייר ליג עשויה להתעקש שכן כדי להגן על התחת שלה.

לגבי המחירים השונים לווסטהאם וליונייטד - בעסק שהתנהל בשנה האחרונה בצורה כל כך מלוכלכת, זה לא מפתיע שגם הסוף מלוכלך. כדי לוודא שטבס לא ייתקע באפטון פארק, דואגים לדרוש עליו מחיר שאין סיכוי שתשלמו.

15. Claret&Blue Member

בלאמי חתם רשמית.