ווסט האם יונייטד: 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏1/6/07.

1. raanana4ever Member

דווקא היום אחרי מה שאגי אמר אני אופטימי. נראה לי שקיה ישאיר את טבז אצלנו עוד עונה כי הוא מאמין שבקיץ הבא אחרי עוד עונה מוצלחת בפרמיירליג הוא יגזור עליו קופון יותר שמן.
    THERE'S ONLY ONE CARLOS TEVEZ. חבל שזה ארוך מדי לגב החולצה...

בכל אופן, מחר מצפה לי שיחה עם מישהו שכנראה יודע יותר טוב מטבז עצמו איפה הוא ישחק בעונה הבאה. צפו לעדכונים.

2. Hammers Fan Member

אני מאוד מבסוט מההחתמה של פארקר. לא רציתי להגיב עד שהסיפור יצא לפועל (השם יודע כמה העברות שנראו בטוחות בעיתונים התמסמסו אצלנו ברגע האחרון עקב פרטים כאלו או אחרים), אבל פארקר מבחינתי זה בדיוק השחקן שהיינו צריכים. קשר חזק ברכז השדה שמחזיק כדור, מניע את הכדור ומארגן את המשחק (בניגוד לריאו-קוקר שמציע מימד יותר דינאמי עם הכדור ופחות מסודר). אני בטוח שפארקר יביא עמו המון ניסיון למרות גיל יחסית צעיר, מנהיגות ויכולת לשחרר שחקנים יצירתיים יותר כמו נובל ויוסי לעשות את שלהם ביתר חופשיות.

מבחינתי החזרה של אשטון ואפסון זה כמו שני שחקני רכש חדשים ואיכותיים למועדון. אני בטוח ששילוב של אפסון עם ניל ופרדיננד/קולינס בהגנה יהפוך אותנו להרבה יותר קשוחים בעורף. הגיע הזמן שעונה אחת תהיה לנו הגנה שחלוצים ישנאו לשחק מולה ולא למסננת מבזה. אם אשטון ישכיל חזור ליכולת שלו עד הפציעה (ויש לו תקופה יחסית ארוכה מעכשיו עד אוגוסט לעבוד על זה) הולך להיות לנו את אחד מחודי ההתקפי הטובים בפרימיירשיפ, במידה וטבז באמת ימשיך כמובן.

רק לחשוב על ההרכב עושה תיאבון לכדורגל...

--------אשטון---טבז---------
    -----------בניון-------------
    --------נובל-----פארקר------
    ניל--------------------(מגן שמאלי איכותי חדש)
    ----פרדיננד--אפסון--קולינס---
    ------------גרין-------------

3. TheLane Member

מרכז ההגנה בהרכב הזה נראה לי חלש ביותר. קולינס ואפסון לא ברמה גבוהה במיוחד, וכולנו ראינו איך פרדיננד שיחק השנה...

4. Hammers Fan Member

קולינס בן 23 ופרדיננד בן 22, סבלנות. לשניהם יש פוטנציאל עצום (בייחוד לקולינס, מבחינת נתונים פיזיים, הבגרות והמנהיגות שהוא משדר) והשילוב בינהם ייצב לנו את ההגנה בריצת ההנצלות שלנו. אפסון אמור לאזן את חוסר הניסיןן שלהם.

אם זה לא יעבוד, תמיד יש את גאבידון, שהיה מדהים לפני שנתיים, בתמונת הסגל.

5. Claret&Blue Member

קולינס לא ברמה גבוהה במיוחד? הבחור היה sheer class כשקיבל את ההזדמנויות אצלנו. אפסון חוזר מפציעה, לכן צריך לתת זמן. סה"כ העתיד נראה די ורוד, למרות שדברים תמיד יכולים להתפקשש, אבל עושה רושם שנכנסו לתקופה חדשה ומלהיבה מאוד.

6. KirkH Member

הכל טוב ויפה, אבל למה לשחק עם שלושה בלמים?

7. raanana4ever Member

פשוט כי זה המצב הכי ריאלי בו נראה את יוסי ב-free role.
    גם לדעתי לא נשחק עם שלושה בלמים אבל כרגע זה מתאים לסגל השחקנים כשאין לנו קיצוני אחד ברמה גבוהה.

8. KirkH Member

בקצב בו אגי שולף מזומנים מהארנק - עד סוף הקיץ יהיו לכם יותר שחקני כנף מלכל הליגה.

לא מאמין שיתנו לבניון לשחק בתפקיד חופשי מאחורי החלוצים. זה יגביל מאוד מאוד את ווסט האם, לדעתי יותר יגביל מאשר יתרום. לדעתי לוקאס ניל ועד שיוכח אחרת - המגן השמאלי שלכם לא מספיק ורסטיליים והתקפיים כדי לתמוך בשיטה הזו.

9. KirkH Member

ההצעה של ערוץ הספורט לפיתרון מצבו של הבן המועדף...

אני מניח שזה פשוט מועתק מילה במילה מהדיילי וכמו שערוץ הספורט הרגיל אותנו, בטח זה גם לקוח מהסקשן של השמועות ההזויות.

בכל אופן, לגופו של הטרייד - יכול לעבוד נהדר לשני הצדדים, אבל רק בתנאי שהפטישים מאבדים בקיץ את טבז. אם הארגנטינאי פותח את העונה בסגול-תכלת לבלאמי אין מה לחפש באפטון פארק כי הם משחקים באותו תפקיד ובאותה צורה.
    האמת, אני לא מבין קבוצות כמו וילה ופומפי שלא הולכות בכל הכוח אחרי בלאמי.

בכל אופן, בניון + כסף בעד מומו סיסוקו יכול לעבוד יותר טוב עבור ווסט האם מן הסתם.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/07
  10. Claret&Blue Member

מומו סיסוקו זה חלום, אבל תלוש מהמציאות. ובלאמי? ממש אבל ממש לא תודה.

11. raanana4ever Member

בלאמי יהיה חיזוק לא רע אם טבז עוזב. סיסוקו קשר פנטסטי אבל הוא ופארקר ביחד זה קישור הגנתי מדי.
    אני לא רואה עסקה כזאת יוצאת לפועל ומישהו צריך להגיד לספורט 5 שהשמועות בדיילי מייל הם פרי דמיונם של עורכים שנכנסו לשירותים בלי משהו לקרוא.

12. ManUtd Fan Member

הטרייד הזה צריך לצאת לפועל אך ורק אם טבז יעזוב. במידה והוא לא יעזוב, לבלאמי לא יהיה מה לחפש בווסטהאם, כי את המקום של קרלוס טבז הוא לא יתפוס.
    לגבי בניון, אני באמת לא מבין את המשכורת שהוא מקבל, כן הוא שחקן טוב שמתאים לקבוצות כאלו, אבל קרבישלי יכול למצוא עוד שחקנים ברמה שלו ובעמדה שלו שהשכר שלהם יהיה פחות ממש שמקבל בניון.

13. ManUtd Fan Member

מתוך הדיון של הליגה הארגנטינאית:
    התגובה שלי לעניין הזה:

אני לא מוצא סיבה לווסטהאם להוציא כזה סכום על השוער הזה. מודה, אני לא ראיתי אותו משחק ולו פעם אחת, אבל כן ראיתי את רוברט גרין משחק העונה, והוא היה מנקודות האור הבולטות ביותר של ווסטהאם העונה יחד עם טבז. במידה ואכן ירכשו אותו, גרין אני מניח לא ישאר אצל הפטישים, ו-10 מיליון יורו זה לא סכום עבור שוער שני.

אני לא מוצא שום סיבה לווסטהאם לעשות דבר כזה.

למביני ספרדית שבינינו

14. Claret&Blue Member

משום מה הוא לא נראה לי מישהו שיסכים לשבת על הספסל כשוער משנה. 10 מיליון? הזוי הייתי אומר.

15. raanana4ever Member

נשמע שהם אומרים ווסט האם כי עכשיו אנחנו באופנה בארגנטינה. אף אחד לא ישלם 5 מיליון פאונד על שוער שני וגרין לא הולך לשום מקום.