ווסט האם יונייטד: 07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Claret&Blue, ‏1/6/07.

1. Hammers Fan Member

לגבי בניון, חבל להתעסק בשטויות. הבחור פטיש וימשיך להיות פטיש בשנים הקרובות. התקשורת בארץ פאתטית בניסיון שלה לשכתב ידיעות חסרות שחר בקלחת השקרים שהתקשורת הבריטית אוהבת להרתיח מדי קיץ.

הוא מרוויח משכורת שאף קבוצה אחרת בגלובוס לא הייתה משלמת לו, מובטח לו מקום של קבע בהרכב ותפקיד מפתח לקראת העונה הבאה. כדאי שיתחיל להתרכז באיך להשיב למועדון על האמון העצום שניתן בו.

2. KirkH Member

זה לא התקשורת האנגלית - זה בניון בכבודו ובעצמו.

3. Claret&Blue Member

בניון אמנם לא אומר את מה שאוהדי ווסט האם רוצים לשמוע, אבל מפה ועד לשדך אותו לליברפול הדרך ארוכה. קשה לי לראות אותו מקבל דקות וחוזה כזה בכל קבוצה אחרת באנגליה, ולכן אני די בטוח שהוא יחתום על החוזה.

4. בועז Member

לדעתי דווקא התקשורת לא ממציאה שום דבר.
    יוסי בניון פשוט חטא חטא רציני כאשר לא חתם מייד על החוזה.
    מלבד העובדה שהוא שבר לבבות של הרבה אוהדי ווסטהאם, הוא עשה זאת באופן המגעיל ביותר.
    הבחור קיבל הצעה שרבים,אפילו בפרמיירליג, היו חולמים עליה.
    במקום להסכים מיד ולצאת בהצהרה שתקנה את לבבות כולנו, הוא מצוטט כאומר כי אם תתקבל כל הצעה הוא ישקול אותה.

אם לא נכונות היו המילים הללו, וודאי היה מקבץ לו מסיבת עיתונאים ומוציא הודעה כי הוא אף פעם לא חשב על לעזוב את הקבוצה וכי לא אמר את הדברים המיוחסים לו.

או שמא לפחות היה כבר חותם על החוזה שהוצע לו.
    כלומר אני חשוב שיש כאן משהו שנרקם מאוחרי גביי האוהדים , משהו שיוסי יודע ואנחנו עדיין לא.
    לא משנה גם אם בסופו של דבר יוסי יחתום על החוזה, הוא איבד בעיניי הרבה מהכבוד שרכשתי לו כבן אדם.

5. W.Rooney Member

בניון מבשל לעצמו עכשיו דייסה בטעם רע מאוד. אוהדי ווסטהאם אוהבים אותו, הוא כ"כ קרוב לחתום על החוזה, ממש לא מתאים עכשיו לשמוע אותו אומר שהוא רוצה לשחק בקבוצה גדולה יותר, לצורך העניין ליברפול. הוא לא יקבל דקות במרסיסייד, אני בטוח שהוא יודע זאת טוב מאוד, בווסטהאם הוא בורג מרכזי ולכן הוא יישאר שם, בתקווה לקבל חזרה את אהבת הקהל.

6. raanana4ever Member

אתם מייחסים לזה יותר מדי.
    לדעתי הוא פשוט שכח שגם ראיונות בעברית מגיעים לאנגליה ורצה להישמע כמו איזה ביג שוט, שחקן מבוקש שלא קופץ על חוזה של 50 אלף לשבוע כי יכול להיות שיש לו הצעה יותר טובה מליברפול.

7. Wave Member

8. KirkH Member

קיה רוצה לעשות כסף על טבז, העברה ליונייטד יכולה לדפוק לו בגדול את התוכניות אם הארגנטינאי במקרה מוכיח שמה שקרה באפטון פארק בשנה שעברה היה חד פעמי ושהוא לא מסוגל לחזור ליכולת הזו גם ברמות של יונייטד.

אין סיכוי ואין צ'אנס. מה גם שהוא ורוני זה אותו שחקן. לא יכולים לשחק בלי חלוץ לידם ולא יכולים לשחק לבד אחד ליד השני.

9. Claret&Blue Member

מחזק את קירק. גם בגלל הסגנון הדומה וגם בגלל שהוא צריך לתת עוד שנה/שנתיים בקבוצה פחות לחוצה ממנצ'סטר יונייטד אני לא רואה את זה קורה.

10. raanana4ever Member

יש סיכוי טוב שישאר אצלנו בהשאלה, אבל לגדולות הוא ילך רק בתמורה לסכום המלא.

11. בועז Member

אם יימכר אז יימכר אבל עלות ההשאלה שלו תהיה בסביבות ה9 מיליון פאונד.. ואני חושב שזה סכום פשוט דימיוני עבור שחקן לעונה אחת.

12. Claret&Blue Member

נקבע משחק ידידות ברביעי לאוגוסט מול לא פחות מרומא, באפטון פארק.

13. בועז Member

זה אומר שקרבישלי רוצה לבדוק את איכות הסגל שכנראה עד תחילת אוגוסט יהיה כמעט סגור לגמריי.
    מעניין יהיה לבדוק את רמת המשחק שלנו .

14. WSM Member

ההשאלה של טבז הייתה פנייה אמיתית הוא שמועה?

15. raanana4ever Member

אין לדעת.

בנתיים נראה שהמעבר של בארטון לניוקאסל נתקע ויכול להיות שאנחנו שוב בתמונה.
    נראה גם שבלאמי קיבל הצעה, וגם הצענו 10 מיליון על דפו אך הוא לא מעוניין לחזור.
    עם דארן בנט הסיפור קצת מסובך, הוא מעדיף את טוטנהאם אבל טוטנהאם לא מוכנים להציע יותר מ-8 מיליון ואנחנו הצענו 12 מיליון, כך אומרים 'יודעי דבר', בצ'רלטון הבהירו לו שב-8 מיליון הוא לא הולך לשום מקום.
    בנוסף לזה, אומרים שהציעו לנו, ולכל מועדון מבוסס אחר, את נולאן וסניידר, וקרבישלי לא רצה אותם.
    בקשר לעמדת המגן השמאלי, עדיין מחכים לתשובה משורי שעוד חוגג עם אישתו הטרייה.
    אני מאוד התרשמתי אתמול מדרנטה המגן השמאלי של הולנד, אני מניח שהיו לנו שם סקאוטים שאולי גם התרשמו?

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07