קירקי כמישהו שיותר בקי בעבודה של קלארק אצלכם, הוא היה אחראי בעיקר על עבודת ההגנה? הוא מישהו שישר יקבל את הכבוד של השחקנים, יודע לטפל באגואים?
לא היה אחראי על ההגנה ספציפית. התפקיד הבלתי רשמי שלו היה לקשר בין השחקנים לצוות האימון וההנהלה. הוא היה מאוד מקובל על השחקנים הבריטים. בכלל, הוא זכה לכבוד כי הוא הכיר את צ'לסי מבפנים, זה לא עוד איזה מישהו שהונחת מהחלל ודיבר באוויר... מן הסתם, קשה לדעת איך הוא התמודד עם בעיות אגו כי רוב השחקנים עדיין בקבוצה ולא מוציאים דברים כאלה החוצה, לא כל עוד השחקן עוד נמצא בחדר ההלבשה.
טוב נשמע באמת צעד גדול וקצת מוזר לי שהוא הגיע אלינו בתור עוזר. כנראה שהסתכסך עם סקולארי והרגיש שהוא נדחק החוצה.
לא יודע אם הסתכסך כי גם סקולארי עצמו בראייונות נשמע מאוד מאוד מאוכזב מההחלטה שלו (דיבר על זה שהוא חשב שהוא כבר שיכנע אותו סופית להישאר...) וגם הזמן שלקח לסכם את העיסקה, זה לא מזכיר עיסקאות שהעניין של צ'לסי בהן היה אפסי. אני מאמין שהיה ניסיון אמיתי להשאיר אותו. מבחינתו, לדעתי ליד זולה החשיבות שלו הן בתוך המערכת והן מחוצה לה תהיה הרבה יותר משמעותית. יהיה לו הרבה יותר קל לקבל ג'וב כמנג'ר אם ווסט האם תצליח מאשר היה לו אם צ'לסי תצליח.
יהיה לו גם הרבה יותר קל לקבל ג'וב כנג'ר אם ווסטהאם לא תצליח, ככה שאני לא חושב שהוא הלך אחורה מבחינה מקצועית(כמובן אם מסתכלים לעתיד). בכל מקרה , אני שמח מאוד לקרוא שהוא העוזר של זולה. אני מדמיין כבר כמה שחקנים הצמד הזה יכול למשוך.
המינוי של קלארק הוא אכן מינוי חיובי מאוד. הניסיון שלו יעזור מאוד לזולה, וקלארק צבר ניסיון לצד הטובים ביותר. לא רק שקלארק העדיף את ווסט האם על צ'לסי, הוא גם ויתר על לא מעט כסף וחתם על חוזה צנוע יותר בווסט האם, כנראה הוא הבין שלצד זולה הלא מנוסה הוא יהיה כמעט מאמן ראשי.
אפשר רק להניח שעוזר מאמן שעבד עם דרוגבה, שבצ'נקו, באלאק וכדומה, יודע להתמודד עם אגו. במיוחד כשהוא עשה את זה במשך עונה שלמה לבד לגמרי(הרי גרנט לא הזיז את התחת שלו בשביל להתעסק עם השחקנים...). אין ספק שהשילוב זולה-קלארק יהיה מעניין, אבל אוהדי ווסטהאם צריכים להיות סבלניים מאוד. ייקח לדעתי כמה חודשים עד שווסטהאם יצליחו להתאפס, ואני חושב שהעונה הם לא יצליחו להדחק לעשירייה הראשונה. אבל בטווח הארוך- הכל יכול להיות, אבל התנאי לכל זה הוא שזולה יקבל קרדיט מההנהלה(בניגוד לקרבישלי).
אחרי ההייפ סביב זולה, אנחנו שוב בכותרות, אחרי שלפי רוב האתרים באנגליה ווסטהאם כנראה הפסידה לשפילד יונייטד בשימוע לגבי טבז. אנחנו עלולים לשלם להם פיצויים של משהו בסביבות 30 מיליון פאונד, ואלה חדשות נוראיות. אני מאוד מקווה שהזהירות בפן הכלכלי העונה נבעה בגלל שהבורד הבין שהוא הולך להפסיד את הבוררות הזו וחסך כל פני. כי אם לא, יכול להיות שאנחנו הולכים להתרסקות כלכלית.
בקיצור זה יפתח את הסכרים וישמש תקדים לכל קבוצה שיורדת ליגה ללכת לבוררות ולנסות להציל את עצמה. אנחנו נערער על ההחלטה בכל מקרה.
מה? לא לכל קבוצה שיורדת ליגה יש עילה לתביעה כמו שיש לשפילד יונייטד... אלא אם אתה רוצה להגיד לי שכל שנה קבוצות שנלחמות בתחתית משתפות שחקנים נגד החוקים
אז שגם ווטפורד וצ'רלטון יתבעו אותנו. ושפילד יונייטד תצטרך לתבוע את מי שהחטיא את הפנדל מול וויגאן במשחק שלה. ושגם יתבעו את פול ג'ואל שהצליח לנצח אותם, או את מנצ'סטר יונייטד שנתנה לשני שחקנים לנוח מולנו במשחק האחרון. שיתבעו את כולם. נענשו כבר פעם אחת על תהליך רישום שהפרמיירליג בעצמו אישר, זה פשוט פאתטי מה שהם עושים עכשיו ותאמין לי שאתה תתחיל לראות קבוצות שיורדות הולכות לבוררות על דברים פחות חמורים. ד"א שפילד יונייטד ידעה שערורייה אחת או שניים, אם מישהו זוכר את המקרה של קאבה החלוץ שלהם. שפילד יונייטד ירדה ליגה כי היא הייתה גרועה על המגרש, היה לה יתרון של 12 נקודות עלינו והיא הפסידה אותו בגלל שהתחילה לעסוק בחישובים של איזו תוצאה תעזור להשאיר את וויגאן ולהוריד אותנו.
למשל עכשיו טוטנהאם נניח תרד ליגה, היא יכולה לתבוע את פרגוסון על מקרה ברבאטוב ולהגיד שהוא פנה בצורה לא חוקית ושברבאטוב נגנב, ובגלל זה טוטנהאם לא הצליחה להשאר בליגה וירדה למחוזות אחרים, כי לא הספיקו להביא חיזוק בזמן. אתה מבין? היום אפשר לתבוע על הכל. מוזר שעל מסצ'ראנו אף אחד לא אומר כלום, רק טבז טבז טבז. למה, כי הוא הבקיע?
אני לא יודע איפה קראת אבל מדברים גם על מסצ'ראנו ובכל זאת יש הבדל בין השניים כי טבז ערך 26 הופעות ומסצ' רק 5. בכל מקרה האם אתה מבין שבעצם התקבלה החלטה ששפילד צודקת וכל מה שיצאתם איתו זה קנס מזערי של 5.5 מיליון פאונד (לא משנה מה המצב הכלכלי שלכם). תגיד תודה שזה לא נגמר יותר גרוע.
תאמין לי שאמרתי תודה שזה לא נגמר יותר גרוע. אבל כמו שעינייך וודאי רואות, זה עדיין לא נגמר. והאמת היא שעוד שלושים מיליון פאנוד יכולים למוטט אותנו. את העבירה להזכירך ביצע הבעלים הקודם טרנס בראון , והיו כמובן הוא ואנשיו כבר לא חלק במועדון. למרות זאת נמצאנו אשמים והבעלים החדש כבר נאלץ לשלם 5 וחצי מיליון פאונד.