לא משנה מה המצב הכלכלי שלכם העונש הזה של 5.5 מיליון פאונד הוא מגוחך. ההפסדים של קבוצה שיורדת ליגה הם גדולים יותר מזה. אתם המשכתם להנות מההטבות של הפרמיירליג בשנתיים האחרונות (זכויות שידור בעיקר), שפילד לא. מה קשור הבעלים? זה משנה מי היה הבעלים בזמן העבירה? העבירה היא של המועדון. נניח, באופן היפותטי, ששניהם היו מושאלים לליברפול והיא הייתה זוכה באליפות במשחק האחרון של העונה (21 נק' הפרש, על מי אני עובד?) הייתי מצפה מאחת מיונייטד/צ'לסי/ארסנל לתבוע אותנו והבעלים האמריקאים שישלמו כי הם אלה שמחזיקים היום במועדון.
נראה לי ששפילד יונייטד הייתה צריכה להתעסק בכדורגל ובלנצח את וויגאן במקום להתעסק בנו. הפסדנו להם 3-0 כשטבז שיחק, הם התלוננו אז? בקיצור, קבוצה שלא הצליחה להשיג נקודה אחת מסכנה כדי להבטיח הישארות מחפשת אשמים. אז כן, הקנס שקיבלנו היה מוצדק כי היו בעיות ברישום, אותו רישום שהפרמיירליג אישרה.
מה כל ההתלהמות נגד שפילד? אין ספק שהם האשמים הבכירים לכך שהקבוצה נשרה לצ'מפיונשיפ, אבל יש להם כאן צ'אנס מצוין לעשות וואחד של קופה - מה ציפיתם? אני גם ממש לא מסכים עם "זה יגרום לכל קבוצה שיורדת ליגה לתבוע", כי מקרה כמו של טבז ומסצ'ראנו הוא חסר תקדים.
כן, אם שפילד הייתה מנצחת את המשחק נגד וויגאן אז היא הייתה נשארת ו-וויגאן הייתה יורדת אבל אם לא הייתם משתפים את טבז ומסצ' (בעיקר טבז ובאופן לא חוקי יש להזכיר שוב ושוב) לא הייתם נשארים בליגה. לא מדובר על משחק אחד אלא על עונה שלמה.
ובעונה השלמה אתה ראית בכמה משחקים טבז תרם משהו? מה זה הטמטום הזה להחליט רטרואקטיבית שאם לא היה לנו את טבז לא היינו נשארים. בוא נשחק באם, אם טבז ומסצ'רנו לא היו מגיעים הם לא היו הורסים את המרקם החברתי שנבנה במועדון ולא היינו בצרות האלה מלכתחילה. המשחקים שטבז היה טוב בהם ספורים, ודאי פחות מאלה שבהם הוא תרם כלום. מס'צראנו בכלל היה ביזיון פאתטי שרק הרס לנו במשחקים ששיחק.
דניאל אגר, אתה משתמש כל כך מעצבן. איזה תגובה חסרת תכלית, short sighted, איפה הנימוק? אתה מבין גדול בנושא, חפרת והתעמקת , או שאתה יושב על כיסא שמחלק הערות פה למשתמשים וזה התפקיד שלך בלבד? אתה יודע(בעצם אתה לא, אבל אני אספר לך), שלפני שטבז הגיע אלינו היתה לנו עונה חלומית? גמר גביע, מקום מכובד בחצי העליון של הטבלה, אז מה אתה אומר אולי אנחנו עכשיו נרוץ לתבוע את הנהלת הפרמיירליג על כך שאישרה את העסקה והכניסה אותנו לצרות?
טבז עזר לכם להשיג 8 נקודות. 8 נקודות שבלעדיהן הייתם מסיימים מתחת לצ'רלטון גם אם שפילד הייתה מפסידה 10-0 לוויגאן. מה זה הטמטום הזה להאשים את טבז ומסצ' ב-9 משחקים רצופים ללא ניצחון (8 הפסדים ותיקו - בינהם הפסד בגביע לאיזו קבוצה מאחת מליגות המשנה) למרות ששניהם היו כבר בווסטהאם בפתיחת העונה כשעוד ווסטהאם צברה נקודות והייתה בצמרת יחד עם יונייטד ופורטסמות'. boazinio - מעצבן? למה? כי אתה קורא משהו שאתה לא אוהב לקרוא? זאת האמת ו- you can't handle the truth.
נו ו...? אם טבז לא היה משחק אז מישהו אחר היה עולה במקומו והוא יכול היה לתרום מספיק במהלך העונה כדי להשאיר אותנו בליגה. אף אחד לא מאשים אותם בהפסדים נתתי לך דוגמה פשוטה של אם הם לא היו מגיעים אז אולי הדברים היו נראים אחרת, תקרא טוב תגובות לפני שאתה שולח את שלך. בקיצור בדיון משפטי קבעו שטבז שיחק טוב, אבסורד. דיון משפטי קובע שאם טבז לא היה לא היינו משיגים את הנקודות. זה מה שמעצבן פה, עונה שלמה היינו יכולים לשחק בלי טבז ואולי כן להשיג את הנקודות, אבל בוררות קובעת שלא.
אבל הבוררות לא יכולה להתעסק ב-"מה היה קורה אם טבז לא היה משחק" ולהחליט שווסטהאם הייתה מצליחה יותר. הבוררות מתעסקת עם עובדות בשטח. טבז כן שיחק, באופן לא חוקי, עזר לווסטהאם להישאר בליגה. זה כל מה שאמור לעניין אותה. אם היא קבעה שכך היה אז העונש הכי נכון היה להוריד לווסטהאם נקודות ולהוריד אותה ליגה. חבל רק שהיא לא פעלה בזמן וכל מה שהיא יכולה לתת בשלב הזה זה קנס.
דניאל אגר להגיד שניצחנו בזכותו זה בסדר, אבל הפסדנו בגללו? מה פתאום, זה לא הגיוני! אתה מבין את האבסורד שבהודעה שלך, ומה שיותר עצוב, את האבסורד בהחלטה של מי שהחליט שטבז היה טוב אז מגיע לנו להענש. העובדה שאומרים ,טבז היה שווה לכם 3 נקודות לפחות, זה מראה כמה הזכרון הוא קצר. תאמין לי שכאוהד ווסטהאם כבר יצאה לי להתמודד עם האמת העגומה יותר מפעם אחת, ואתה מעצבן לא בגלל שאני לא יודע להתמודד עם האמת, אלא בגלל שאתה עונה תגובות חסרות תוכן כאילו אתה מצאת את המשחק ומדי פעם זורק לנו טיפים איך לשחק בו.
היא כבר נתנה את הקנס מזמן, העונש עכשיו קשור לבוררות עצמאית ולא להתאחדות. הבוררות יכולה בהחלט להתעסק עם עובדות בשטח- עובדה קטנה: שפילד יונייטד יכלה להישאר בליגה אם הייתה משיגה תוצאה מול וויגאן. או בכל המשחקים האחרים. שפילד יונייטד אחראית לירידה של עצמה. להגיד שטבז היה טוב זה נשמע לך מקצועי? כי זה מה שהבוררות אמרה.
עזר לה להשאר בליגה.... אוי אוי אוי כמה קצר הוא זיכרון האדם הממוצע. השאלה היא האם טבז שיחק רק בתשעת המשחקים האחרונים שבהם ניצלנו או שהוא התחיל לשחק הרבה לפני ובעצם גם תרם ליכולת הגרועה שהובילה אותנו בכלל להאבק על הירידה? בעולם לא מקבלים החלטות לפי אם ואולי. עצוב לראות כזו החלטה מתקבלת כשאלה ה"עובדות" היחידות של התובעים.