סוגיה מעניינת אתה מעלה פה, כזו שגם עולה לדיון לא מעט בקאמב. אני חושב שהדיווחים בעיתונות על הסכום ששילמנו עליו עושים לו עוול גדול, שכן הסכום יגיע לגובה כזה אך ורק אם הוא יהפוך לשחקן קבוע בהרכב שלנו ואם יעשה את קפיצת המדרגה לנבחרת הבוגרת בגרמניה. בנוגע ליחסי נאני-ברשיה, יש שם משהו מסריח אבל קשה לי להאמין שזולה היה מאשר החתמה של שחקן שלא ראה מעולם. יש בסאביו איכויות ברורות אבל עבורי הוא מתלכתחילה היה פריווילגיה שלא יכולנו להרשות לעצמנו. הוא מסוג השחקנים שקבוצת טופ 4 קונה ואז משאילה לקבוצת צ'מפיונשים להשתפשפות, רק שאצלנו הוא הגיע בתקופה לחוצה מאוד עם תג מחיר(לפי העיתונים) מפוצץ, קיבל את הספרה המחייבת של בלארס ולכן טבעי שהוא לא עמד בהייפ. מבחינת העמדה שלו אני מסכים שיש לנסות אותו כחלוץ שני כיוון שב4-4-2 שזולה וקלארק משחקים אין לו מקום בקישור הצר, קוליסון ונובל משחקים בצדדים עם חימנז כקשר קדמי ואז סאביו/אשטון/חלוץ רכש משתפים פעולה עם קול בחוד. הוא נעלם גדול מבחינת זולה והעליה המטאורית של ג'וניור בטח לא עשתה לו טוב, אבל הוא עדיין צעיר ולומד את הפרמיירשיפ. ובינתיים, שמועות מדברות על עזיבה של שחקן בכיר בקבוצה בשבוע הקרוב(כנראה אפסון או אשטון) והגעה של שחקן בכיר אחר(גודיונסן ככל הנראה). גודי תמורת אשטון זו לא עסקה רעה אבל זו עסקה שתעשה לי רע על הנשמה, רק בגלל הסיכוי הקטן שדינו יהיה כשיר לעונה שלמה. בכל מקרה רכש צריך להיעשות אין ספק בכלל, אני רק מקווה שזולה יהיה שלם עם הסגל שלנו כי בינתיים אני לא.
לא יודע כמה גודיונסן האיטי יכול לשפר את המשחק שלנו, אני חושב שאולי כדאי לעלות עם קול כחלוץ בודד ולשים מאחוריו את חימנז וסאביו/נובל(ברגע שברהאמי ישוב לשחק), ומבחינתי לחכות עם הרכש לינואר או להביא שחקן לעתיד היותר רחוק, כי אני מאוד לא ארצה "להיתקע" עם שחקן כמו גודיונסן כשיהיה בן 32-33...
http://www.guardian.co.uk/sport/blog/2009/...-charlton-youth Jonjo Shelvey is a 17-year-old midfielder who became the youngest first-team player in Charlton Athletic's history towards the end of the 2007-08 season, and the club's youngest ever goalscorer last January. He stands 6ft 1in, plays box-to-box, as they say, and has represented England at Under-16 and Under-17 levels. And last week he turned down the chance to join Chelsea for a fee of £3.5m. פלאשבק, מישהו? פשוט נהדר לראות צעירים כמו פרנק נובל וג'ונג'ו שלבי עושים צעדים כאלו, זה יהיה נהדר אם הם לא יהיו מקרים יוצאי דופן ותתפתח מגמה שכזו. זה יהיה מצוין לכדורגל לטעמי. עכשיו לעניין, he is willing to wait until West Ham, his preferred destination, can stump up a fee acceptable to his current employers. מדובר בכשרון נהדר, אבל המחיר נראה מרתיע, במיוחד בשביל מועדון במצבנו, אין לנו כסף לבזבז, ואולי עדיפה החתמה יותר "פרקטית"- שחקן שייתן את התפוקה עכשיו. אני אישית מרגיש, שאם הצוות המקצועי חושב שיש כאן כשרון יוצא דופן, שווה לקחת את הסיכון. מה דעתכם?
אם רק הייתם מצליחים לשמור על השחקנים שהיו לכם במשך השנים.. היו לכם יותר שחקני בית בסגל מלברצלונה, ואיזה סגל איכותי.
לא יודע איך לאכול את המצב שלנו. אם באמת יש לנו 3 מיליון להוציא על שחקן כזה או אחר עדיף כבר להביא איזה חלוץ שיודע לשים את הכדור ברשת, אחרת אנחנו בדרך לעונה לא קלה. שלבי כישרון ענק ומדברים עליו כשחקן נבחרת אנגליה עתידי, אבל לא מאמין שהוא יתרום משהו העונה לקבוצת פרמיירשיפ. אם הכסף הזה שמור לרכישתו ולא לשום דבר אחר, משמע אין סיכוי שנראה אותו מושקע בחלוץ איכותי, אז בטח שצריך ללכת על זה. אנחנו שלושה שבועות וחצי לפני סגירת חלון ההעברות ויש לנו רק חלוץ פרמיירשיפ אחד כשיר, וגם הוא בילה לא מעט זמן בעונה שעברה על שולחן הטיפולים. חייבים חיזוק לעמדה הזו כי עם כל הכישרון של נובל, היינס ואדגר, זה פשוט לא מספיק לפרמיירשיפ.
שלבי נראה כמו בן 4000. קשה מאוד לזולה בטח להשיג את השחקנים שהוא רוצה. לכן מגיעות לאפטון פארק פשרות כמו די מיקלה או טריסטאן, ואני חושש מאוד שגם בעונה הקרובה נגיע כל כך צמוד לסוף חלון ההעברות בלי להחתים אף אחד ונצטרך להיתקע במקרה הטוב עם חלוץ אפרורי כמו די מיקלה, או במקרה הרע עם קרלטון קול לבדו. זולה חייב לעשות הכל כדי לסגור את הסגל כמה שיותר מוקדם, ואני בטוח שהוא גם כן חושב ככה ולכן כל העיכובים בהחתמות גורמים לי לחשוב שפשוט לא מצליחים למצוא מישהו במסגרת התקציב שגם מוכן להגיע וגם מתאים לזולה מבחינה מקצועית.
אז מהיום בבוקר קושרנו לטוני בהשאלה, בבאיירן הכחישו את הפרסומים ולוקאס ניל הספיק לפתוח בשיחות עם סנדרלנד לגבי הצטרפות אפשרית. זה לא נראה כ"כ אופטימי נכון להיום, בטח ובטח כשיש דיבורים חזקים על עזיבה פוטנציאלית של דינו או אפסון. אני חושב שאנחנו הקבוצה היחידה בפרמיירשיפ עם חלוץ אחד מוכח(וגם זה רק בחצי שנה האחרונה) כשיר.
זה לא נראה אופטימי אבל אני מאמין בזולה מאוד. נקווה שהבעלים החדשים יבינו גם הם שאם הם הגיעו לעשות כסף, כדאי להם למכור את ווסטהאם במצב בו הסגל הוא איכותי מספיק כדי להאבק על מקומות 6-10. אני שונא לראות את כל הרכשים האלה בכל מיני קבוצות ולראות אותנו מחתימים עוד ילד. צריך שחקנים מוכחים ואיכותיים. מקווה מאוד שנחתים מישה לחוד אבל אם לא אז אני מאוד מקווה שהצעירים יקבלו הזדמנויות. מדברים על כישרון גדול ברגליים של אדגר, גם של היינס יש לא מעט . לא יודע מה כבר לחשוב. לגבי לוקאס ניל, שיתייעץ עם פרדיננד ומקארטי לפני שהוא מחליט לחתום שם.שישאל אם הם מבסוטים.
באיירן החתימה את איביצה אוליץ' ואת מריו גומז, ויש להם גם את מירוסלב קלוזה. כולם ,או לפחות שניים מהם נחשבים לכאלה שבאים ברוטציה לפני טוני(ויש הסוברים שהגיעו כדי להחליפו). הקשר לטוני הוא על ידי נאני המנהל הטכני שלנו שאותו טוני מעריך מאוד אחרי השיתוף פעולה בינהם. גם זולה איטלקי וזה עושה את זה יותר קל. וגם העובדות כמובן שאין אף אחת אחרת שמעוניינת בו כרגע...
הסוכן של לוקה טוני הודיע שהוא בדרך לעזוב את באיירן, ולפי הסקיי ספורטס היעד הוא מזרח לונדון, כשהוא מציין שהוא חושב שההעברה הזו תקרה, בעיקר הודות לקשר של טוני עם זולה. כמה שעות אח"כ פורסם בתקשורת שטוטנהאם בדרך לגנוב לנו אותו.למה הם צריכים עוד חלוץ???
זה הופיע בביביסי שזה קצת יותר אמין... יש את אשטון אבל מתי באמת היה אשטון? קרלטון קול+טוני יהיה מפחיד לכל הגנה...
לא חושב שכבר נביא מישהו לפני ינואר, בטח לא שחקן שישפר אותנו. גודיונסן נסע עם בארסה למסע שלהם בארה"ב, טוני מרוויח המון בבאיירן ואצלנו הוא לא ירוויח אפילו חצי מזה ואין לנו כסף לקנות שום שחקן. אלא אם כן נחליף בעלים ומישהו עם קצת כסף יקנה אותנו, אנחנו נמשיך לעמוד במקום.
כמובן שהמחסור בכסף צפוי לפגוע בנו אבל הסגל הזה חייב חיזוק. אני לא מאמין שזה יהיה הסגל גם בסוף החודש. יכול להיות שזו פשוט תהיה החתמה בסגנון של ההשאלות מהעונה שעברה(עולות לי דמעות כשאני חושב על די מיקלה), אבל בוא נקווה שנצליח להגיע לאיזשהו הסדר עם באיירן כי לוקה טוני יכול להיות שדרוג רציני.