ווסט האם יונייטד: 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י בועז, ‏17/6/09.

1. בועז Member

מצטער שגירשתי, זה גם ככה לא עובד אתה מוזמן להישאר תמיד( לא שיש יותר מדי מה לחפש פה....)

שיפוט ביתי כריס פוי נותן לפטרוב כששורק לעבירה שלא הייתה על ההולנדי של סיטי. הגדיל לעשות ככשרק לעבירה של קול על הפוני (לסקוט) אחרי שהקוון העוואר נופף בדגל כאילו החיים שלו תלויים בזה. בושה וחרפה. קשה גם ככה להילחם בקבוצה כל כך עשירה ומוכשרת אז לפחות שהמשחק יהיה הוגן.

2. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרלטון קול פשוט מפלצת, אתם חייבים למצוא דרך להפיק יותר ממנו... אולי לעבור ל4-4-2, כי ה4-5-1 הזה גם ככה לא משיג לכם יותר מדי שליטה במרכז המגרש עם איך שנובל וקובאץ' נראים. קול חייב שיהיה מישהו לידו שייהנה מכל הכדורים שהוא יוריד לו. אני יודע שאין לכם חלוצים חוץ ממנו אבל אתם חייבים לעזור לו איכשהו.

3. בועז Member

גם כשזולה הגיע בהתחלה התוצאות היו לא טובות. אבל אז שיחקנו כדורגל טוב יותר. לצערי הגרלה המשחקים זימנה לנו רצף די לא נעים אבל זה בחיים לא יכול להיות תירוץ. גם לא הפציעות. אנחנו חייבים לשנות משהו לפני שכבר יהיה מאוחר מדי.

לדעתי זולה טעה שהעלה את חימנז היום בהרכב במקום היינס שהיה מצויין בשני המשחקים הקודמים. אני לא יודע מה הוא ניסה להשיג בזה, ולא משנה מה זה היה, זה לא עבד. נראינו רע, גם חימנז היה חלש, מארק נובל הוסיף עוד משחק לערימת המשחקים שהיה רוצה לשכוח וגם גרין שבאמצע השבוע הרגיש צורך לבקר את חבריו לקבוצה קיבל שער באשמתו המלאה.

לגבי העניין עם קרלטון קול, הוא עושה את העבודה הקשה הזו לבד כבר שנה וקצת, נפלנו בפח עם די מיקלה בעונה שעברה וכנראה שגם חימנז הוא לא בדיוק הפיתרון. אין לנו כסף להביא את בלאמי חזרה וכנראה שאפילו לא מספיק כדי להביא את הבן שלו, ככה שנצטרך לסמוך על הצעירים ועל דיאמנטי שלא נראה כמו שחקן כדורגל (אבל יש לו בעיטה נהדרת).נקווה רק שלא יקחו לנו את קול בינואר...

4. COYS Member

בועז מה עם גיז'רמו פרנקו שחתם אצלכם,למה לא שיחק?
    היה חסר לכם איזה שחקן בחוד והוא דווקא יכול להתאים.

5. בועז Member

אתחיל בזה שלא ראיתי את המשחק. לצערי הרב(ואולי לא כל כך לפי התוצאה) הייתי צריך להתעדכן בעידכוני טקסט של הבי בי סי.

יש לי לא מעט טענות לאיך שאנחנו נראים כרגע. אם מול פולהאם, בבית, כשהם ב10 שחקנים, אנחנו מצליחים לחטוף שני שערים ונזכרים להגיב רק עמוק בתוך תוספת הזמן, כנראה שיש כאן דברים שלא הולכים כמו שצריך(אפשר להסתכל בטבלה ולמחוק את המילה "כנראה"). מול פולהאם בבית אנחנו חייבים לקחת 3 נקודות. תמיד. על אחת כמה וכמה כשהם בעשרה שחקנים ובקושי תוקפים, וכשלוח התוצאות מראה 0-1 לטובתנו. ובכל זאת הצלחנו להרוס את זה. מי אשם? מהמעט שקראתי אני יכול להבין שאפסון עשה פנדל שהוא בעצמו נגעל ממנו, משהו בסגנון של " גם אני לא מאמין שזה קרה כרגע" וההכשלה הייתה אחת המיותרות שנראו העונה. ואם הקפטן והבלם שאתה כביכול אמור לסמוך עליו הכי הרבה לא מגיע למשחק אז אתה כבר לא יודע על מי אתה יכול לסמוך ואז נהיה בלאגן שלם , ולדעתי מכאן גם הבילבול בקרן שהובילה לשער השני של פולהאם. לא היה סדר, לא היה מנהיג שירגיע את כולם ויגיד, אנחנו בבית מול קבוצה נחותה, אפשר לעשות את זה. לא היה ניל.
    רוברט גרין תפס אוויר בקרן כך קראתי. לא יודע מה יהיה עם הבחור הזה, ב1 על 1 הוא מצויין אבל במצבים נייחים הוא כוסס ציפורניים. חבל מאוד.

זה משחק שהיינו חייבים לנצח במיוחד עם איך שהוא התפתח והתוצאה הזו מסבכת אותנו. הקטנות השנה הרבה יותר חזקות וצוברות נקודות ואנחנו כבר מסובכים. 5 נקודות ליגה ב7 משחקים זה מעט מדי עבור הסטנדרטים אליהם אנחנו שואפים. ואולי בכלל הסטנדרטים אליהם אנחנו שואפים לא תואמים למציאות? כלומר , יכול להיות שזולה מנסה להלביש חצאית מיני סקסית על בחורה עם המון שיערות ברגליים? זה לא עובד כרגע, זה בחיים לא יעבוד כששחקנים מובילים הם דמויות פרווה כמו נובל או אפסון. כרגע אנחנו יכולים להישען אך ורק על היכולת של קרלטון קול, ואני מאמין שהבעלים החמדנים ימצאו את הדרך לשכנע את זולה למכור אותו בקיץ .

פשוט מבאסת ומגעילה ההרגשה הזו של עוד משחק בלי ניצחון.

6. THE STRETFORD END Member

בועז

יש לך מזל שלא ראית את 2 הדקות האחרונות,
    היית מקבל התקף לב דווקא אחרי שער השיוויון שלכם בגלל פאדיחה של גרין.

7. בועז Member

שמעתי על הפאדיחה של גרין. קשה מאוד המצב בו אנחנו נמצאים וצריכים לעכל שאחננו קבוצת תחתית. הלוואי והיה לנו שחקן כמו קווין דיוויס ואת רוח הלחימה שיש לקבוצות כמו סטוק או בולטון. אני עדיין לא מעכל שלא ניצחנו את המשחק הזה. כמה רכים אפשר להיות ?! איך המשבר הכלכלי הרס את ההתפתחות שלנו זה לא יאמן. קצת כסף לחיזוק או שניים וזולה לוקח אותנו לטופ 6. במקום זה אנחנו מתחת לקו האדום.

8. קינג לדלי Member

ממש התאכזבתי מווסטהאם.
    פולהאם באה עם חצי הרכב,ספגה שער קיבלה אדום וכמעט ניצחה.
    האיטלקי הזה קצת מסורבל אבל כמו שכתבתי בשבוע שעבר הוא יסחט פאולים וגם יבשל שערים בהרמות מהם וכך קרה.
    יש לו הרמה נפלאה וקרלטון קול (4 דרגות מעל ווסטהאם) ניצל את זה נפלא.
    ואז כלום ובלגן.
    היינס נראה שחקן מוכשר מאוד וההרכב היה טוב והפתיחה נהדרת אבל פתאום קפאון מוחלט.

אחרי פסטיבל זולה בעונה שעברה קצת חששתי לכתוב עליו דברים שליליים אבל הבחור כל הזמן מחייך וזה נראה במשחק האפטי של הקבוצה.
    כולם מספרים שהוא איש נפלא אבל מאמן כדורגל טוב צריך להיות גם מניאק לפעמים.
    מאמן מקרין על קבוצה וזולה מקרין מין אפטיות כזאת...

תסתכלו,זה הגמד מ"היה היה".

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/06_02/ZolaMourinho_468x556.Xxx

9. Strawberry Fields Member

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/09
  10. בועז Member

אני חושב שהעונה היא הסטירת לחי הכי כואבת לרומנטיקנים שבינינו, לאוהבי הכדורגל האנגלי, לאלו שמחוברים לערכים של פעם שהולכים ונשטפים ממפת הכדורגל האנגלי. העונה היא ההוכחה הכואבת ביותר עבורי לכך שהכסף הוא הדבר החשוב ביותר בשביל קבוצה. סיטי דוגמא נהדרת. גם וילה. וגם אנחנו דוגמא נהדרת להפך הגמור, למה קורה כשאין לך כסף (וגם פומפי שלמרות הדיבורים על כסף גדול היא די ענייה, למעשה הקבוצה היחידה שלא שילמה משכורת). עצוב מאוד לראות מה קורה אצלנו . נתונים שפורסמו באתר הרשמי מציגים בעיה כלכלית חמורה:

1)ההעברה של דיאמנטי כמעט ולא יצאה לפועל כי הבעלים החליטו שהם לא רוצים להשקיע( ולמזלנו הספונסרים הסכימו לשלם את הסכום של שנה הבאה ובכך התווסף כסף שאיפשר את הרכישה).
    2) דאקסברי ונאני נאלצו לשלם מכיסם כדי להביא את פרנקו בהעברה חופשית( עמלות שהסוכן שלו דרש).

הנורא בכל זה שהמצב הכלכלי והבעלים הלא קשורים לעולם גורמים להרבה חוסר נחת בהנהלה/צוות אימון,
    דקסברי ונאני כבר דיברו על לעזוב ושוכנעו להישאר, ועכשיו החלו לרחף שמועות גם לגבי זולה וקלארק שלא מרוצים מהמצב.
    אני מאוד מאמין שאפשר לצאת מהמצב הזה עם הסגל הזה אבל זו הולכת להיות עונה קשה. חייבים להתחיל לצבור נקודות כי אחר כך זה כדור שלג שלא יגמר לעולם. אני מסתכל על היריבות ורואה איך הן לוקחות נקודות ואני מודה שבתחילת העונה לא הייתי מאמין שנצטרך לרדוף אחרי קבוצות כמו סטוק ,וויגאן או בארנלי. הולכת להיות עונה ארוכה וקשה אבל הלוואי שהבעלים ימכרו את המועדון עד ינואר ונוכל להתחזק.
    זולה וקלארק זה צוות מדהים, אני מאוד מקווה שהם לא ישברו ויישארו איתנו בתקופה הקשה הזו כדי שיוכלו להוביל אותנו אל תקופות יותר יפות בעתיד. המצב כרגע נראה גרוע ולשמחתי הם כולם שם יודעים את זה אפילו יותר טוב מאיתנו האוהדים. דאקסברי ונאני הוכיחו כבר לאוהדים כמה המועדון חשוב להם בכך שממנו עיסקה מכספם הפרטי, זולה מחוייב למועדון כמו שאמר במספר ראיונות(הרי אנחנו משכנו אותו ממשחקי הפלסטלינה עם ילדים מחוצ'קנים בני 17 באיטליה- שם אפילו לא היה מנג'ר, אל הבמה המרכזית של הכדורגל העולמי) ואני מאוד מקווה שגם קלארק עדיין מרגיש שהוא יכול לתרום ( למרות שבינינו, אם אני הייתי במקומו הייתי שואל את עצמי האם הצעד של לעזוב את צ'לסי בשביל אותו התפקיד בווסטהאם שווה את זה... למרות זולה ובמיוחד נוכח הכישלון השקט,או לפחות העיכוב, במה שהם כינו "הפרוייקט של ווסטהאם").

11. Hammers Fan Member

אני לא איבדתי תקווה. אם כבר פסימיות, היא בעיקר נובעת מהמצב הכלכלי הקטסטרופלי של המועדון ומצב הביש שאליו נקלענו עם קבוצת 'המשקיעים' שרק מחפשת את הרווח שתעשה מהמכירה (שאני אישית לא רואה יוצאת לפועל לפחות עד סוף העונה עם הדרישות המוגזמות של למעלה מ100 מיליון פאונד בעולם שמתאושש ממשבר כלכלי).

מבחינת חומר השחקנים, אני חושב שהסגל הזה מספיק טוב כדי לסיים שוב בחצי העליון של הטבלה. יצא לנו רצף גרוע של תוצאות בעיקר בגלל הגלת המשחקים המאוד קשה שקיבלנו. רק שלושה משחקי בית עד כה, כששניים מהם נגד קבוצות מאוד חזקות כמו ליברפול וטוטנהאם, וגם נגדן נתנו פייט ושיחקנו טוב.

את המשחק נגד פולהאם לא ראיתי לצערי בגלל שמחזיקים אותי קצר בעבודה, אבל בינתיים בכל המשחקים שראיתי והפסדנו (חוץ מוויגאן) שיחקנו כדורגל טוב - נגד טוטנהאם הובלנו והפסדנו בגלל שתי טעויות טפשיות בהגנה, נגד ליברפול הוכחנו אופי וחזרנו פעמיים מפיגור, אבל טורס היה פשוט גדול עלינו, נגד סיטי גם חזרנו מפיגור, ובגלל טעות נוראית של שופט פסלו לנו גול חוקי שהיה יכול לשנות את כל המשחק מבחינתנו, נגד בולטון הובלנו עד הדקה ה90 - שוב הרבה חוסר מזל...

יש לנו לדעתי חוליית קישור שהרבה קבוצות בליגה היו חולמות עליה, חלוץ אדיר בדמות קרלטון קול, בלמים בסך הכל טובים, שוער מצויין והרבה צעירים מוכשרים שהולכים ומשתפרים.גם בעונה שעברה לא פגענו עד דצמבר ושיחקנו כדורגל טוב, בסוף התוצאות הגיעו והתמודדנו על אירופה.

אני מחכה שקבוצות כמו ברנלי, וולבס, ברמינגהאם, האל, וויגאן, סטוק וכו' יתחילו להגיע לאפטון פארק - שם אני מצפה להתחיל מאיתנו לאגור נקודות, עד כה לא היה משחק אחד שלפניו ציפיתי 100% להוציא נקודות (פולהאם היה היחידי שאיכשהוא התקרב לזה, ואין ספק שבאמת פישלנו שם, בייחוד איך שהמשחק התפתח..).

המשחק בבריטניה הולך להיות קשה אש, אבל משום מה זה אצטדיון שתמיד הלך לנו טוב בו. אפשר וצריך ללכת על נצחון שם, ואני בעד ללכת על הרכב עם כל האסים בהתקפה - חימנז, דיאמנטי, קול ואם אפשר גם קוליסון והיינס. אולי הגיע הזמן שנובל ינוח טיפה...

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/09
  12. Pinko Member

תגידו, אפשר קצת מידע על סטאניסלאס ג'וניור?
    עושה רושם של שחקן טוב.

13. Vermuth14 Member

כל פעם מחדש אני תוהה איך קרלטון קול עדיין משחק בווסטהאם.
    אם אני לא טועה בסוף העונה הנוכחית החוזה שלו נגמר ולכן אני חושב שווסטהאם צריכים למהר ולמכור אותו בינואר אחרת יפסידו עליו כסף וחבל.
    הוא חלוץ פנטסטי לכל קבוצה בפריימרליג ואני לא מבין איך אחת הגדולות לא שמו עליו יד עדיין(חזרה לצ'לסי?למה בכלל הם ויתרו עליו? מה עם יונייטד? במקום ברבאטוב? ליברפול? ארסנל?)
    יש לו את כל הנתונים להיות אחד החלוצים הטובים בעולם - פיזיות,גובה,משחק ראש מעולה,מהירות,יכולת סיום, מיקום טוב, ובסה"כ כל מה שחלוץ טוב צריך.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/09
  14. Strawberry Fields Member

אתה טועה, יש לו עוד 4 שנים בחוזה.

15. Claret&Blue Member

תגיד לי ורמוט ראית אותו באחת העונות הקודמות? הבחור היה חמור גדול שהיה לו מעט מאוד כדורגל. לפני שזולה הגיע הוא היה שחקן ספסל רציני, זולה שינה לו את כל המשחק ועזר לו להתמקד בתכונות החזקות שלו. קרלטון חייב את הקריירה שלו לפראנקו אבל כבר ליברפול מעוניינת בו ע"פ המייל. חייב להיות בהרכב הנבחרת.

מזל טוב לזיבון היינס הצעיר, עלה במחצית היום באנדר 21 וכבש צמד בבכורה חלומית. גם טומקה שיחק משחק שלם. פשוט גאווה אמיתית.