ווסט האם יונייטד: 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י בועז, ‏17/6/09.

1. West Ham United FC Member

שידור למשחק:
    הורידו את התוכנה TVU
    וחפשו את תחנת 21500

שידור חלק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/09
  2. raanana4ever Member

למי שמסתבך עם שידורים,
    יש תמיד את האפשרות האמינה של ביביסי לונדון. בדרך הישנה והטובה.

3. raanana4ever Member

למרות התסכול שבמקום לנצח 5-0 אדיר, זה נגמר ב5-3, חשוב לזכור שבשורה התחתונה לקחנו 3 נקודות חשובות.
    ואולי טוב שלא ניצחנו 5-0, כדי שמישהו בטעות לא יהיה תחת הרושם שנפתרו הבעיות של זולה בהגנה.
    פארקר איש המשחק שלי. עושה עבודה אדירה בכל חלק במגרש, שורף שטחים ומחלץ כדורים בהגנה, מניע את הקבוצה קדימה בהתקפה עם ריצות דרך האמצע ונתן שני בישולים נהדרים כשפעמיים הכניס שחקן לאחד על אחד עם השוער. בנוסף גם לפרנקו מגיע מילים טובות, השתלב מהר ונתן היום שער ובישול נהדר, חלוץ עם הרבה חוכמת משחק.

ההגנה שלנו זה סיפור עצוב. גאבידון, דה קוסטה וספקטור, 3/4 מההגנה שלנו היום, פשוט לא ברמה מספקת. גאבידון אחרי פציעה של יותר משנה, עדיין לא חזר לעצמו, איגלס עשה מה שהוא רוצה עליו ועל ספקטור. דה קוסטה אתלט אבל פשוט אין לו את הניסיון וקריאת המצבים שבלם חייב שתהיה לו.
    ספקטור סימפטי אבל פשוט לא יכול להיות המגן הראשון של קבוצה עם שאיפות בפרמיירליג, הוא גיבוי ורסטילי מהספסל ולא יותר.
    אפסון כנראה קרע את ההמסטרינג באימון ולא ישחק בשבועות הקרובים. אולי מטומקינס תבוא הישועה.

זה יכל להיות ערב אדיר בשבילנו עם ניצחון מוחץ, אבל אולי טוב שנשארנו על הקרקע בידיעה שיש לזולה וקלארק עוד המון עבודה לעשות כדי להביא את הקבוצה לאיפה שהיא צריכה להיות.
    ועדיין לקחנו את השלוש נקודות עם כדורגל נפלא, כיאה לווסט האם יונייטד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/09
  4. קינג לדלי Member

הסאן טוען שקרלטון קול נפצע וההשערה היא שהוא בחוץ לארבעה חודשים !
    מכה קשה לפטישים ולאנגליה.

5. AronB Member

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב מאוד. היה פוטנציאל להיות החלוץ בעל הגוף הגדול אבל גם הטכניקה הראויה שאנגליה כל כך צריכה ובליגה האנגלית כל כך אוהבים.

7. Claret&Blue Member

אחד מהפינישים היותר טהורים שאנגליה ראתה בשנים האחרונות. לא מעט רגעי קסם סידרת לנו דין, ויחד עם זאת לא מספיק רגעים כאלה. הרבה זמן לא הרגשתי שהכול יהיה בסדר כי שחקן מסוים משחק- איתו תמיד ליוותה אותי ההרגשה הזו. זרקו לו את הכדור למעלה והוא יעשה עם זה גול.
    עצוב שהוא צריך לסיים את הקריירה בגיל 26, עצוב שהוא צריך לסיים אותה בלי צ'אנס אמיתי בנבחרת ועצוב שהוא לא זכה לשחק תחת ההדרכה של זולה. הצ'אנט המפורסם "דינו, דינו, דינו..." ימשיך להדהד באפטון פארק, ואנחנו נמשיך לחשוב "מה אם...?"

8. West Ham United FC Member

שחקן ענק,פספוס אדיר.

אני זוכר שעם הזימון לנבחרת פרגוסון הצהיר שהוא רוצה אותו ביונייטד,דינו השיב לו בגול וירטואוזי בחצי מספרת באולד טראפורד..

לדעתי לולא הפציעה הוא כבר מזמן לא היה אצלנו ,האיסלנדים היו גוזרים עליו קופון.

ואפרופו ווסטהאם-מנצ'סטר יונייטד,שבוע שעבר הייתי באפטון פארק במשחק,ההתבזות על הדשא התגמדה לעומת האדישות הכמעט מוחלטת ביציעים.התבוסתנות הזאת הרגה אותי,זה היה מוזר.
    לפחות יצאתי עם צעיף שSBOBET חילקה לכבוד חגיגות השנה שלה כספונסר..

9. THE STRETFORD END Member

West Ham United FC

פרט קצת על האדישות של הקהל המקומי,
    ואיך היה קהל החוץ של יונייטד?

10. Dimitar Berbatov Member

חדשות טובות פטישים:
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5772143,00.html

אני מאוד מחבב את ווסטהאם. מועדון שהוא מאסט לפרמיירליג ואפילו לתרנגולים כאן יחסרו המפגשים איתם והעקיצות ההדדיות.
    בכל אופן, אני מאמין שאם המהלך אכן יצא לפועל רק טוב יכול לצאת מכן לאיירונס. כשרון הרי יש בשפע באפטון פארק, מה שחסר זה עוד כמה ג'ובות לשחקן רכש-שניים שיגדילו את הסגל ויחזקו את ההגנה, אולי, החלשה בליגה.

11. West Ham United FC Member

נתחיל מהקהל חוץ של יונייטד:הוא היה מצויין לפני השריקה ,במהלך החצי הראשון שהיה מאופס עד השער של סקולס בתוספת הזמן,וכמובן בחצי השני.
    עודדו ללא הרף באמת היו קולניים, אבל ממה שראיתי בפרמיירליג תמיד קהל החוץ יהיה יותר רועש מהקהל הביתי ברוב שלבי המשחק,כי אלו השרופים שעשו את כל הדרך.

הקהל של ווסטהאם פשוט איכזב אותי ברמות קשות.
    מילא אם זה היה משחק מול יריב לא מעניין,אבל רבאק מנצ'סטר יונייטד מגיעה,הקבוצה במצב הכי לחוץ שאפשר,ועוד עם 5 חיסורים בולטים בהרכב,לא תתנו לה גב ותדחפו אותה מהשריקה?
    מה שראיתי זה שכולם שרו את ההמנון,ומרגע השריקה פשוט דממה, הקהל פשוט לא היה מעורב במשחק.
    השיא היה בתוספת הזמן של החצ הראשון כשקיבלנו את הגול הכי מעצבן בעולם לאחר 3 הרחקות גרועות של שחקני ההגנה,ומיד לאחר הגול השופט שרק למחצית, לא ראיתי סביבי שום תגובה של עצבים,כעס,תסכול...כלום,כאילו באו להצגה רואים מה קורה ,והולכים הביתה בדקה 70 כשכבר היה 4-0.

לצערנו המגמה הזאת מתרחשת כמעט בכל איצטדיוני הפרמיירליג,השנה נסעתי פעמיים ללונדון אחרי כמעט 7 שנים שלא הייתי,והפערים בין הקהל של אז להיום הם עצומים,הקהל פשוט לא מעורב במשחק כמו פעם,וזה בטוח קשור ישירות לעליית מחירי הכרטיסים והתנכרות הכדורגל האנגלי מהקהל האמיתי שלו.

12. THE STRETFORD END Member

ללא ספק עליית מחירי הכרטיסים זו סיבה עיקרית להרחקת קהל וקהל טוב מהמגרשים,
    גם כל מיני חוקים ותקנות שרק מתגברים כל השנים,
    אסור לעמוד זו סיבה ישנה וחשובה,גם האין אלכוהול בחלק מהמגרשים או בחלק מהמשחקים,
    עכשיו מתחילים גם לחפש בציציות של מה שרים(ראה שירי השטנה של אוהדי טוטנהאם כלפי סול קמפבל)
    ועדיין ובלא מעט מהמשחקים האווירה היא מצויינת,
    זה תלוי לא מעט בפורמה של הקבוצה,ווסטהאם נמצאת על הקנטים,ככה זה נשמע כנראה,
    מאכזב אבל זו כנראה המציאות באפטון פארק כיום,קצת מפתיע כי גם בעבר ובמצבים קשים גם כן
    הקהל של ווסטהאם ידע לתת את הדחיפה,במיוחד נגד יונייטד,
    אולי נפלת על יום רע במיוחד.

וכן,קהל חוץ תמיד יהיה קהל טוב יותר,כשמתקבצים ביחד 3,000 איש ששרים ללא הפסקה
    זה פי כמה וכמה בעל אפקט גדול יותר מאשר איצטדיון גדול אבל כשאוהדים קולניים מפוזרים,
    בגלל זה עניין החזרת יציעי העמידה הוא קריטי לטעמי,לשם יכנסו אוהדי "החוץ" גם במשחק ביתי.

13. AW forever Member

מתנהל איזשהו דיון על זה? יש איזשהו סיכוי שזה יקרה?
    למרות שאני מקווה שכן, איכשהו קשה לי להאמין. הקבוצות כ"כ נלחמו למתג את הכדורגל כ"חוויה לכל המשפחה" והאמת- הורה באנגליה יכול בלב שקט לשלוח את הילד בן ה12 ללכת למשחק עם עוד חבר (רק אם יש להם כסף, כמובן), מה שלא היה נכון לעידן יציעי העמידה לפי fever pitch.

14. THE STRETFORD END Member

קריאות להחזרת היציעים יש כל הזמן,כמובן עמידה בזמן המשחקים עצמם וגם פניות לחברי ציבור,
    אבל לפני שנה או שנתיים התקיים על זה דיון בפרלמנט או משהו דומה וזה לא עבר טוב,
    הסיבה העיקרית שמשייכים את יציעי העמידה לחוליגניזם ובעיקר לאסון הילדסברו
    מה שלא נכון לגבי 2 המקרים,
    מכות הולכים גם על כסאות אם רוצים והאסון התרחש בגלל הגדרות וטימטום של המשטרה.
    בגרמניה יש יציעי עמידה מתקדמים,בנויים שברגע אפשר להלביש עליהם מושבים גם כן,
    אין שם אלימות ואין שם הילדסברו.
    בקיצור,אין סיבה לאופטימיות.

15. Hammers Fan Member

מצער מאוד לראות מה שקורה במועדון. אפילו מצער יותר שהיה ניתן לחזות את הכל בקיץ שהעיניינים הפיננסיים הסתבכו, לא נעשה מאמץ ריאלי לרכוש חלוץ טוב ונמכרו שחקנים שהיו חלק מעמוד השדרה של הסגל.

יש לנו בסך הכל סגל מאוד טוב ומוכשר, אבל גם מאוד צעיר ונאיבי, בלי יותר מדי מנהיגים על המגרש שידעו לאסוף את השברים ולדחוף את הקבוצה מחוץ למצב הקשה הזה. אם מוסיפים לכל זה את העובדה שנחתה עלינו מכת פציעות נוראית (שבין היתר גרמה לשחקן הגדול ביותר שלנו בשנים האחרונות לפרוש), ושיש לנו מנג'ר חסר ניסיון בקרבות התחתית (כולל כשחקן), קשה לי לראות את הסוף של כדור השלג הזה.

אתמול היינו חייבים לנצח, אבל שיחקנו כדורגל מסוגנן מדי, הנענו את הכדור בלי שום עוקץ וגילינו המון המון נאיביות (בעיקר בגול השני, שהיה טעות נוראית של גרין שהוציאה לנו לחלוטין את הרוח מהמפרשים). מחריד לראות איך פציעה של קול ואפסון גומרת אותנו לחלוטין.

לטעמי יש רק דרך אחת לצאת מהבלגאן הזה וזו רכישה של המועדון לפני ינואר. אני מאוד מקווה שCB הולדינגס יעשו חושבים ויבינו שיהיה להם הרבה יותר קשה למכור קבוצת צ'מפיונשפ מקבוצת פרימיירשיפ ויעבירו את המועדון עכשיו לסאליבאן וגולד (שעשו נפלאות בברמינגהאם ושניהם אוהדי ווסט האם מילדות). יציבות מחוץ למגרש ואפרות לחזק את הסגל בינואר יכולים לשנות מומנטום.

אני לא רואה אותנו מוציאים משהו נגד צ'לסי בשבת - אבל המשחק נגד פומפי בכריסמס זה לא פחות מגמר גביע וכדאי לשחקנים להבין את זה כבר מעכשיו.