ווסט האם יונייטד: 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י בועז, ‏17/6/09.

1. Claret&Blue Member

הסוכן של ואן ניסטלרוי מאשר הצעה שלנו על השחקן. עושה רושם שבינתיים אנחנו, טוטנהאם וסטוק הקבוצות שמעוניינות.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

והבעלים החדשים שלכם מספרים במקביל שהציעו 100 אלף ליש"ט לשבוע לחלוץ כלשהו (מן הסתם ואן ניסטלרוי). גם אם זה נכון, למה לעזאזל לפרסם סכומים? נשמע שמישהו רוצה מאוד להתחבב על האוהדים ולא בצורה אחראית.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ובגרמניה אגב פורסם שהוא יוצג בסוף שבוע בעיר הנמל הגרמנית.
    זה נראה האמתי מאד רציני.

אם וכאשר, סביר להניח שהוא החליט עבור המבורג בשביל לשחק עוד פעם באלופות...

4. קינג לדלי Member

טוטנהאם הציעה לו חוזה פר משחק ולכן כנראה הוא לא יגיע אלינו.
    הדיבור החזק הוא אכן על המבורג.

5. Rudess Member

בני מקראתי בדרך לאפטון פארק.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר מתי לווסטהאם היה חלוץ כמו מקארתי, שדון זריז וגולר יעיל שבאופן לא מפתיע לא מתאים לשיטת המשחק הפיבוטית משהו של אלרדייס.

7. בועז Member

8. קינג לדלי Member

נהנת ממנו כשהוא היה המאמן שלכם.
    הוא עשה את זה לטובתכם הרבה פעמים וגנב לנו גם את ברקוביץ' מתחת לאף.
    בסופו של דבר ההחלטה היא של השחקן בלבד ! הוא עבר אצלכם מדיקל וסגר תנאים אבל שמע על טוטנהאם ועכשיו שיקול ההעדפה הוא שלו.
    בגילו הייתי ממליץ לו לשחק אצלכם כי הוא יהיה גורם משמעותי ואצלנו יהיה שחקן ספסל.

כיף להיות היום בצד הזה ואני בטוח שגם להארי כיף לאמן במועדון הכי גדול שהוא אימן.

אין ספק שהארי ממולח אבל שחקנים אוהבים להתאמן אצלו וזה יתרון גדול לו ולנו.

ואני הבן אדם העשרים כאן ששואל מה זה ה"ערי" הזה ???

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מריבה, זה מסי או גודיונסן כולה?
    יאללה דלג לאופצייה הבאה, חוץ מזה חשבתי שמקארתי חותם בווסטהאם, למה להביא 2 חלוצים שיחנקו עוד יותר את ההתקדמות של הצעירים שם, לא מספיק אחד?

10. בועז Member

גודיונסן הוא רק השאלה, ועדיף לחנוק עד סוף העונה את ההתקדמות של הצעירים, על מנת שהצעירים יתקדמו ל..צ'מפיונשיפ...

11. בועז Member

גודיונסן בחר בסופו של דבר בטוטנהאם... הוא כנראה העדיף לעבוד פחות קשה , לא בא לו להיות שחקן הרכב ואשכרה לרוץ, כנראה שהוא מעדיף את הספסל בספרס ולעשות מדי פעם לשחק, בכל מקרה נאחל לו מה שאנחנו מאחלים לכל מי שמעדיף את טוטנהאם עלינו...בהצלחה......אה, אופס, שישבור רגל תוך כדי ישיבה על הספסל, אמן!

12. raanana4ever Member

הנטייה הראשונית של כולנו היא לקלל את האמאמא של גודיונסן ושל החצופים בטוטנהאם שחוטפים שחקן על סף סיכום בקבוצה, אבל במחשבה נוספת, גודיונסן לא הצליח לשים גול בחצי שנה בליגה הצרפתית המהוללת, ואומרים שמונאקו שמחים להיפטר ממנו בראש ובראשונה בגלל כושר משחק לקוי(לא עשה פרי-סיזן). בנוסף הוא לא צעיר ולא זול, וגם לא הסקורר שעושה ריצות ויזון מכדורים שמוריד קרלטון קול.

אני מאוכזב מהשמות שמקשרים לווסט האם היום, הייתי רוצה לראות קצת יותר 'חזון' אצל הבעלים החדשים, פחות שמות כמו ג'יימס ביטי ומידו, יותר שמות כמו ויקטור מוזס, שיכול להיות מחטף ענק במיליון וחצי פאונד מפאלאס המתפרקת.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/10
  13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם זה מעודד אתכם הייתי מעדיף שיחתום אצלכם.

14. raanana4ever Member

חימנז שהושאל מאינטר עד סוף העונה שוחרר ויעבור לפארמה.
    הוא עבר בקיץ הישר מהספסל של אינטר לספסל באפטון פארק, וניתן רק לשאר שהמשכורת שלו לא ממש שיקפה את העובדה שהיה מאחורי ג'וניור סטאניסלס על ספסל המחליפים.

חימנז הוא בעיני האנטיתזה לכל מה שמייצג הכדורגל האנגלי. הרבה פוזה וטכניקה אבל אפס תכליתיות ותוצר. Much ado about nothing.
    וכמו הבדיחה הישנה על הילד שקיבל 100 בזימרה, עם איך שהוא נראה על המגרש, עוד יש לו מצב רוח לתסרוקות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/1/10
  15. Hammers Fan Member

בגדול העדפתי את מקארת'י הרבה יותר מאת גודיונסן. זה לא משנה את העובדה שטוטנהאם עשתה כאן מהלך מלוכלך בצלמו של הארי, שמאוד אוהב לרדוף את קבוצותיו לשעבר (ע'ע דפו, קראוץ', בגוביץ' וקאבול).

אנחנו עדיין צריכים עוד חלוץ, ואני אשמח אם זה יהיה חלוץ מהיר וטכני ולאו דווקא חלוץ פיזי שמשחק עם הגב לשער (קול, מקארת'י ואפילו נובל המפתיע זה מעל ומעבר). היינס גמר את העונה ופראנקו לא מספק כשיר כדי לשחק כל שבוע.

שמעתי שמועה על דייויד בנטלי - זה יכול להיות מהלך מדהים. שחקן שמאוד מאוד אהבתי בבלאקברן...

מחר חייבים לכפר על שתי הנקודות שזרקנו בשלישי. אם נגיע לחצי מההזדמנויות שהיו לנו בפורטסמות' אנחנו חייבים לקבור לפחות שניים-שלושה שערים ולגמור את המשחק. היה מדהים לראות איך שלטנו במרכז השדה עם קובאץ', ברהאמי ובעיקר מארק נובל שהיה מצויין. פרנק נובל טיפה חסר ניסיון מול השער והחמיץ שני אחד על אחד שכל חלוץ היה מגלגל באלגנטיות לרשת, אני מקווה שבשבת יהיה לנו את קול והסיומת שלו.

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל קשה לי לראות איך פארקר חוזר לקישור שעבד כל כך טוב ביום שלישי. אני מעריך שקובאץ' ישלם את המחיר ופשוט לא מגיע לו. כל כך הרבה יורדים עליו, אבל אני מאוד אוהב ומעריך אותו. הוא נותן 110% בקישור ההגנתי ויש לו טאץ' הרבה יותר טוב ממה שאנשים נוטים לייחס לו. כשהוא משחק בצילו של פארקר הוא נראה פחות טוב, אבל עם המרץ של ברהאמי זה פשוט עובד.

מה שכן, אני מאוד שמח לראות שאילונגה חוזר להחליף את ספקטור, שקצת תוקע לנו את משחק ההתקפה באגף שמאל (לא כל כך אשמתו, הוא רחוק מלהיות מגן שמאלי).

חייבים לנצח בשבת - פשוט כך.