מגיע לקובאץ' קרדיט על העבודה ההגנתית שלו, אבל שמתי לב שכשאני רואה בלונדי מכדרר אני מקווה חזק שזה ברהאמי ולא קובאץ'. התרומה ההתקפית של קובאץ' היא אפסית. הקישור שלנו מספיק חזק בשביל לוותר על הגרזן שקובאץ' בשביל עוד שחקן שיכול לתת פאס למעלה.
לא ברור לי אם התגובות האחרונות שלכם לגבי גודי הן מקצועיות גרידא או בסגנון 'אם הוא לא רוצה אותנו אז בטח שלא נרצה אותו'. בכל מקרה, לקבוצה שממוקמת מעל הקו האדום בזכות הפרש שערים אין את הפריבילגיה שבלוותר על שחקן ותיק (אך עם זאת לא סוס מת, עוד לא בן 32) שעשה קריירה אדירה בצ'לסי וזכה כבר בכל מה שיש לזכות בכדורגל. גם אם הוא לא אותו שחקן של אז, הוא תמיד היה שחקן שהראש והטכניקה היו היתרונות שלו ולא ריצה מהירה או קפיצה מרשימה. לקבוצת תחתית שנלחמת נגד הירידה, על אחת כמה וכמה אחת שזולה מאמן אותה, האייסמן מתאים כמו כפפה ליד. יש לילדים המוכשרים שלכם לא מעט מה ללמוד ממנו כדי לעשות קריירה מוצלחת בליגה הזו.
זה שחקן שכבר שלוש שנים לא מזכיר את מה שהוא היה בצ'לסי. בברצלונה הוא לא ראה דשא, במונאקו הוא לא הבקיע אפילו שער בודד אם אני לא טועה. לא ברור לי מה הוא הולך לעשות ברוטציית חלוצים של רדנאפ. קצת מצחיק שהם עשו כברת דרך כדי לגנוב לנו אותו. שיבושם להם. עולות שמועות על סקוט מקדולנד של סלטיק, בדיוק מסוג החלוצים שאנחנו צריכים. בכל אופן, יש סימן שאלה גדול לגבי קפיצת המדרגה שהוא יצטרך לעשות בפרימיירשיפ. זה פחות או יותר כמו לקנות שחקן מוכשר בליג 1.
נו,מה יהיה עם זולה ? איך למען השם הוא הופך קבוצה לכל כך איטית. משחק כל משחק עם 4 קשרים שהם קשרי אמצע וללא שום שחקן מהיר לא בקישור ולא בחוד. כל פעם שהוא מכניס מישהו כמו סטניסלאס פתאום רואים קצת מהירות והוא לא לומד. יש לכם ליצן לא מאמן.
הקבוצה מאוד לא איטית, היה משחק חלש וגם זה קורה לפעמים... זולה עובד עם מה שיש לו. בניגוד להרבה מנג'רים אחרים בליגה שיש להם מזנון חופשי בשוק ההעברות ואם אחד נפצע אפשר להביא אחר במקומו, זולה עובד עם מה שיש. נכון שהסגל הנוכחי מספיק חזק כדי להיות מרכז טבלה והמיקום שלנו גרוע, אבל הכי חשוב שנעבור את העונה המסוייטת הזו ונצא לדרך חדשה בעונה הבאה, עם זולה וקלארק ועם כסף להביא חיזוק טוב. אגב , אין לי מושג מה סירס חושב לעצמו. יש לו הזדמנות להציל את הקריירה שלו ככדורגלן פרמיירליג לפחות , הוא מקבל צ'אנס לקנות את עולמו ל20 דקות ואפילו לא נראה כאילו הוא מתאמץ... חבל בשבילו כי כשהיינס יחזור יהיו לפניו ברוטציה כבר יותר מדי חלוצים.
מאוד לא איטית ? הלו זה אנגליה ולקבוצות שמשחקות לרוחב יש בעיה קשה. סטניסלס והיינס היחידים שנותנים מימד של מהירות ואם אחד פצוע אז לפחות שהשני ישחק כדי שהגנת היריב תעבוד קצת. העיקר שאתה מרוצה מזולה.
נראה כאילו לעובדה שלזולה אין משאבים פיננסיים לעבוד איתם זה דווקא מה שמציל את הכיסא שלו. משחקים מהסוג של אתמול ווסטהאם חייבת לקחת, הזמן אוזל ובלי לשים לב ווסטהאם יכולה לרדת בזמן שקבוצות עם סגל הרבה יותר מוגבל מבטיחות את ההישארות שלהן. זולה מאמן צעיר וחדש, סביר שהוא עושה טעויות שהוא יבין אותן רק בעוד כמה שנים של אימון.
לא הייתי ממהר לזלזל בזולה כמו שאתה עושה לדלי. יכול להיות שזו בדיוק אותה העין החדה שזיהתה את דיוויד "כל קרן חצי גול" בנטלי , את ראמוס המנג'ר האדיר וכו' אבל הייתי מציע שתתן לו עוד זמן. הצוות שמורכב ממנו ומאחד העוזרים היותר מוערכים בממלכה, סטיב קלארק, הוא צוות עם ראש פתוח, לא מקובעים בשיטה אחת אלא מחפשים את הדרך לשחק כדורגל יפה ולהוכיח שכדי להישאר בליגה לא חייב להעיף כדורים לשמיים ולרדוף אחריו. עונה שעברה היינו מאוד קרובים להגיע לגביע אופ"א , איפה היית אז?
כשנגמרה העונה ידעתי פשוט שכמו תמיד זאת הייתה ההבלחה הרגילה שלכם לצמרת והתחתית קרובה. לא מקובעים ? משחקים כבר חדשיים לרוחב ואתה לא רואה את זה ? אני נותן כאן מיליון דיעות ולפעמים אוהב לקחת סיכונים אז נפלתי פעמיים מתוך 100 פגיעות אז מה ? אחרי שבנטלי כבש במדי בלקבורן שלישיה נגד יונייטד ואחרי העונה הנהדרת שלו שם כל הפרשנים היללו את הרכישה הזאת ולא רק אני. הוא יכול להפיק מעצמו הרבה יותר אם יהיה רציני.
לדלי אמרת בעצמך שהיינס וסטניסלס היחידים בסגל שמציעים מהירות, שניהם שחקני בית. לזולה לא היתה הפריווילגיה להביא את השחקנים שרצה בשוק ההעברות, סיטואציה שאולי לא ממש מוכרת בצד שלכם של העיר. לכן שחקני הבית הם האופציה היחידה, וכשהיינס פצוע וסטניסלס לא נותן תפוקה, צריך לחפש דרכים אחרות. סטניסלס קיבל המון קרדיט מזולה, במקרים הוא הראה שיש לו יכולות כדרור ומהירות ובעקבות זה זולה השתמש בו הרבה, ובמשחקים האחרונים הוא עלה כמחליף ולא הצליח להשאיר חותם. עם ילדים זה לא הולך בכוח, ולא נכון לבנות על המהירות שלו כמה שיציל את ההתקפה של הקבוצה. אני יותר התאכזבתי במשחק אתמול מקוליסון שאולי צריך לעבור לאמצע, הוא נעלם בצד. בשורה התחתונה ארבעת הקשרים שעלו אתמול מיעטו לתרום למשחק ההתקפי. החסרון של פארקר גם תרם לזה. הוא עלה מהספסל אתמול וראו איך הוא דוחף את הקישור קדימה. קרלטון קול צריך לחלק את הכדורים למישהו, מוגזם לצפות ממנו לקלוט את הכדורים ולתקוף לבד.
נו אז אתה מצדיק אותי... קודם כל אני לא אומר שסטניסלס "יציל את ההתקפה של הקבוצה" אלא יותר יגרום להגנת היריב לעבוד. אתה כותב שקוליסון לא פוגע באגף ולזה אני מתכוון... זולה משחק עם שחקני אמצע בצדדים ! זה לא עובד וזה לא יעבוד במיוחד כשאתם בבית וצריכים ליזום. סטניסלס מוסיף מימד של בלאגן ומהירות שחסרה לכם. מהירות היום היא שם המשחק בכדורגל וזולה הפך אתכם לקבוצה האיטית בליגה.
השיטה של זולה הייתה 4-3-3 בהתחלה, השתנתנה בהתאם לנסיבות(פציעות בעיקר וסגל דל) וכשיש לך גם את קוליסון , גם פארקר וגם ברהאמי אחד מהם חייב ללכת לאגף, במקום לספסל. קוליסון עשה עונה נהדרת בשנה שעברה באגף, כמו שאמרתי קודם , לא קראתי אותך כאן כותב שהתפקוד שלו גרוע... מהירות זה דבר הכרחי אני מסכים אבל בנסיבות כרגע אפשר לשרוד גם בלי זה. ממקום 10 ומטה אין קבוצה אחת שמשחקת יותר מהר או יפה מאיתנו אז בנתיים עם מה שיש וכן, עם זולה בראש, אנחנו נצטרך להילחם כדי לשרוד.
מה זאת אומרת "חייב ללכת להרכב" ? מי אמר שבהראמי לא יכול לרדת לספסל בשביל קצת מהירות ? לגבי "משחקים יפה" אני גם את זה כבר לא רואה. זה תהליך של קבוצת תחתית. כשמשחקים יפה ולא מנצחים מגיע בעקבות האין תכלס גם הלחץ ובעקבותיו גם כדורגל שבלוני. אולי נהנת במשחקים האחרונים אבל אני לא ראיתי שום דבר יפה. לווסטהאם יש קבוצה טובה וחסר לה רק מהירות למעלה.
http://www.youtube.com/watch?v=noRN_4V0E0Q אני למדתי לא להתלהב מסרטוני יוטיוב של שחקנים - אבל בשביל העברה חופשית אני חושב שהשגנו פה אחלה חלוץ - בדיוק הטכני שחיפשנו!