ווסט האם יונייטד: 2009/2010

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י בועז, ‏17/6/09.

1. Hammers Fan Member

לא ברור לי למה שואוספורטס החליטו לוותר על שידור ישיר אחד בשבת כחלק מההתמזגות שלהם עם אורביט. כמובן שעל פי חוק מרפי, ווסט האם היא זו שלא תשודר...

קצת מרגיז, מדובר במשחק תחתית קריטי לשתי הקבוצות והמשחקים בטרף מור הוכיחו את עצמם עד כה העונה כאטרקטיביים, איך זה פחות טוב מפולהאם נגד בולטון?

2. בועז Member

כוס עמק!
    ממתי הם החליטו לוותר על משחק אחד? איזה באסה...

3. בועז Member

עכשיו ראיתי שבאמ שואוטיים לא משדרים את המשחק. למזלי יש לי סקי איטליה ושם משדרים(למרות שהאיכות הרבה יותר גרוע- יש תקיעת מסך לכמה שניות כול כמה דקות).

4. West Ham United FC Member

יש עכשיו בצ'רלטון משחקי דרבי גדולים של העיר ליברפול לקראת הדרבי היום.

לא זכרתי שג'וליאן דיקס שיחק בליברפול..בדיקה קצרה בויקיפדיה העלתה שהוא היה שם לעונה אחת לא מוצלחת ב93-94 ואח"כ חזר לווסטהאם עד 99.

מישהו זוכר ויודע לספר מה היה פשר המעבר והחזרה?

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/10
  5. קינג לדלי Member

לפני שבוע הם עשו שדרוג לכל השואוטיים ואתם צריך לעשות את הוואן טי פי הידוע.
    המשחק שלכם משודר במשהו כמו הפוקס ספורט ובאתרים כתוב שהוא נקלט בנילסאט שלנו.

בועז,עופר קנה טלויזיה מדהימה ויקרה עם HD ופשוט חלום לראות את המשחקים ברמה הזאת !
    פשוט מזהים מרחוק את צבע העיניים של האוהדים.
    הבעיה היא באמת בסקיי איטליה שם משדרים ב HD אבל יש את התקיעות המעצבנות האלה.

בשנה הבאה הבנתי ששואטיים איבדו את הזכויות וזה עבר לאבו דאבי ומעניין מה יהיה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד אחת מההעברות ההזויות של גרהאם סונס.

7. Hammers Fan Member

מן הסתם לא הייתי יכול לראות את המשחק, אבל אתם יכולים לתאר כמה תוצאה כזו מאכזבת, למרות שתמיד אמרתי שטרף מור זה מוקש רציני. אנחנו עוד נבכה על ארבע נקודות שהפסדנו בפורטסמות' ונגד בלאקברן בבית.

הקטע עם דיקסי היה אחת המהלכים היותר חכמים שהארי רדנאפ עשה כשרק התחיל את קריירת האימון שלו אצלנו. היו לו כמה עונות מדהימות כמגן שמאלי ולא היה רחוק מזימון לאנגליה - ליברפול הקישה בדלת ולא הייתה ממש ברירה אלא למכור. הוא לא הצליח למצוא את עצמו שם ותוך עונה חזר אלינו במשהו כמו חצי מחיר (אם לא פחות). אם אני לא טועה זו הייתה גם העונה שהחזרנו את טוני קוטי אחרי גלות קצרה באברטון במלזיה או אינדונזיה. שתי אגדות של המועדון שהטריפו את הקהל עם חזרתם ועוד בזיל הזול.

הארי תמיד היה מלך בעסקאות וידע להביא שחקנים מדהימים בסכומים מצחיקים - השיא מבחינתי היה די קאניו אחרי שדחף שופט בשפילד וונסדיי ואף אחת לא רצתה לגעת בו - הארי לקח אותו במחיר מציאה, נתן לו הזדמנות אחרונה בכדורגל והוא החזיר בגדול...

היום כמעט כל אוהד ווסט האם שתתקל בו יגיד לך שהוא שונא את הארי בדם, אבל איפשהוא אי אפשר למחוק את העובדה שהוא גדל אצלנו באקדמייה כשחקן, הפך לאחד המנג'רים המצליחים ביותר שלנו בהסטוריה והגיע איתנו להישג השיא שלנו בפרימיירשיפ אי פעם (ולמען האמת אני לא רואה אותנו אי פעם שוברים אותו). אני עדיין מחבב אותו ואת העוויתות הקוקניות שלו..

8. בועז Member

לגבי רדנאפ- אני לא יכול שלא להסכים עם מה שכתבת. תיאור מדוייק. הוא מאוד חי את חלון ההעברות, נראה כאילו בכל עונה תמיד רדנאפ אחראי לכמה מהרכישות שאחר כך מתוודות כמו מציאות או שסתם מוכיחות את עצמן( למרות שרדנאפ הוא גם האחראי להבאה של לא מעט פלופים כמו רדוצ'וי הרומני שהגיע מספרד או בוגרס ההולנדי).

לגבי המשחק עצמו- כן היינו צריכים להוציא נקודות מהמשחק הזה וגם מבלקבורן ופומפי, אבל נגדן הסגל היה די דליל. אני ראיתי את המשחק ואני חייב לומר ששלושת ההחתמות שלנו נראו טוב מאוד, אני מאוד אופטימי לגביהם והם מוסיפים נפח אדיר ואיכות לסגל. יש לנו עכשיו שני משחקי בית , נגד בירמינגהאם ברביעי והאל בשבת. חייבים לנצח אותם. בכלל, כמו שזולה אמר אחרי המשחק, יש לנו רצף משחקי בית עד סוף העונה בלי קבוצות מהטופ 4, אנחנו חייבים לעלות עכשיו לכל משחק בית עם המחשבה שהולכים לנצח כי יש לנו את היכולת ובוליין זה מגרש ביתי. אני כבר מת שיגיע יום רביעי והרכשים החדשים ישחקו מול הקהל הביתי סוף סוף.

אגב , עוד משהו לגבי המשחק, שוב גרין ספג שער ממצב נייח, בפעם המיליון ומשהו העונה. השער הראשון של ברנלי היה כשהמגן שלהם בעט כדור למעלה, שעבר את אפסון הישנוני וגרין (שוב) נתקע בין יציאה לכדור לעמידה בשער, ניוג'נט ניצל את זה והקפיץ מעליו. לקוליסון וברהאמי היה משחק לא מי יודע כמה אבל קול , פארקר, מידו ואילן נראו טוב מאוד. גם פאובר שהשתפר מאוד נראה מסוכן.

9. קינג לדלי Member

היום מתפרסם שהרוכשים החדשים שלכם פיטרו 15 עובדים ורוצים לקצץ 25 אחוז במשכורות של כולם כולל השחקנים והצוות המקצועי.

10. בועז Member

חשיבה כלכלית נכונה. אין סיבה שזולה ירוויח 1.6 מיליון פאונד בעונה, אין סיבה שאפסון ישתכר ב60 אלף פאונד לשבוע וכו'. הקבוצה בצרות והשחקנים צריכים לבוא לקראת ההנהלה. עושה רושם שהם חברה שיודעים לנהל עסק, לא כמו קודמיהם. המציאה של מידו והחוזה שהוא משחק עבורו אצלנו זה פשוט מהלך מבריק. כנראה שב3 השנים הקרובות הרכשים יהיו סולידיים עד שהקבוצה תחזיר את ההפסדים, בתקווה שלא נרד ליגה.

11. Claret&Blue Member

לא יצא לי לראות את המשחק שלנו מול ברנלי לצערי, אבל הבנתי שהיינו הרבה יותר טובים מהם. חבל לי ששוב טעויות של הגנה מפסידות לנו נקודות, כמו שחבל לי שההתקפה הזו אם הייתה מחוברת הייתה יכולה לכבוש 3 שערים כל משחק.
    ההחתמות עושות רושם חיובי והדיווידים כבר מתחילים בקיצוצים, שזה צעד מבורך מבחינתי. מקווה מאוד שנצליח יותר במחזורים הקרובים.

12. בועז Member

כל משחק שאתה לא רואה אנחנו מפסידים, ואם זה באמת נכון אז הולכת להיות עונה קשה!

13. raanana4ever Member

מה זה פה קיבוץ?
    ההנהלה הקודמת היתה מספיק חסרת אחריות כדי לחתום על החוזים האלה. יהיה מבורך אם שחקנים יציעו לקצץ בשכרם המופרז לאור המצב של המועדון, אבל קשה לבוא אליהם בטענות אם לא, בתקופה שמועדוני כדורגל נסחרים כמו עסקים ונמכרים אחרי זה יפה מאוד ברווחים.
    יש חריגים, אני לא יודע איך קיירון דאייר ישן בלילה, בידיעה שהוא כבר שנים עולה למועדון שלו עשרות מיליונים ונותן כלום בתמורה.
    זולה התבטא היום נגד הראיון שנתן סאליבן. זולה אומר שהוא לא רואה דברים חיוביים יוצאים מהודעת הפחדה לשחקנים שמתפרסמת דרך העיתונות.

סאליבן לא מפסיק לפטפט בתקשורת מאז שהשתלט על המועדון. זולה מתחנן לקצת שקט.

14. בועז Member

רעננה,
    אני מנתח את העבודה של הבעלים החדשים, ברור לכולם שההנהלה הקודמת עשתה כמעט את כל השגיאות הכלכליות האפשריות. אני חושב שגם דאייר וגם בואה מורטה שני שחקנים שצריכים להגיד תודה שקבוצת פרמיירליג כלשהי מעסיקה אותם בכאלה תנאים. אני בטוח שגם הם יודעים שהחוזה הבא שלהם, לא משנה היכן יהיה, לא יהיה קרוב לחצי ממה שהם מרוויחים עכשיו. גם אם מתוך 60 עובדים רק עשרה אחוז יסכימו לקיצוץ, הרי שpay roll יתקצץ לו.
    דאייר, אשטון, בואה מורטה, קוואזי, דבנפורט... כל אלה היו יותר פצועים מאשר שיחקו, ולכולם שכר מפוצץ. אז אשטון פרש וקוואזי הושאל אבל עדיין זה יותר מדי כסף שנזרק וחייבים לעשות עם זה משהו. אני חושב שדרך החשיבה של סליבן נכונה, אבל מסכים עם זולה שהעיתוי של הראיונות שלו הוא גרוע.

15. קינג לדלי Member

איפה נעלמתם ?
    ניצחון יפה וחשוב אתמול.
    לא ראיתי את המשחק אבל כמו שכתבתי מהיום הראשון דיאמנטי יביא לכם נקודות מכדורים חופשיים.
    אסור לכם להושיב אותו על הספסל לשניה כי הוא יכול לשנות אפילו משחקים חלשים לתוצאה טובה בעזרת השמאל הקטלנית שלו.

היה מעניין לראות אותו ואת כל השחקנים מזנקים על זולה בגול.
    אני בטוח שהם העריכו אותו מאוד אחרי שהיה גבר ויצא נגד הבעלים.בטוח שגם הם כעסו על הפירסום של הקיצוץ והם העריכו אותו עוד יותר כשעמד בפרץ.