ווסט האם 2005/06

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rudess, ‏13/7/05.

1. Hammers Fan Member

כמו שאיתי (שחסר לנו מאוד בשבועיים האחרונים- ברוך השב!) ציין, ווסט האם זו קבוצה שלא יודעת להתבנקר, זה אף פעם לא עבד לנו, זו או התקפה כל הדרך או כלום. המשחק בסט' ג'יימס'ס לא יהיה שונה- נעלה עם שני חלוצים ושני קשרים יצירתיים.

המקרה הכואב ביותר שחקוק בזכרון שלי הוא משחק שלנו באיווד פארק ב2001, ספגנו את 1-0- תקפנו, 2-0- המשכו לתקוף, 3-0- פתחנו את המשחק אפילו יותר. בסוף זה נגמר 7-1. זו ווסט האם יונייטד. מנסים ללכת על הכל, לטוב או לרע (בדרך כלל לרע).

לגבי פארדיו, נכון שהוא דגל בשיטת משחק מבוקרת בזמנו כשאימן ברדינג, אבל הוא שינה את עורו מאז שקיבל את הג'וב באפטון פארק, בהתאם למסורת של המועדון, חבל שהדימוי הזה נדבק אליו. שימו לב לכדורגל ששיחקנו בשבת- רק על הקרקע! פרי עמלו של פארדס החביב.

נערך לאחרונה ב: ‏17/8/05
  2. daniel_haifa Member

ומי יהיו הקשרים היצירתיים?
    את'רינגטון וקוקר?

3. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניון ההומו.

4. Hammers Fan Member

אני מתכוון לבניון (אם הוא לא יצירתי, אז מה הוא?) ולאת'רינגטון על הכנפיים.

לריאו-קוקר יש המון יתרונות (ראיית משחק, טכניקה, מהירות, אגרסיביות, אנרגייה), אבל עד כה לא ראיתי ממנו משהו יצירתי במיוחד.

השחקן הכי יצירתי בסגל הוא מארק נובל שבינתיים עדיין לא בשל כדי לפתוח בהרכב, אבל זה כבר סיפור אחר.

5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב את המשחק בשבת לא ראיתי לצערי הרב, הוא לא שודר ב-sat 3 או RTL 2 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . אני לוקח בחזרה את דבריי על מיסטר פארדיו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

ערן על המשחק ההתקפי המשובח שלכם בשבת כבר שמעתי הרבה, איך נראו החוליה האחורית (מי פתחו מאחור בכלל) וקארול?

6. Hammers Fan Member

שיחקנו עם כריסטיאן דיילי, אנטון פרדיננד, דני גאבידון ופול קונצ'סקי.

השער היה חלק מ20 דקות ראשונות של הלם מבחינתינו, הבחורים היו בהלם מהסטטוס החדש בפרימיירשיפ ואיפשהוא באמצע פאק של היידן מאלינס בסגירה על אנדי טוד השאירה אותו חופשי ברחבה. דיילי היה נוראי מחוץ לתפקיד הטבעי שלו במרכז ההגנה, כולנו מחכים לחזרתו של תומס רפקה לאגף ימין בקוצר רוח. גאבידון ואנטון היו מעולים- עצרו לחלוטין את בלאמי וקוקי, מאוד התרשמתי מהחיבור בינהם. על קונצ'סקי הורעפו שבחים מפה ועד הודעה חדשה- הופעה נהדרת שלו.

לקארול לא היה יותר מידי מה לעשות, הוא לא היה אשם בגול, אבל גם לא הציל איזו בעיטה מרהיבה- נחכה למשחק בשבת, בטח תהיה לו הרבה יותר עבודה.

7. daniel_haifa Member

אנטון גאבידון קונצ'סקי ודיילי פתחו בהגנה.
    היו כמה חורים, אבל אנטון שיחק מצוין.
    יכול להיות שבניון לא ישחק במשחק מול ניוקאסל בגלל כושר גופני, או לא יפתח לפחות.
    השער מהקרן היה לא מחויב המציאות, היה שם בלבול בין שחקני ההגנה, גאבידון נראה קצת מהוסס, אבל סך הכל הופעה סבירה.
    קונצ'סקי היה מצוין.

8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערן דיילי הוא הגיבוי שלכם בעמדת המגן הימני? היידן מאלינס לא יכול לעבור לשם כמעין מגן מייקשיפט כזה? הוא נראה לי יותר מתאים לעמדה הזו מדיילי הכבד... אגב מה עם האוסטרלי הצעיר טרנט מק'לנאהן, גם כן מגן ימני? הוא עוד במועדון בכלל?

9. Hammers Fan Member

מקלנהן יצא לעונת השאלה במילטון קינס.

אין ספק, יש לנו בעיה חמורה באגף ימין של ההגנה, חוץ מטומי רפקה אין לנו שום דבר סולידי להציע, לא כל פעם תגיע קבוצה פראיירת כמו בלאקבורן שלא תדע לנצל את החור שם.

כולם במועדון הגיעו למסקנה שאסור לשחק עם מאלינס בחוליית ההגנה, זו הייתה טעות חמורה שאין לחזור עליה.

10. barakrom Member

יפה שלא ספגתם-הפתעתם לטובה

11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה יהיה על בניון? הוא מתבזבז לחלוטין כשפארדיו תוקע אותו בכנף ימין של הקישור. אני במקומו הייתי מסיט את היירווד החיה לכנף ימין כפי שהוא תופקד כבר בעבר בצ'מפיונשיפ, ומציב את יוסי קצת מאחורי שרי בתפקיד חופשי שייתן לו לבטא את איכויותיו האמיתיות, במעין מערך 4-5-1.
    בסה"כ רוב שחקני ווסטהאם הרשימו אותי לטובה אתמול, ובכל זאת מתחשק לי לקלקל ולציין שהיידן מאלינס הזה פשוט שחקן רע. אם אני לא שם לב שקשר אחורי, שצריך להיות מעורב בכל מהלך הגנתי והתקפי של הקבוצה, נמצא בכלל המגרש, סימן שהוא עושה משהו לא בסדר. אני מקווה שהפטישים יתחזקו בעמדה הזו עד תום חלון ההעברות, כי לנייג'ל הקטן מגיע פרטנר יותר טוב מזה במרכז הקישור.

12. Jose Mourinho Member

ברק?

13. אלי מתחן Member

איי איי איי איזה באסה, הייתי מוכן לחתום שיהיה תיקו מול ניוקאסל וכבר באתי למלא את זה בווינר אבל בסוף שיכנעו אותי לרדת מזה וללכת על משחק לא בטוח, יכלתי להיות עכשיו עם 270 ש"ח ביד.

14. barakrom Member

טעיתי בגדול!!!

15. city Member

אחרי המשחק של ווסטהאם אתמול הגעתי למסקנה שהאווד פשוט שחקן ברמה של צ'מפיונשיפ בקושי. נכון, הוא עושה תנועה ומקבל את הכדור עם הגב, אבל אחרי שהכדור אצלו 80% מהמסירות שלו הולכות ליריב ובשאר הפעמים הוא מנסה לכדרר ומאבד. אני לא מבין מה ההתעקשות עליו מצד פרדיו. אני מאוד מקווה שיגיע לווסטהאם חלוץ נוסף שיוציא את הרווד מההרכב.