לא הבנת... ברחוב אדגוור רואד יש המון ערבים ולכן הם נתנו המלצה משעשעת לא להיכנס לרחוב הזה עם חולצה של בניון...
דיוויד בליון על החיים בווסטהאם: I have been out since May and it's important that I get used to playing competitively again. Training is very good to improve your fitness but it is difficult to replace the feeling of playing in matches and it is that feeling I need to get back. That's why I was so pleased to make my debut against Sheffield Wednesday because it gave me the feel of playing against a competitive team. To score was even better. I came back about two or three weeks earlier than expected, which is encouraging, but I was very determined to get back quickly and show West Ham United what I can do. At the moment the team are playing very well so it's difficult to break in. So, for me, I have to keep doing my best in training and making sure that I am building my fitness. Hopefully, I can push on to the first team bench soon but to do that I must first play well in the reserves
פשוט נקרעתי מבפנים בזמן שהייתי באנגליה, שבועיים חיכיתי בסבלנות והרגע הגיע. אני מחכה להתנצלויות כנות על ההשתלחויות החוזרות ונשנות כאן על מרלון הרווד. לא היה לי שום צל של ספק שכל הסיפור היה חוסר בטחון כתוצאה מהעלייה החדה ברמה. אבל בשלושת המשחקים האחרונים כל מגוון האיכיות הנהדרות של הטנק האנושי התפרצו בזעם... המהירות (השער הראשון), יכולת ההתמקמות ללא כדור (השער השני והשלישי), הכח ויכולת הסיום נגד אסטון וילה, הטכניקה והאומץ לדחוף את הרגל איפה שכואב (השער הראשון נגד פולהאם) ומוסר העבודה הגבוה (90 דקות של קריעת תחת נגד ארסנל)- כולם בשחקן אחד אהוב. אין פלא שהאוהדים לא הפסיקו לשיר One Marlon Harewood - There's only one Marlon Harewood!!! עוד רשמים מהטיול- אנטון פרדיננד, פשוט פנטסטי. עבודה נהדרת על מילאן בארוש נגד וילה ועבודה אפילו טובה יותר על ואן פרסי נגד ארסנל. שיתוף הפעולה עם דני גאבידון (שגם היה מעולה נגד התותחנים) נראה מעולה, בקצב הזה הוא עשוי לקבל זימון לבוגרת עוד לפני יום ההולדת ה21... פול קונצ'סקי הוא הרכש הכי טוב והכי חכם שלנו הקיץ. הדימיון בינו לבין ג'וליאן דיקס (פול קונדיקסי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ) מפחיד. לא פוחד להכנס לתיקולים, מתחבר יפה מאוד עם מאטי את'ינגטון בשמאל, שיפר פלאים את יכולת ההקשתה שלו מימים שחורים יותר בואלי, שחקן המשחק נגד פולהאם- אם פרדיננד לא היה כל כך טוב נגד ארסנל הייתי נותן למגולח תואר כפול.
נכנסתי לאתר אוהדי ווסטהאם לקרוא קצת מה הם חושבים על בניון ואני רואה שהם סוגדים לך ערן... פתחת נושא על הטיול שלך והם בטירוף עליך... תאמין לי שאני שמח בשבילך. תגיד אתה הולך לקרבי שכולם איחלו לך לשרוד או שהם חושבים כמו כל אירופאי ממוצע שרוכבים פה על גמלים ויורים אחד על השני...
האהבה בין פטישים חוצה יבשות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx למרות הפרופיל הקרבי כנראה שאני אשובץ במודיעין, לא שזה מנע מהם להכנס לפאניקה בכל פעם שההקשר הצבאי איכשהוא עלה בשיחה. אגב, כולם מאוד פרו-ישראלים (או יותר נכון, שונאים ערבים בדם) חלקם יהודים (כולל Amsterhammer, מנהל הפורום וזה שבעצם יזם את הפגישה בפאב באותו יום). אני חושב שתיאוריית הגמלים התנפצה כשהם גילו שאני יכול לתקשר באינטרנט... אין ספק, הם גרמו לי להרגיש כאילו חזרתי הביתה אחרי 18 שנות גלות כאן בראשון לציון...
במחזור הבא, משחק בין שתי הקבוצות הכי סימפאטיות באנגליה, סיטי ו-ווסטהאם. לאורך השנים הפרשנים מגדירים את שתיהן כתבלין לליגה שפחות מעניינת בלעדיהן (משום מה, לשתיהן יש נטייה משונה להתפרק פעם בכמה עונות ולרדת ליגה...) . נאחל לווסטהאם שיהיה משחק טוב ומעניין, אבל שיפסידו...
אני אשמח לחזור עם נקודה ולשמור על מאזן בלתי מנוצח במשחקי החוץ העונה. אני חושב שגם פארדיו הבין ששוני ניוטון הרוויח את הצ'אנס שלו בהרכב ביושר. הגיע הזמן להעביר את יוסי למרכז ולהחזיר את שוני לכנף הימנית (אולי אפילו לוותר על שרינגהאם, שנראה מאוד חלוד ועייף נגד סנדרלנד). הגדולה שלנו העונה היא המשחק הרץ שלנו ואחוז ניצול המצבים הגבוה במיוחד (חוץ מאותו משחק זוועתי נגד בולטון ששום דבר לא נכנס), אם ננצל את המהירות העצומה שיש לנו בשחקנים כמו ריאו-קוקר, אתר'ינגטון, ניוטון, הרווד ואפילו יוסי , אני חושב שיש לנו סיכוי לחזור עם שיוויון. אם יהיו לפארדיו ביצים לשחק במערך בו את'רס ובניון/ניוטון חותכים למרכז ומפנים מקום לקונצ'סקי ורפקה מרחב לתקוף מהאגפים בשיטתיות (כפי שעשינו בצורה כל כך יפה נגד וילה), אנחנו עוד עשויים לנצח. אנדי קול ודריוס ואסל זו חתיכת משימה לאנטון וגאברס בהגנה, אבל לאחר שראיתי אותם מסתדרים כל כך באלגנטיות עם קווין פיליפס ומילאן בארוש ושבועיים לאחר מכן עם ואן פרסי ורייס, אני בטוח שיש להם את מה שנדרש. יהיה מעניין לראות מה תהיה תגובת האוהדים למפגש הראשון עם טרבור סינקלייר ודייויד ג'יימס מאז עונת הירידה.
חרא של פגרה בינלאומית בינתיים לפטישים. ג'יימס קולינס פרק את הכתף במדי וויילס נגד צפון אירלנד (לאחר תצוגה "פנטסטית" על פי טוקספורט) ויעדר 6 שבועות. נייג'ל ריאו-קוקר נפצע בחימום של הנבחרת האולימפית של אנגליה נגד אוסטריה, חומרת הפציעה עדיין לא ידועה. אנטון פרדיננד פתח בהרכב של אותו משחק והוחלף לאחר שסובב את הקרסול, גם לא בטוח כמה זמן יעדר. אבל הבשורה הגרועה מכולן מגיעה מצפון אירלנד- רוי קרול ככל הנראה סדק את עצם כף הרגל ויעדר לפחות חודש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx . כעת קיימת התלבטות רצינית האם להחזיר את סטיבי בייווטר מההשאלה בקובנטרי (במיוחד לאחר שפתח שם את העונה כל כך טוב) או להסתכן ולתת את כל האמון בשאקה היסלופ המזדקן (בלי שוער מחליף עם ניסיון על הספסל). כל זה בלי להזכיר את העובדה שיוסי בניון שיחק היום עם זריקות נגד איי פארו. קשה לדעת איך הוא יגיב לאינטנסיביות של 90 דקות כשיש לו צלע סדוקה. אולי העובדה שפול קונצ'סקי לא זומן על ידי סוונגו זו ברכה במסווה? בכל אופן, עומק הסגל שלנו באמת הולך לעמוד במבחן לקראת המשחק נגד סיטי ביום ראשון הבא.
זה בסדר, אתה יותר שבניון מגיע לכל משחק נבחרת 'פצוע' ומסיים את השבוע הבינלאומי כמו פנתר. הוא מזכיר לי ילד שב-7:30 בבוקר מחליט שלא בא לו ללכת לבית ספר, וב-8:30 הכל בסדר.
כבוד גדול נפל בחלקנו לקראת סוכות. בארי אברהמס, אחד מאוהדיה הגדולים והמוכרים ביותר של ווסט האם יונייטד (בעל המניות השני בהונו מקרב האוהדים ואחד ממקימיה של WHISTLE, תנועת האוהדים נגד יושב הראש טרי בראון) ויהודי יקר, מגיע לארץ לביקור חג בביתו הרוחני. היה לי הכבוד לקבל שני אימיילים מבארי, בבקשה לארגן מפגש אוהדים ענק של ווסט האם בישראל, שיורכב בעיקר מעולים חדשים/ישנים מבריטניה שנולדו בורדו-תכלת. הפטישים הישראלים כנראה יפגשו במ.א.ש לקראת המשחק נגד סיטי (מכאן אני קורא לכל אוהדי סיטי בפורום להראות נוכחות כדי ליצור אווירה יריבות אנגלית אמיתית בפאב) או לחילופין בבפאב האירי מולי'ס בירקון וצפוי להכיל כמה דמויות מעניינות (מי יודע, אולי אפילו מיודענו חיים ברעם, שהצהיר מספר פעמים על היותו פטיש). נצחון מחר יהיה מושלם (למרות שלמען האת נקודה תספק אותי מעל ומעבר).