וושינגטון זכתה בוורלד סיריס 2019

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏4/10/07.

1. The_Arsenal Member

קטונתי מלדבר על ההבנה שלהם. הם שפיצים ויש להם גם הבנה וגם יידע שאני יכול רק לחלום עליהם. רק שזה לא אמור להספיק לשדר בענף שלערוץ אכפת ממנו. בייסבול לצערי הוא לא כזה.
    בכל מקרה כמו שכבר אמרתי, MLB.TV וחיבור HDMI זאת בדיוק אותה איכות. למרות שחייב לציין שלאחים רותם יש הרבה יותר מושג מלחבר?ה ב-tbs שמדברים המון שטויות וקלישאות.

2. The_Arsenal Member

1-0 במשחק, ו-2-0 בסדרה. עוד קונצרט של וואקה. אין לי מילים לתאר את מה שהילד הזה עושה, וזו רק הפתיחה ה-11 שלו בקריירה. פיוצ'ר אייס, פיוצ'ר סיי יאנג. מדהים.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואת מה שחניבעל סאנצ?ז עשה הלילה אתה יכול לתאר? הולי שיט. איזו קליניקה. אמנם מוליך חובטים כמו משוגע אבל עדיין. שם את הטייגרס בעמדה מדהימה עכשיו עם יתרון 1-0 לפני ששרצר ו-וארלנדר נכנסים למשוואה מול פיצ?רים שלא עונים לשם ג?ון לסטר.

4. The_Arsenal Member

וואו. גם את זה מאוד קשה לתאר. סאנצ?ז תמיד היה פיצ?ר של סטרייקאאוטס. הייתי בטוח שנגד הליין-אפ של בוסטון זה יגמר בהפצצה כמו שקרה לו נגד אואקלנד, אבל הוא תפס זון מטורף. אבל מדובר על שחקן שמרוויח בערך אותו מספר מליוני דולרים בשנה כמו מספר ההופעות של וואקה במייג?ורס, אין מקום להשוואה.
    כמו שאתה אומר, זאת זריקת מומנטום אדירה לדטרויט לפני שעולים האייסים להגיש. אני עדיין חושב שלבוסטון יש את הכלים לפרק גם את ורלאנדר שההופעה הכבירה שלו בALCS השכיחה עונה בינונית שלו.
    בכל מקרה, אני פרשתי מהימורים לעונה זו.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו גל, בנתיים אתה גרוע מאד בניחושים שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    סנט לואיס שוב מנצחת על חודו של נקודה אחת ובוסטון? אניבל סאנשז פשוט גמר אותנו. למרות זאת אני לא חושב שצריך להכנס לפאניקה. ללא ספק שהמשחק השני הרבה יותר חשוב לבוסטון מאשר לדטרויט, אבל לי תמיד היתה הרגשה שהביתיות בבייסבול לא ממש משפיעה (אלא אם כן קבוצת AL משחקת במגרש NL)

הלילה משחק חדש, הזדמנות חדשה. סדרה יכולה להיות ארוכה מאד...

6. shlomydavid מנהלים

http://img51.imageshack.us/img51/9905/ry72.Xxx

סנט לואיס קרדינלס בחצי הדרך לוורלד סירייס, דטרויט ניצחה בבוסטון ועלתה ל-0:1 ב-ALCS.

תקציר הניצחון של הקרדינלס על הדודג'רס.

תקציר הניצחון של דטרויט בבוסטון.

הלילה - המשחק השני ב-ALCS (המגישים הפותחים):

3:00 בלילה: בוסטון רד סוקס (קליי בוכהולץ) - דטרויט טייגרס (מקס שרצר)

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ FOX.

* ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס).

7. The_Arsenal Member

שמע, הניחושים שלי בWC ובLDS היו כל כך מדויקים, שבתור אוהד בייסבול הייתי מצפה ממך שתדע שהאחוזים מתיישרים. פשוט המדגם לא היה מספיק גדול עד עכשיו, אז עכשיו הגיע הסלאמפ. בכל מקרה, אם לטעות בהימור, אז עדיף כשאתה מהמר נגד הקבוצה שלך.
    מחר וויינרייט על הגבעה. חולם על 3-0. מצבו של הנלי ראמירז עדיין לא ברור.
    משאיר את האמריקן ליג לכם.

נתראה בוורלד סירייס שי? לפחות אני משוכנע שאליאור יהיה בצד שלי אם ניפגש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. The_Arsenal Member

אגב, לא שזאת סיבה להתקפה החלשה, אבל לדעתי סאלטרלאמאקיה חייב לפתוח כל משחק ולא רוס. אמנם יאדי הוא לא, אבל הוא בהחלט נשק התקפי לא צפוי ו-וואחד אקס פאקטור.

9. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיייי איזה יום ספורט מגעיל הלכתי למקווה ביי

10. The_Arsenal Member

ביג פאפי מציל לסוקס את העונה עם 2-אאוט גראנד סלאם באינינג השמיני. ליטראלי מציל את העונה.
    אליאור, כתוב על העונה הזאת בוסטון עוד מאז המגה-פיגוע של שני הרוגים במרתון. הקוסמוס של הספורט האמריקאי תמיד מתכוונן לסיפורים האלה איכשהו. אני מקווה שהקרדינלס שלי יהיו בתפקיד אריזונה שמנצחים את היאנקיז חודש וחצי אחרי ספטמבר אילבן. בוסטון סטרונג!

11. Armstrong Member

יום ספורט מושלם.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כוס ריק
    אנחנו מתקשים לעשות נקודות. דטרויט מצליחה לשתק אותנו.

כוס מלא
    האופי של הקבוצה הזאת. לבוא לאינינג השמיני במצב של פיגור 5-1 ולנצח משחק לפני ההארכה אומר דרשני. זה שקורה בפלייאוף זה תמיד מיוחד, אבל זו לא הפעם הראשונה העונה שהרד סוקס חוזרים ככה.

ברור לחלוטין שדטרויט יכולה לקחת את הסדרה הזאת, אבל ביג פאפי בהחלט הציל כרגע את העונה הזאת. אנחנו נראה בימים הקרובים איזו קבוצה תצליח להתעלות, אבל כמו ב-NL הקבוצות די שוות ביכולתן.

נ.ב - גל, אליאור הוא לא ביג פאפי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/13
  13. shlomydavid מנהלים

הקאמבק האדיר של בוסטון רד סוקס, 1:1 ב-ALCS.

בוסטון לוהטת: "הלילה שייכנס לספרים".

תקציר הניצחון של בוסטון על דטרויט.

הלילה - המשחק השלישי ב-NLCS (המגישים הפותחים):

3:00 בלילה: לוס אנג'לס דודג'רס (יו-ג'ין-ריו) - סנט לואיס קרדינלס (אדם ויינרייט)

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט לייב.

עולם הבייסבול נזכר: עשור למקרה סטיב בארטמן (כולל קטעי וידאו).

14. The_Arsenal Member

התחיל הסמסטר השבוע, והמשחק בשעה נוראית. מתלבט עדיין איך לתקוף את העניין. ויינרייט יכול לגמור היום את הסיפור מעשית. הרבה יפול על מצב הצלעות הסדוקות של האנלרי ראמירז שהוא כנראה החובט הכי טוב של הדוג'רס השנה, והחלטה לגבי שיתופו צפויה להתקבל בסמוך לפתיחת המשחק.

עריכה: ראמירז אמר עכשיו שהוא יפתח היום כי הוא חייב לעיר ולקבוצה ובלה בלה בלה. מקווה שלא יהיה לנו סיפור מייקל ג'ורדן עם 40 מעלות חום כמו שהספורט האמריקאי אוהב. בכל מקרה, זה לא אמור לקרות כי סדק בצלעות זה לא דבר פשוט (הוא גם עולה עם חתיכת מגן), אמור להרוג אותו גם בסווינג, ובטח בהגנה כ-SS. עם פיצ'ר שמאלי אמורים להגיע לאיזור שלו אפילו יותר כדורים, נקווה שננצל את זה. יאדי שוב פותח בקלין-אפ במקום אדאמס בגלל מאצ'-אפים של ימין שמאל, ואני אוהב את זה.

עד עכשיו אנחנו חובטים ב-14.3 אחוז, וזה האחוז הגרוע ביותר אי פעם של קבוצה שעלתה ל-2-0. ריו פיצ'ר מצויין וכבר חפרתי מספיק על החולשה שלנו מול שמאליים, אבל הוא בהחלט לא גריינקי או קארשו, והוא גם לא אדם ווינרייט שיגיש מולו. אפשר בהחלט להגיע אליו לעשות נזק. מהצד השני, ווינרייט השנה פגיע בעיקר באינינג הראשון. אם נעבור אותו בשלום אהיה אופטימי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/10/13
  15. shlomydavid מנהלים

הדודג'רס חזרו לחיים, 1:2 לקרדינלס ב-NLCS.

תקציר הניצחון של הדודג'רס על הקרדינלס.

הלילה - המשחק השלישי ב-ALCS (המגישים הפותחים):

23:00: דטרויט טייגרס (ג'סטין ורלאנדר) - בוסטון רד סוקס (ג'ון לאקי)

* המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ FOX, ובערוץ ספורט לייב (החל מ-23:50).

* ערוץ FOX (אפיק 61 בהוט וביס).

הלילה - המשחק הרביעי ב-NLCS (המגישים הפותחים):

3:00 בלילה: לוס אנג'לס דודג'רס (ריקי נולאסקו) - סנט לואיס קרדינלס (לאנס לין)

* המשחק אמור להיות משודר כאן.