וושינגטון זכתה בוורלד סיריס 2019

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏4/10/07.

1. The_Arsenal Member

תחשוב שנייה לפני שאתה מחבר שירי נאצה לבלטראן, שם כסף ששנה הבאה הוא ביאנקיז שלך.
    בכל מקרה אתה מדבר פה על שחקן הפוסטסיזון מהטובים בהיסטוריה, ועל ילד בן 22 עם 3-0 בפלייאוף עם ריצה בודדת לחובתו, עם נצחון במשחק הדחה בפיטסבורג, ועם נצחון במשחק עלייה לוורלד סירייס (שני נצחונות על הפיצ?ר הטוב בעולם). צ?וקרים הם לא בלי קשר למה שיקרה בוורלד סירייס. בכלל, המושג צ?וקרים זה לא דבר שרלוונטי לפרנצ?ייז הזה.

ומידלברוקס יותר מסריח מדרו.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/13
  2. shlomydavid מנהלים

3. shlomydavid מנהלים

* המשחק בין בוסטון לדטרויט יועבר בשידור ישיר בספורט+ (56).

4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://guyism.com/wp-content/uploads/2013/10/prince.Xxx

הגועל.

אין לו גבולות.

37 AB

0 HR

0 RBI

.225 AVG

7 K

214,000,000 M$

/ תקרת שכר דחוף

5. shlomydavid מנהלים

נערך לאחרונה ב: ‏20/10/13
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליאור, עכשיו אני מבין למה היתה רעידת אדמה קלה בצפון הארץ :aaarofl:

אז זהו הכל מוכן לגמר הגדול בין שי לגל עם חיזוק של אליאור...
    ניצחון 5-2 סוגר את הסדרה לטובת הקבוצה שלי. עכשיו מתחיל החגיגה האמיתית. מדבר אחד אני מאד מרוצה, יתרון הביתיות יהיה של קבוצת ה-AL. בסה"כ סנט לואיס קבוצה מספיק טובה בשביל לכסח לנו את הצורה, אבל תמיד טוב שהמשחק המכריע יהיה בבית שלך ללא שהפיצר שלך צריך לחבוט.

אני מצפה לסדרה אמיתית עם הרבה מתח. הקבוצות האלו לדעתי די שוות. בלילה שבין רביעי לחמישי זה יתחיל.

7. The_Arsenal Member

לגבי היתרון ביתיות של הרד סוקס- אלן קרייג חוזר בדיוק בזמן. אם הוא איכשהו יכנס לקצב מהר, אז אתם בבעיה רצינית.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

I'm shaking in my boots
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

גל, סנט לואיס קבוצה עמוסת כוכבים. היא לא אנדרדוג ולדעתי התקשורת בארה"ב גם לא תתייחס לסדרה הזאת כאילו קבוצה אחת פייבוריטית הרבה יותר גדולה מהשנייה. האוהדים קיבלו אחלה סדרה, בטח על הנייר.
    אני רק יכול לקוות שאנשי ה-ZZ Top יקחו לבסוף את הגביע...

9. shlomydavid מנהלים

10. The_Arsenal Member

שיהיה בהצלחה. קרייג יכול להיות x פאקטור במשחקי חוץ. לרד סוקס אין חורים בליין-אפ, אז אם לנו יהיו זה יהיה חיסרון אדיר.
    בניגוד לשאר הקבוצות שפגשנו עד עכשיו, שהיו פאסטבול קילרס מובהקות, המצב עם בוסטון קצת שונה. וויינרייט הוא אול-אראונדר אז אני לא דואג. מקווה ל-1-0 שיתן לנו פוש מוראלי אדיר.

עריכה: מאת'יני משוגע, שם את אלן קרייג קלין-אפ היטר במשחק הראשון שלו מאז ה-4.9 נגד סינסי אם אני לא טועה. אדאמס יורד לתחתית הליין-אפ.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/13
  11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיל קוזמה.

נשמע כמו שם של קוקסינל צ?רקסי. איכס איזה אפס מגעיל. פשוט איכס.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך לראות אינפילד אומלל כזה כדי להעריך אימפוטנטים התקפיים כמו סטיפן דרו. אני לוקח בחזרה את כל מה שאמרתי עליו. הוא ופדרויה לוקחים את הדברים האלה עם ידיים כרותות ועיניים עקורות.

פיט קוזמה. אני עדיין לא רגוע מהשם המגעיל הזה.

13. shlomydavid מנהלים

14. The_Arsenal Member

למען הסדר הטוב, זה היה הדאבל-פליי קומביניישן הכי טוב במייג?ורס העונה. קארפנטר ספציפית הוא בכלל לא בעיה ואני לוקח אותו כל יום על-פני פדרויה. השורטסטופ זה כבר סיפור אחר. קוזמה בליין-אפ פחות או יותר רק בגלל ההגנה שלו שהיא מצויינת בד?כ, אבל התקפית אין לו מושג. המחליף שלו דסקאלסו גם גרוע, אבל מאמין שיפתח היום נגד פיצ?ר ימני. בעונה הבאה אני מאמין שיגיע שורטסטופ, הפנטזיה שלי היא דזמונד מהנשיונאלס כפרי אייג?נט.
    המשחק היום קריטי, עוד קסם של וואקה ונהיה חזק בתמונה.

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

CCL מה הוא היה במהלך העונה.

פרינס פילדר המגעיל היה מכונת HR'S ו-RBI במהלך העונה. תגיד את זה היום לאוהד טייגרס ותקבל אגרוף לפנים.

קוזמה גמר את המשחק ברגע שלא הצליח לבצע ROUTINE PLAY שילדים בהיי סקול מבצעים מתוך שינה. הכניס את כל הקבוצה להלם, את כל האוהדים המכוערים בפנוויי לטירוף ותקע את ויינרייט עוד רבע שעה על המאונד. מי יודע אם בלטראן היה צריך לסדוק צלע באינינג אחר כך אם לא האפס המגעיל הזה. יש מצב שהוא עלה לכם בסדרה. עד כדי כך. אני לא מאמין יותר מדי ב?מומנטום? אבל אם כבר - בבייסבול זה הכי תופס מבין כל הענפים. לא רואה איך אתם מוציאים היום ניצחון עם ילד בן 20 על המאונד, בלי השחקן הכי טוב וכשהאינפילד משחק בלי ביטחון. לא בפנוויי. לא מול בוסטון הנוכחיים.

אבל WHATEVER. קוג?י ונאפולי היו טובים אליי השנה. אמנם מבאס מאוד לראות רמאי כמו אורטיז זוכה לFREE PASS מהתקשורת הצבועה אבל IT IS WHAT IT IS אני מניח. כל קבוצת ספורט בבוסטון חייבת את הדושבג התורן שלה.