וושינגטון זכתה בוורלד סיריס 2019

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏4/10/07.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח עמית, בבייסבול בחירות דראפט זה לא דבר גדול וקדוש כמו בפוטבול, קשה מאוד לחזות בבייסבול מה ייצא משחקן לפני שהוא מגיע למיינור ליגז.

פאק אוף טווינז. אחד הטריידים המבישים ששמעתי עליהם. לפי הדיווחים של פיטר גאמונס על ה"פרוספקטים" שהמטס שלחו לטווינז בתמורה לסנטנה אפשר להגיד שלמעשה סנטנה הגיע למטס בהעברה חופשית. ולחשוב שהם היו יכולים להוציא עליו לכל הפחות איזה פיל יוז או ג'ון לסטר...

המטס עם הטרייד הזה כמובן הופכים ל-team to beat ב-NL, ואף ממצבים את עצמם לצד הסוקס והיאנקס במאזן האימים (ויש שיאמרו שגם הטייגרז בחבורה הזו). את תשומת הלב של המדיה הניו-יורקית לכל הפחות הם כבר לקחו...

כמובן שמדובר בחדשות רעות לברייבס, ננסה ללכת על הויילדקארד אני מניח, לצד קבוצה חזקה מאוד בשיי סטדיום אנחנו בדיוויז'ן עם קבוצות מגוחכות כמו וושינגטון ופלורידה. כל עוד בובי קוקס אצלנו i'm a believer.

2. קלייברט Member

ברור, אבל לדעתי הסיכוי גבוה יותר שיצא משהו מהשחקנים שהם היו בוחרים מאשר השחקנים שהם קיבלו מהמטס.

גניבת העשור.

העיקר שמהיאנקיז הם רצו גם את יוז וגם את קנדי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת גניבת העשור, גורם לבחירת סיבוב רביעי שהפטריוטס שילמו על מוס להיראות כמחיר כבד... שערוריה, אני במקום אוהדים של הטווינז מחרים את הקבוצה עד שה-GM שלהם עף הביתה, מחר להם את הפרנצ'ייז תמורת נזיד עדשים.

4. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. קלייברט Member

טוב, אני חושב שאפשר להכריז בביטחון על זוכה ה-Cy Young של הנשיונל ליג לשש שנים הבאות.

לא רואה מצב שסנטנה יסיים עונה כלשהי עם המטס כש-ERA שלו גבוה מ-2.50.

6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה זה חוזר. הברייבס של איתי יתארחו בוושינגטון למשחק פתיחת עונת הבייסבול (שידור ישיר ב3:00). למחרת, במה שמכונה בארה"ב כopening day, יפתחו שאר הקבוצות את העונה כשהשידור שנקבל במאנדיי נייט יהיה בין הטווינס לאנהיים.
    העונה הסדירה נפתחה למעשה כבר באמצע השבוע בצמד משחקים של הרד סוקס מול אוקלנד ביפן שהסתיימו בניצחון לכל אחת. (וכן, גם אני שואל מי זה לעזאזל הברנדון מוס הזה.)

מה היה לנו באוף סיזן? סאגת יוהאן סנטנה כמובן ונחיתתו דווקא במטס ולא ביאנקיז/רד סוקס שחשקו בשירותיו והציעו עבורו הצעות טובות בהרבה. וכמו שלא קשה לנחש, המטס הופכת למועמדת מס' 1 של הNL. הנדפקים הגדולים הם הברייבס של איתי שינסו להיות הסליפרים של הדיוויז'ן ובעיקר לפנטז על הווילד קארד. אם איתי רוצה הוא יכול להרחיב, אני בכל אופן אופטימי לגביהם.

האינדיאנס שלי מנגד לא הזדקקו לשינויים רציניים בקבוצה והמטרה העיקרית בחורף הייתה לנסות ולהאריך לC.C את החוזה, ללא הצלחה בינתיים. מטרה נוספת הייתה לחזק את הבולפן עם החתמתו של מאשידה קוביאשי היפני שלפי הביצועים בספרינג טריינינג עדיין צריך זמן כדי להיכנס לעניינים. מי שנראה חד מתמיד בST הוא דווקא ג'ייק ווסטברוק שלא הרשה ולו run אחד ב-5 פתיחות ו18 IP. בתחזיות שיצא לי לראות בימים האחרונים חוזים לנו שוב את ראשות הבית, אם כי אני בכלל לא רגוע לנוכח הליינאפ המפלצתי שהטייגרס מעמידים השנה. לבנות על טוד ג'ונס יהיה יומרני מדי ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx) ככה ש-קל, זה לא הולך להיות בשום מצב.

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאק, איזה ניצחון חשוב של האינדיאנס במשחק מטורף ורב תהפוכות. סבאת'יה ולואיס בערב הגשה גרוע, בורווסקי מוציא לחצי איצטדיון את הנשמה עד הsave המיוחל וקייסי בלייק מסיים כגיבור הגדול של הערב עם דאבל במצב של בסיסים מלאים באינינג ה-8. החדשות הרעות מגיעות מכיוונו של ויקטור מרטינז שהיה שותף לאונס הקבוצתי שהליינאפ העביר על בהרלי באינינג השני אבל נפצע מיד לאחר מכן בעת שניסה לגנוב בסיס ומהמסך הקטן שלי זה לא היה נראה טוב בכלל. hopefully אני טועה...

עוד בopening day: יוהאן סנטנה, כצפוי, בהופעת בכורה טובה מאוד במדי המטס שכרגע מובילים בבטחה 6-2 על המארלינס בתחילת האינינג השביעי.הטייגרס ומיגל קבררה מפסידים 5-4 לרויאלס בדרמה שנמשכה עד לאינינג ה-11. הקאבס מצליחים לחזור מפיגור ביתי של 3-0 ולהשוות את התוצאה באינינג האחרון עם משחק גדול של פוקודומי בהופעת הבכורה שלו במייג'ורס. ובעודי עורך את ההודעה, הקאבס מפסידים בבית למילווקי למרות ערב הגשה מצויין של זאמברנו.

אה כן, וושינגטון שניצחה אתמול את הברייבס של איתי עם walk off סולו הומראן של ריאן צימרמן, מנצחת היום גם את הפיליז והופכת רשמית לteam to beat בNL east. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/4/08
  8. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם בהחלט מסתמנים כ-team to beat, וכשנותרו 160 משחקים בלבד עד לסיום העונה אני באמת לא רואה מי יוכל להדביק את הפער מהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

לעזאזל, שוב פעם הפסד במשחק צמוד לברייבס, מצד שני בסטטיסטיקה מעניינת ש-ESPN הביאו בכל פעם שפתחנו את העונה 0-2 תחת בובי קוקס (וזה קרה רק 3 פעמים) הגענו בסופו של דבר לפלייאוף. אם זה המחיר שצריך לשלם כדי להגיע לפוסט-סיזן אני מוכן לקבל הפסד לפיטסבורג ב-12 אינינגים...

9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, למרות כל השמות הגדולים והנוצצים שיש לרד סוקס, יאנקיז, מטס ואחרות, ג'ייסון סטארק בחר דווקא באטלנטה ברייבס שלי כפייבוריטים שלו לזכות העונה. אני לא בטוח שאני אופטימי כמוהו, בעיקר בגלל שטומי גלאבין, ג'ון סמולץ ומייק האמפטון, למרות שהם שמות גדולים, כבר נמצאים מעבר לשיא, אבל בכל זאת מחמם את הלב לשמוע את זה... they're back! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

איכסססס!!!. איפה מה בדיוק עובר על הסיי יאנג של הAL ולמה הוא עדיין לא התחיל את עונת 08? יותר מזה, למה הוא לא נראה עצמו מאז המשחק הראשון מול היאנקיז בפוסט-סיזן? 2 פתיחות רעות במונחים שהיינו רגילים לקבל ממנו שעולות לנו בהפסד אחד (בopening day ההתקפה תפסה יום) ומכניסות אותנו למצב לא נעים. וכל זה בזמן שהיריבה העיקרית שלנו לדיוויז'ן לא מצליחה לקנות ניצחון, גם לא במשחק כמו היום כשהיא כבר הובילה 3-0 לאחר חמישה אינינגים. כל כך מתסכל. ואפרופו דברים מוזרים, הטייגרס עד כה נמצאים בגדר תעלומה כשדווקא ההתקפה של הנייר נראית כאחת הטובות בליגה מאכזבת. רק שימשיכו ככה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

איתי, איך ההרגשה להפסיד לפאקינג פייראטס פעמיים באקסטרה איניניג'ס ולנצח היום את המטס תודות לגראנד סלאם מפלצתי בשלהי האינינג השביעי? מוזרה, לא? בכל אופן, החדשות הטובות לקראת מחר הן שג'ון סמולץ יפתח את העונה לעיני הקהל הביתי. החדשות הרעות הן שמולו זה יהיה יוהאן סנטנה...בהחלט לא נעים אבל אני מהמר עליכם. טום גלאבין, שהיה בכלל אמור לפתוח במשחק היום ייאלץ לעשות זאת יממה מאוחר יותר, באוויר הדליל של קולורדו...good luck with that. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אגב, כבר יומיים שאני צופה ביאנקיז ולא רואה את ג'ירארדי בדוגאאוט, יש למישהו מושג למה?

11. קלייברט Member

upper respiratory infection

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

האוויר הדליל בקולורדו משפיע על הפיצ'רים שלהם באותה מידה, וטומי הוא שועל ותיק, כבר יצא לו לשחק משחק או שניים שם בהרים, אני מאמין בו. קצת משעשע לדון במשחקים בודדים בשלב זה של העונה, הכל עוד כל כך בתולי, יש עוד כל כך הרבה משחקים... למרות ההפסדים האכזריים לפייראטס אני "עדיין" אופטימי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

13. Waters Member

היום (מחר לפנות בוקר לקטנונים) בשלוש בלילה - שידור ישיר של הרד סוקס נגד היאנקיס בפנאווי פארק בESPN.
    שווה לקום למשחק?

14. צחי לייבמן Member

15. פול סקולס Member

אני ממש לא מבין בבייסבול, אבל בכתבה כתוב שבספורט הזה השחקנים נמדדים אך ורק על פי פרמטרים אישיים. אין כזה דבר להוביל קבוצה לאליפות?
    כשהרד סוקס לקחו את האליפות, נראה לי ב 2004, חבר טוב שלי שאוהד אותם לא הספיק לדבר על ג'ייסון ואריטק, על אורטיז, על ראמירז.
    אז נכון או לא נכון?