ללא ספק ארגונייס השתיק כמה אנשים... "חילופים מוזרים", ראול לא בסגל, ססק לא פותח ועדיין ספרד שיחקה משחק כדורגל גדול בתוספת של מחץ גדול בהתקפה. המשחק שהכי נהניתי ממנו עד עכשיו...
משחק ראשון זה נראה כמו שידור חוזר מבריקים בהתחלה-אולי הפעם, אולי הפעם זה יקרה ולא אבל אולי הפעם אי זימון ראול יבתרר כשבירת המנחוס
וייה פשוט חלוץ גדול, רק לעמוד ו-http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx לשחקן הנהדר הזה.
אני בטוח שזה היה משחק היחיד של ספרד שהיה קל ביורו נגד יוון זה יהיה הרבה יותר קשה הגנה של מסודרת הרבה יותר טוב ולא נכנסת לפאניקה כמו של רוסיה
Praetor, מה הוא כבר עשה היום שמגיע לו הכינוי הזה? כבש גול, כל הכבוד, אבל אני עדיין משוכנע שגם במשחק הבא הוא יפתח בספסל ובצדק. סנה נתן משחק גדול, צ'אבי היה אולי הטוב ביותר על המגרש. היחיד שאני יכול לחשוב שהוא יפתח במקומו הוא אינייסטה, אבל לפתוח עם 3 קשרי אמצע נראה לי מוגזם.
אם הוא יוציא את אינייסטה בשביל פבראגס במשחקים הבאים אז הוא באמת יצא חמור. אינייסטה נתן היום באמת משחק טוב והצדיק את האמון בו עם כמה הכנסות כדור מצויינות+אסיסט עד שיצא.
ספרד עם משחק מצוין מפרקת את הרוסים לחתיכות, וזה לא מפתיע אותי. משחק קישור משובח ועוד דויד וייה אחד הספיקו לתוצגת תכלית של הספרדים. עדיין, אני מאמין שספרד יכולה לשחק אפילו יותר טוב, ונגד נבחרת יותר טובה זה לא היה נגמר ככה בכלל, יחד עם זאת- יכולת מצויינת שצריכה להספיק בינתיים לשלבים הגבוהים. כל הכבוד. ** נ.ב. ** לא סתם רציתי את וייה בבאיירן מינכן (ראו דיון בפורום הגרמני...)