וייה חוגג על רוסיה, 4-1 לספרד

הנושא בפורום 'פורום יורו 2008' פורסם ע"י לירן, ‏10/6/08.

1. Mehmet Member

כמו במונדיאל, ספרד פותחת עם רביעיה לרשת של מדינה מברית המועצות לשעבר.
    עכשיו השאלה שתישאל היא האם ספרד לא מגיעה לשיא שלה מוקדם מדי?

2. REAL MADRID Member

אני אגיד לך ככה, אם זה השיא של ספרד - מצבה רע.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי היוונים ... כמה אנטי כדורגל . לא התחיל המשחק וכבר כניסה פרעית של חאריסטאס . אני בכלל לא בטוח שהם מתאמנים במגרשי כדורגל החברה האלה , לדעתי כל מה שהם עושים זה אימוני קיקבוקסינג .

4. JR-Riquelme Member

באמת אין לי מה להגיד על זה...
    או שארגונייס באמת מפגר שמזמין סתם את גארסיה וגוויזה ועושה דווקא לעם הספרדי או שיש ביניהם סכסוך עמוק מאוד(מה שהרבה יותר סביר)

הגזמת...
    ספרד הציגה משחק מאוד שוטף ומשחק צירופים מדהים... הם בסה"כ צריכים טיפה יותר תמיכה מהמגנים והכדורגל שלהם יהיה קרוב למושלם

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/08
  5. Stretford Ender Member

איזה הרכב מוזר מצד שוודיה.
    קאלסטרום ולינדרות' בחוץ (השני רק חוזר מפציעה, לגבי הראשון לא ידוע לי כלום). בחוד בסוף לארסון פותח, הלוואי שיבקיע. הקהל השוודי צובע את היציעים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Sergio Ramos Member

חששתי מרוסיה לפני המשחק, אך השכלתי לראות שהשד לא כל-כך נורא, בעיקר בחסרונם של חלוציה.
    המפתח לניצחון היום היו צמד מרכז השדה וצמד החלוצים המצוין שלנו. למעט ההגנה שצריכה להשתדל להיות קצת פחות חדירה מכפי שהייתה, אחרת מול נבחרות קצת יותר חזקות אנחנו נשלם על כך ביותר, שאר הנבחרת, אין מילים בפי לתאר את השמחה והגאווה בשחקנים שהוכיחו מה הם שווים. הדבר שאפיין את המשחק המצוין הוא היציאה המהירה ולהתקפות שבנוסף אליה, בניגוד לפעם, היום הנבחרת השכילה אף לנצל את המצבים שנפלו לרגליה. או במילים אחרות... להראות קצת, קצת...תכלס.

משחק האגפים במחצית הראשונה לא כל-כך נראה, גם בשל העובדה שאינייסטה בפועל שיחק לרוב באמצע, וסילבה שבמחצית הראשונה לא היה מספיק דינמי, אך במחצית השנייה הפגין הרבה יותר דומיננטיות והיה מעורב יותר בהתקפות. - ועם באינייסטה עסקינן, אז עוד נקודה שלי לגביו: ההצבה שלו בצד ימין היא בזבוז אחד גדול של שחקן מצוין. חילופי מקומות בינו לבין סילבה יתרמו לשתי הצדדים. הבחור של ולנסיה ידוע בשל היותו שחקן ורסיטלי שיכול לשחק בכל עמדה קידמית. בניגוד אליו אינייסטה חייב לשחק בצד שמאל, שם גם הכניסה שלו לאמצע קלה יותר עבורו ותביא לכך שידע להביא עצמו לידי ביטוי בצורה הרבה יותר חזקה. משחק חלש שלו, ושלא רק באשמתו.

המשחק של הנבחרת ברובו נתלה על צמד החלוצים, בעיקר במחצית הראשונה שהיוותה את הסיפתח למשחק. צ'אבי וסנה משחקים מנהלים את האמצע בזמן שוויאה וטורס עושים תנועה ללא הפסקה, מה שיצר הרבה באלגן ואי סדר בהגנה הרוסית, ואיפשר מרווח גדול למרכז השדה וליציאה הנקיה והמסודרת להתקפות.
    המחצית השניה הייתה קצת יותר שונה ופתוחה והמשיכה עם הרבה אמוציות, משחק אינלטגנטי ומסודר שלנו, ודויד וויאה אחד שכמו שנרשם במארקה: "וויאה גורם לנו לחלום". בהחלט תצוגה מרהיבה של כל הנבחרת שנותנת אינדיקציה רבה לתקוות החיוביות שלנו. כן יירבו.

מה שקצת הציק לי זה הקלות שהרוסים בהתקפות הבודדות שלהם הצליחו להגיע למצבי כיבוש באופן קליל מאוד. ארגונס חייב לעבוד על הקישור הדפנסיבי ועל מרכז ההגנה. פויול נתן משחק מצוין, שכאמור לצידו, מרצ'אנה שהיה יחסית בסדר, אך עדיין מהווה סוג של נקודת חולשה שגם הורגשה היום.

עוד נקודה אשר בא רציתי לגעת:
    מסכים עם ארז במיליון אחוז לגבי ההוראה של ארגונס לפיו קיבע את ראמוס שלא לעבור את החצי - ראמוס משחק כעונה שלמה כקיצוני\מגן בריאל מדריד. הוא שחקן שהערך המוסף הגדול שלו זה הפן ההתקפי. בעת שרשות ממנו לעשות את ההסבה ההתקפית נגזלת, כך גם הערך של הנבחרת ושלו באופן אישי, יורד ומאבד ערך מסוף ענקי. חבל. משחק לא הכי טוב של האלוהים, אבל נקווה להשתפרות בהמשך.

אין ספק שהמשחק היום יקנה לנבחרת הרבה ביטחון להמשך. אסור להיכנס לאופוריה משום שכולנו מכירים את הנבחרת. זה נראה טוב בהתחלה, אבל אז מגיע המעידה הבלתי מובנת וגורמת לנבחרת שלמה לקרוס. חשוב היה לפתוח את זה על רגל ימין ונקווה להמשך בדיוק כמו שראינו היום.

7. A. Arshavin Member

לא מבין את המאמן השוודי, איפה קים קאלסטרום?

8. Spanish Weapon Member

זה נראה טוב , טוב מאוד.
    אני רק מפחד שזה יסתיים כמו שזה הסתיים במונדיאל, כשהתחלנו בקול תרועה וסיימנו עם הראש
    בין הרגליים.
    משחק מצויין שלנו, טורס ווייה נראים כמו הצמד המפחיד ביותר של היורו וכשמאחוריהם משחקת
    חוליית הקישור הכי טכנית ביורו (צ'אבי,סילבה,אינייסטה,פברגס,סנה) זה מריח כמו תחילתו של משהו
    טוב.
    נצחון חשוב שיביא הרבה בטחון לקראת שבדיה במשחק הבא, יהיה מעניין לראות איך ההתקפה
    תסתדר מול הגנה טיפה יותר יציבה ומנוסה מאשר של הרוסים.

9. Mr.Eko Member

משחק מצויין של ספרד אך נגד נבחרת שלטעמי עשתה שגיאות לא קטנות במהלך המשחק.
    הקישור עבד מצויין עם צ'אבי שהיה בעל הבית במרכז השדה ועם סנה שניקה מאחור,אינייסטה פשוט נהרס באגף ימין ולא יכול להביא לידי ביטוי את היכולות שלו,הוא חייב לשחק בשמאל עם כניסות למרכז. אבל למרות כל זה בישול גאוני שלו לאחר דריבל יפייפה הניב את הגול השני. השילוב בין וייה לטורס הוא שילוב מאוד קטלני,שני חלוצים שפשוט עושים הכל בצורה הכי יעילה שיש. אגב,ממשחק למשחק אני מתאהב בוייה יותר ויותר,שחקן חכם,מכונת שערים,מהיר,בעיטה מצויינת,טכני. דוד סילבה היה צריך לשחק לדעתי יותר באגפים,כך הוא היה יכול לנצל מצויין את המהירות ואת הזריזות שלו. נקודת האור שלי במשחק הזה היא דווקא פויול,הציג היום משחק הגנה יוצא מן הכלל בניגוד לעונה הלא טובה שעברה עליו. חיפה על שאר שחקני ההגנה תמיד,ידע להיות במקום הנכון בזמן הנכון,היה ראשון לכל כדור. מקווה שהוא ימשיך ביכולת הזו.
    מה שחסר לי בספרד זה חוסר התמיכה של המגנים בהתקפה,קפדווילה הוא חושך מבחינה התקפית וראמוס כלל לא הרבה לעלות.

10. REAL MADRID Member

208% שארגונייס אמר לו להישאר מאחור ולא לעלות.

11. riquelme1 Member

ובצדק, היה לראמוס היום הרבה עבודה בצד ימין, השחקן שהיה מולו(שכחתי את שמו) עשה לו בית ספר לכדורגת במחצית הראשונה, וזה ממש לא מתאים לראמוס. אני לא מבין מה אוכל אותך היכולת של ראמוס הוא השינאה לארוגיינס, ספרד הית פשוט מצויינת היום והיא כרגע הנברת הכי מרשימה בצוותא עם הולנד.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היוונים האלה זה פשוט גועל נפש אחד גדול .

13. oFiRzZz Member

נמאס לראות את היוונים האלה.
    ששבדיה תתן להם איזה מכה אחת שהם לא יקומו ממנה ויעופו כבר מהיורו .

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא יאומן מה היוונים עושים... גועל נפש אמיתי, תנו להם להתמסר ככה מאחורה עד הדקה ה-90.... פיייייי איזה צורת המשחק, השבדים צריכים לשחק חכם הרבה יותר כדי להבקיע, בטוח שמתסכל לשחק נגד משחק שכזה.

בקשר להוראה של אראגונס להגיד לראמוס לא לעלות, אני עם ההחלטה הזאת. בריאל מדריד זה יוצר לא מעט בעיות העליות של המגינים שלה, עדיף שראמוס ישאר למטה ויתרכז בהגנה.

15. Engonga Member

אני מתבייש שבאסינאס שייך לדבר הזה שקורא לעצמו מאמן כדורגל. צריך לחסל את המאמנים האלה מהסוג של רהאגל!!!