רוני לא היה משחק כחלוץ, הוא היה משחק באחד הצדדים כנראה, ולא חסרים מחליפים בתפקידים האלה. נכון שלא ברמה של רוני, אבל יש. לדעתי אואן יהיה חלוץ יחיד ובצדדים ישחקו ג'ו קול ובקהאם (בתקווה שגם שוני ישתלב).
אין לי ספק שאריקסון יזמין את רוניי לסגל וטוב אם יעשה כך. גם אם הסיכוי שישחק יהיה קטן חייבים לקחת את הצאנס הזה, אנגליה צריכה לעבור את שלב הבתים בלעדיו,היא יכולה לו תסיים את הבית במקום הראשון לקבל הגרלה נוחה יחסית בשמינית,רוניי יכול להשתלב משלב רבע הגמר(8 שבועות+מהיום) גם אם ישחק חצי שעה בתחילה הוא סוג של שחקן שמשנה משחקים,השילוב שלו בסגל הוא גם דחיפה מוראלית לשאר השחקנים,אין צורך להרחיב את הפחד של היריבות, גם אם בסופו של דבר לא יהיה כשיר ולא ישחק ולו דקה עדיין אני יחשוב שההחלטה או ההימור היה במקום בגלל השחקן שהוא ואין לאנגליה שחקן דומה לו, אז נכון שנהיה(לפחות בתחילה ואולי עד הסוף)שחקן פחות בסגל אבל אני לא זוכר מונדיאל שבו אנגליה השתמשה בכל שחקני הסגל שנסעו. עד היום אני בטוח שלו גאזה היה מוזמן לסגל של מונדיאל 98,בחצי שעה,20 דקות הארכה מול ארגנטינה היה יכול לשנות דברים,גאזה שיכור היה שווה פול מרסון פיקח,אסור לעשות טעות דומה.
אני עם אובפמי וסטרטפורד. בסוף תגלו שהגעתם לשמינית-גמר -> תשימו בהרכב את אואן וקראוץ' נניח -> בספסל יהיו חלוץ מחליף אפס כלשהו (בנט) + חלוץ רביעי עוד יותר אפס (דפו נניח) שלא ייראה אפילו שניה מגרש -> ובינתיים רוני כשיר ורואה את המשחק בבית בTV, ואז מה עשינו בזה. וד"א לדעתי ואסל והיירווד עדיפים על בנט ודפו כרגע.
וואסל? היירווד? לא תודה. האמת היא שלדעתי רוניי כבר במשחק השלישי בשלב הבתים ומקסימום בשמינית כבר יפתח, הנבחרת פשוט צריכה אותו, וזה בדרך כלל מה שקורה בנבחרת עם שחקנים כאלה. ב-2002 היו מאמצים עילאיים להכשיר את בקהאם ומן הסתם ייעשו אותם מאמצים עם רוני.
וכמו שחשבתי וקיוותי אריקסון אמר כי יזמן את ווין רוניי לסגל מהסיבה הברורה שלגבי שחקן כמוהו שווה לקחת את ההימור.
http://img204.imageshack.us/img204/2238/injuredenglandsquad20062no.Xxx מכת הפצועים האנגלית. מסתבר שאפשר לחבר נבחרת לא רעה בכלל.
היום ה1.5, עוד כ5 וחצי שבועות של פציעה. המשחקים מתחילים ב9.6 עוד 5 וחצי שבועות, אבל אני לא מאמין שהוא יהיה כשיר...
מה קורה עם כפות הרגליים העונה, מטאטרסל מטאטרסל מטאטרסל... גם סטיבי ג'י אמר היום בראיון שבלי רוני זכייה אנגלית במונדיאל פשוט בלתי אפשרית, אומנם לא בדיוק אמירה מרימת מוראל בקרב המחנה האנגלי, אבל לפחות אחת שמרמזת לאן נושבת הרוח... ילד הפלא יהיה שם, עם רגל שבורה או בלי.
מאוד לא אוהב לשמוע את זה. גם אם זה נכון (וזה כנראה נכון), זה לא משהו שצריך לצאת מהפה של שחקן מפתח בנבחרת.
פרגוסון מנמיך ציפיות : "רוני יהיה כשיר למונדיאל ? בלתי אפשרי! " http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=75919&bz=11
מסקאיי: "'Fifa have revealed that England will have until the day before their World Cup campaign begins to replace Wayne Rooney, should they need to."