טינו קוסטה מספר 24. המשחק הזה העלה המון געגועים לויסנטה של רפא בניטז. אבל בעיה לסמוך על ויסנטה כשחקן הרכב, כי פציעה שלו יכולה להרוס כרגיל.
אתה קצת מגזים, ויסנטה שיחק בעונה שעברה יותר מ-10 משחקים, ומ2004 זה הרבה בשבילו, אומנם הוא נפצע אבל מאטה שהיה חלש מאוד בעונה שעברה איבד את מקומו בהרכב במחזורים האחרונים, ושויסנטה שיחק זה נראה הרבה יותר טוב. ויסנטה שחקן גדול, אבל קצת קשה להתלהב ולסמוך עליו לעונה שלמה.
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/08/19/futbol/equipos/valencia/1282221096_0.Xxx אביו של חואן מאטה, המשמש כסוכנו, דורש - הארכת חוזה או מכירה. האב טוען שהמצב הנוכחי לא יכול להימשך - וולנסיה חייבת או למכור את מאטה לברצלונה, שלטענתו מעוניינת בשחקן אך וולנסיה סירבה להצעתה - או להאריך את חוזהו ולשדרגו. "אין סכסוך ביני לבין הנהלת ולנסיה אבל אנחנו מצפים להתקדמות ועוד לא קיבלנו הצעה לחוזה חדש", הסביר מאטה האב את טענותיו. הוא בא בטענות לוולנסיה על כך שלא הציבה תג מחיר לשחקן וזה מקשה על ברצלונה. כמוכן, ישנו ויכוח בין הצדדים לגבי משך הזמן הנותר לחוזה של מאטה - בקבוצה טוענים שהוא מסתיים עוד שלוש עונות, בעוד מאטה טוען כי נותרו שנתיים, משום שמאטה דחה את ההצעה האחרונה של וולנסיה משום שלטענתו לא הייתה מספיק משתלמת כלכלית. מאטה האב צפוי להיפגש בקרוב עם הנשיא יורנטה במטרה להזיז את העניינים.
אני במקום ולנסיה מוכר את האפס הזה כמה שיותר מהר, מאיפה החוצפה הזאת לבקש שכר גבוהה אחרי עונה בינונית עד חלשה של השחקן? הוא לא שווה את הכסף שהוא רוצה, והוא לא שווה את הכסף שולנסיה רוצה עליו.
"בקבוצה טוענים שהוא מסתיים עוד שלוש עונות, בעוד מאטה טוען כי נותרו שנתיים". זאת בדיחה ? הקבוצה טוענת שיש לו חוזה לשלוש עונות ומאטה טוען שיש לו חוזה לשתי עונות ? מישהו משקר פה וזה ביזיון שככה מתנל מו"מ. אין לי שום בעיה שחואן מאטה יימכר, במקומו יש לולנסיה את ג'ורדי אלבה וויסנטה שיכולים למלא את תפקידו.
מאטה חוצפן לא קטן אבל לא הייתי ממהר להיפטר ממנו מהסיבה הפשוטה שמבחינה מקצועית הוא שחקן לא רע בכלל והעונה האחרונה שלו לא בהכרח משקפת, ואם כן אז אסור להתעלם מכך שהוא הציג את הממוצע הטוב בקריירה שלו - 14 שערים ב-44 משחקים. שנה לפניכן הוא היה אחד מהמצטיינים בשורות וולנסיה ואף-אחד לא שוכח כיצד הוא תיפקד תחת לחץ רב אצל רונאלד קומאן הידוע לשימצה. ויסנטה לא יכול למלא את העמדה שלו כי ברור שבשלב מסוים - שני מחזורים, חודש, חודש וחצי - הוא ייפצע. ג'ורי אלבה? זו כבר היסחפות.
אני לא חושב שהוא חוצפן קטן. לשחקן מגיע לדעת מה קורה איתו, מדוע לא מכרו אותו, ואם כן-שיציבו לו תג מחיר. הוא דורש העלאה מסוימת, בטח ההצעה שהוא קיבל מולנסיה מביישת, וזה לא רחוק מההיגיון כי ולנסיה לא במצב מי יודע מה. כשחקן הבכיר במועדון, והוא כזה עם מכירתם של וייה וסילבה, הוא צריך לקבל משכורת יותר משמעותית מבעבר. אני אף פעם לא אהבתי שחקנים שרוצים שכר יותר גדול, גם בעיני זאת סוג של חוצפה, אבל אתה שוכחים שהוא לא שחקן בית של ולנסיה, הוא עוד שחקן רגיל, אין לו ולא צריך להיות לו סנטימנטים למועדון שלו, כמו למשל צ'אבי בברסה או מסי. זכותו לדרוש יותר כסף במידה וההצעה מגוחכת.
תשמע, אני חושב שכולנו מודעים לכך שויסנטה הוא השטן כי לפני 85 שנים הוא עשה פאול על פויול, אבל עמוק בתוכך אתה יודע שאם אחד הילדים שלך היה מככב בסרטון ולא ויסנטה, היית משפריץ מספיק כדי להאכיל את כל עזה
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx בינתיים הוא שחקן שסתם מדברים סביבו והוא עוד לא עשה שום דבר. אני לא חושב שהוא השחקן הבכיר במועדון, יש לך את אבר באנגה שהוא הרבה יותר חשוב ממאטה בהרכב, את דויד אלבאלדה שהוא אחד הסמלים האחרונים שנשארו ואת חואקין שמגלה כושר טוב וחדות במשחקי הקדם עונה. אני אישית חושב שאם בארסה מוכנה לשלם בסביבות ה30 מיליון יורו(לפחות 20 מיליון) אז שילך, אפשר להסתדר בלעדיו. יש את צ'ורי שיכול לשחק בעמדות שלו וגם את פגולי שיכול לשחק כקשר שמאלי (וזה עוד בלי ג'ורדי אלבה ו-ויסנטה שהוזכרו פה כבר.)
דיברתי על ויסנטה, לא על ולנסיה "ויסנטה שחקן מלוכלך. הוא ביצע פאול קשה על פויול ואם אינני טועה פצע אותו, לאחר מכן פויול כבר הגיב לו והם כמעט הלכו מכות, החליפו דחיפות, וגם באחד המשחקים הוא דחף את פויול כאשר מיהר להוציא חוץ." אולי אני טועה, אבל זה ציטוט שלך, לא?
בלי קשר לעניין הזה, ויסנטה תמיד הצטייר בעיני כשחקן מלוכלך. במכות עם ברמן הוא היה מאלה שהציתו את זה, בעוד משחק נגד ברסה הוא דחף את פויול לשלטים בלי סיבה מוצדקת. הוא שחקן עם אופי מגעיל בעיני. כמו אלבס, כמו פיקה. אין פה קשר ליכולותיו על המגרש, שלדעתי הן מדהימות אבל עדיין לא ברמה הכי גבוהה בעולם, בעיקר בגלל פציעות. נ.ב סחטיין שהצלחת לחבר יותר משתי מילים וסמיילי בהודעה. עוד נגיע למצב שבו תכתוב אשכרה כמה משפטים.
הפעם זה רשמי: http://www.valenciacf.com/contenidos/Actua...tml?__locale=es ולנסיה הודיעה שהמגן דל הורנו והקשר נאצ'ו גונזאלס מושאלים ללבנטה לעונה הקרובה. שני השחקנים צריכים לערוך בדיקות רפואיות ביום שני ואז תהיה חתימה רשמית. ולנסיה ניסתה לחסוך בשכר של דל הורנו שמרוויח בסביבות ה2.5 מיליון יורו לעונה, לבנטה תאלץ לשלם חלק מהמשכורת המנופחת שלו. נאצ'ו גונזאלס פשוט לא בתוכניות של אמארי.