ולנסיה קיבלה הגרלה מאוד טובה וחייבת לעלות לשמינת הגמר.. ריינג'רס כבר כמה שנים גרועה..בורסאספור אמנם אלופת טורקיה וקבוצה שאני לא ממש מכיר אבל לא נראה לי שולנסיה צריכה לאבד נגדם נקודות
כמה כסף יכנס לקופה הריקה שלנו עם נעלה לשמינית ? קיבלנו הגרלה באמת קלההה אם לא נעבור שלב זה באמת ביזיון וגם צריך לנסות להוציא כמה שיותר נקודות בשלב הבתים כל ניצחון 800 אלף אירו ותיקו 400 שזה לא מעט כסף לקופה הריקה שלנו
הבית שולנסיה קיבלה בליגת האלופות הוא אומנם נשמע בית קל אבל הוא ממש לא קל. מנצ'סטר יונייטד - אין צורך לפרט. נקווה לגנוב נקודה ב"מסטאייה". ריינג'רס - אסור לזלזל. עשתה בעונה שעברה הרבה בעיות לסביליה ויחד עם הקהל הנהדר שלהם זה יהיה מאוד קשה, בכל מקרה צריך לקחת מפה 6 נקודות. בורסאספור - אלופת טורקיה. קבוצה שלקחה אליפות עם הכוכבים של גלאטסריי ופנרבחצ'ה. שמעתי שהאיצטדיון הביתי שלהם מפחיד יותר מ"עלי סמי ין", כבר סיבה לדאגה. אני מתרגש לקראת ליגת האלופות, מקווה שגם אתם. אוי אוי אוי אוי אוי ליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
כל מה שרשמת אומר דבר אחד- הבית של ולנסיה הוא בית קל, שהיא צריכה לעבור בלי בעיות אפילו שהיא התחלשה. רינג'רס עשתה בעיות לסביליה? ממש אבל ממש לא, סביליה פירקה את רינג'רס 4-1 בגולזגו בלי להתאמץ וניצחה אותה 1-0 בפיחואן במשחק שעלתה עם המחליפים לאחר שכבר הבטיחה את העלייה לשלב הבא, זה נקרא לעשות צרות? באלופות טורקיה אומנם לא צריך לזלזל, אבלך עדיין היא ניצלה עונה רעה מאוד של גלאטרסאיי, בשיקטאש ופנר'. בית קליל.
להבא תבדוק. סביליה עברה את שלב הבתים בקלות בעונה שעברה, היא הבטיחה את עלייה ואת המקום הראשון אחרי 4 מחזורים בלבד.
אם כמה שמדברים על הבית הקל אני מפחד שבסוף תהיה פדיחה. אני דווקא מאוד אופטימי לעונה הזאת למרות כל השחרורים כי אני חושב שהיה רכש לא רע שמתאים לקבוצה. לפי דעתי אפשר להוציא ממנצ'סטר נקודות בבית וגם בחוץ, עם כל הכבוד הם לא כאלה מפחידים כמו פעם וגם הם עכשיו בעונות פיננסיות ולא הביאו איזה רכש מפציץ. ריינג'רס אפשר וצריך לנצח בבית ובחוץ. מה שמלחיץ אותי זה בוראספור כי אני מניח שיש זלזול מסויים כשאתה בא לשחק מול קבוצה כזאת אבל אסור לשכוח שהם אלופי טורקיה ושיש להם כדורגל (לא ראיתי, אבל אם הם אלופים אז הגיוני). שלא יקרה לנו מה שקרה לסביליה שחשבו שהם הולכים לטייל מול בראגה.
הסגל למשחק נגד מלאגה- שוערים-מויה,סזאר הגנה-מאת'יו,ג'ורדי אלבה,מיגל,ברונו,ריקרדו קוסטה,נאברו ומדורו קישור-אלבלדה,טופל,באנגה,טינו קוסטה, חואקין ויסנטה ופבלו הרננדז חלוצים-אדוריץ ומאטה. אני יודע שסולדאדו פצוע אבל מישהו יודע למה פגולי ופרננדס לא בסגל? (פגולי עוד אפשר להבין אבל פרננדס???)
אני כבר מזמן הפסקתי להבין את המאמן הזה, פרננדס היה המצטיין או לפחות אחד המצטיניים במשחקי ההכנה, אבל את אמארי זהל א מעניין וגם בוענה שעברה הוא בקושי נתן לו צ'אנסים, אחרי עזיבת בארחה הוא כנראה מעדיף שחקן אפור ופחות טוב מימנו כמו טינו קוסטה- פשוט מאמן אידיוט. גם אי הכללתו של פיגולי לא מובנת. אפילו ההרכב למחר עוד לא ידוע, 4-3-3, 4-5-1, את אמארי כבר מזמן הפסקתי להבין.
ויסנט גויטה לא יתלבש מחר למשחק וכיום מבזבז שכר לקבוצה. מאדורו הבלם המחליף הראשון של ולנסיה. השנה ולנסיה תסבול לא מעט. אלברט קוסטה שחקו מצוין אבל מנואל פרננדס עדיף עליו. איך הוא אפילו לא בסגל שלנו לקראת המשחק ? פשוט ביזיון ! 2 קשרים אחורים טבעיים בסגל ויש גם כן את אבר באנגה שיכול לשחק כקשר אחורי. אפשר לוותר על דוד אלבלדה ולהכניס את אלברטו דומינגס/פאגולי/פרננדס. כמה זמן פצוע רוברטו סולדאדו והאם ישנם פצועים נוספים ?
צ'ורי דומנגז גם פצוע, אם אני לא טועה הוא אמור לחזור עוד גג חודש. ואני צריך לבדוק את זה אבל אני חושב שגם פרננדס פצוע כי אין סיבה אחרת לזה שהוא לא יהיה בהרכב. כי היה ברור מההתחלה שהוא רכש יותר לשנים הבאות. תחשוב שהוא לא נכנס לסגל כשצ'ורי דומינגז פצוע, אז כשהוא יחזור מהפציע פגולי בכלל לא יראה דקות. אולי אם הוא יפציץ בדקות שהוא יקבל אז הוא יראה יותר דשא אבל אני לא כל כך מאמין. אתם לא מפסיקים לקטול את טינו קוסטה ומעניין אותי אם אתם באמת מכירים אותו או סתם אתם מניחים שהוא לא טוב?
אלברט קוסטה לדעתי שחקו מצוין, פליימקר מצוין, טכני, בעיטות מעולות, שחקו ששווה 6.5 מיליון יורו והוא יתרום לולנסיה הרבה מאוד. הבעיה באלברט קוסטה היא שהעמדה שלו היא הטובה ביותר בולנסיה. אין לו שום סיכוי להכנס למרכז השדה שמשחקים שם אבר באנגה ומנואל פרננדס. הבעיה הנוספת שיש לאלברט קוסטה היא שהוא קשר מרכזי התקפי מאוד ופחות הגנתי, אנחנו לא נראה אותו יורד לקליץ' או מחלץ כדור כמו מנואל פרננדס או אבר באנגה.