ברור שלא, איפה ראית שאמרתי דבר כזה? העיסקה זה 10 מיליון יורו פלוס מאטה על ראיין באבל, מאטה עדיף על ההולנדי אבל פלוס 10 מיליון יורו או אם אפשר לגרד 15 אז למה לא? מאטה הוא פלופ לדעתי, והוא לא שחקן ששווה יותר מ15 מיליון יורו. בכל מקרה זה סתם שמועות, ולא יקרה לעולם.
חואקין שחזר להתאמן לא מזמן אחרי פציעה בשריר נפצע שוב, הפעם בקרסול (עוד לא יודעים את חומרת הפציעה) וכנראה יחמיץ את המשחק מול בארסה.חואקין לא יהיה לבד ביציע,יהיה לו את מאהמט טופל שגם הוא נפצע בקרסול במהלך אימון ויחמיץ כנראה את שני המשחקים הבאים של ולנסיה (בארסה וריינג'רס). זאת מכה קשה מאוד לולנסיה כי חואקין אחד השחקנים הבולטים שלה בינתיים העונה, והוא יכל להיות גורם מכריע במשחק כזה. אני רק מקווה שלא יהיו עוד פציעות,ושפבלו ואדוריס יחזרו בצורה הכי טובה מהמשחקים לאומיים. כי לאבד עכשיו את פבלו יגמור את המשחק מבחינתנו.
איזה באסה דווקא חואקין דווקא בשתי המשחקים היותר חשובים העונה נקווה למשחקים טובים של פבלו אדוריס ובאנגה אחרת אין לנו מה למכור מול בארסה מה עוד שצ'אבי בדרך חזרה להרכב אחרי הפציעה וצ'אבי לא פחות חשוב ממסי וראו את זה במשחקים של ברצלונה
סרחיו קאנלס מתייבש כצפוי על הספסל של ריאל מדריד. 10 מיליון יורו וסרחיו קאנלס עטלף בינואר. השחקו שבדיוק חסר לנו לעמדת ההרכב.
יעקב אל תשכח שהבחור עוד ילד,הוא לא היה צפוי להיות קבע בהרכב כבר העונה. אני לא חושב שריאל רוצה למכור אותו,במקרה הכי קיצוני להשאיל אותו.הוא הגיע העונה ונכון שהוא בא מהליגה הספרדית אבל הוא צריך להתאקלם ללחץ של מדריד וגם להתבגר קצת. אבל הצעה מעניינת. אני אישית יותר מעדיף לראות שחקנים מהנוער עולים לבוגרים כמו איסקו ופאקו. עריכה: לשמחתי טופל חזר יותר מוקדם מהמצופה והוא יהיה קשיר למשחק מול בארסה. בהתחלה הערכה הייתה שטופל יחמיץ את המשחק מול בארסה וריינג'רס אך כמו שאמרתי הוא התאןשש מהר ויהיה זמין במקרה ואמרי ירצה אותו. חואקין (אותה פציעה כמו שהייתה לטופל שבוע שעבר) ומדורו בוודאות לא ישחקו מול בארסה. גם מיגל לא סיים את האימון בגלל רגישות בשריר, אך הוא צפוי להיות כשיר למשחק
אני לא חושב שזה ריאלי לחשוב שפדרו לאון או קנאלס יגיעו.מה שכן,ולנסיה עוקבת אחרי המגן השמאלי של וויאריאל והנבחרת ז'ואן קפדוילה שמסיים את החוזה בקיץ הקרוב. המעודון רוצה לנסות להחתים אותו בינואר על חוזה וככה הוא יגיע חינם בעונה הבאה. שחקן לא רע אבל הבעיה היא שהוא מבוגר ואני בספק אם הוא ירצה לבוא בשביל להילחם על ההרכב עם מאת'יו.אני לא חושב גם ששווה להביא מגן שמאלי מחליף עם חוזה יחסית גבוהה (אני מניח שזה מה שהוא ידרוש).
צודק, הוא בן 32,מבוגר..אבל בהתחשב בפציעות של מת'יו, זה יכול להיות מעניין. בכל מקרה,אנחנו צריכים מגן שמאלי נוסף.
כן, יש גם את מוראטי וגם הוא יכול להיות אחלה מחליף! דל-הורנו לא יכול להיות מחליף מאת'יו, כי הוא מושאל ללבנטה הצנועה, מה גם שאף אחד לא בונה עליו שם. קאפויילה לא נראה לי יבוא לולנסיה בתור שחקן מחליף, מגן גדול הוא לא, אבל הוא לא יבוא לסיים את הקרירה שלו כשחקן מחליף לדעתי, וגם אין סיבה שיבוא. יש את מאת'יו כרגע שהוא מצויין, וכמחליף יש את ברונו שאומנם זה אילתור אבל זה לא נורא כל כך.
עמי אתה לא צריך לתקוף את הבן אדם,בגדול איליה צודק. דל הורנו יכול להיות מחליף הבעיה היא החוזה הגבוה שיש לו, שכנראה זה סכום שהמועדון לא מוכן לשלם למגן מחליף. להבדיל ממוראטי,דל הורנו יכול לחזור לשחק בקבוצה (תאורתית גם מוראטי אבל הבנת למה התכוונתי). אבל אני מסכים איתך שהוא לאיבוא לסיים את הקריירה בתור שחקן מחליף.במיוחד כשהמועדון לא ישלם לו משכורת עתק.
הנה משהו שאני חושב שיעשה טוב,לכל אוהדי ולנסיה http://www.youtube.com/watch?v=3tgB8n9NUBM צפייה מהנה.. ד"א..שימו לב..משחק הראש שלנו השתפר פלאים!