הקהל של ולנסיה הוא קהל טוב, הוא לא קהל מרעיש כמו של סביליה, אתלטיקו, בילבאו או ספורטינג גיחון למשל, אבל הוא קהל טוב, וכמו שאמרת שהוא לא מה שלא ניצח לולנסיה את המשחק אתמול, דווקא אני שמעתי כן הרבה עידוד מהקהל של ולנסיה והאווירה טובה באיצטדיון. לבארסה וריאל יש קהל פחות טוב מהקהל של ולנסיה והם הקבוצות הכי מצליחות בספרד, לא תמיד קהל הוא גורם להצלחה כלשהי.
זה מה שאני טוען ודי מסכים...אבל מה שהטענה שלי ומה שקצת הציק לי זה לא שלולנסיה אין קהל טוב..כי אם לא היה להם קהל טוב אז זה לא היה משנה...אבל אני זוכר את ולנסיה נגד צ'לסי לדוגמא לפני כמה שנים והאווירה הייתה שונה לגמרי..היה טירוף באיצטדיון הטלויזיה רעדה במשחק הזה..ואתמול ולנסיה קיבלה צ'אנס גדול מאוד לעשות דברים שלא כל יום מועדונים בסדר גודל האלה יכולים לעשות ולהגיע לשלבים המאוחרים של ליגת האלופות וחשבתי שתהיה חגיגה אתמול ועידוד בלתי נשכח.... זאת הטענה היחידה שלי...יש להם קהל טוב, חבל שבשנתיים האחרונות הם לא מזכירים את השנים שלפני שמשחקים במסטאיה בקושי היית יודע שבאו אוהדי חוץ בכלל
הקהל של ריאל הרבה יותר טוב בשנים האחרונות, וזה נטו בגלל ההוצאה של החוליגנים מהקאמפ נואו. בעבר הקאמפ נואו לא היה נופל מהמסטאייה\פיחואן\מהמגרש של את' מדריד (ברח לי שמו) מבחינת עידוד, והיום היה אפשר לשמוע את הבוישוס נויז ביציע באמירויות, כי למשחקי חוץ הם תגיד מגיעים, שרים "אולה אולה" והקהל המטורף והכי הכי הכי הכי הכי טוב בעולם כי הוא מהליגה האנגלית סותם. לצערי לא רק תיירים, אלא גם מקומיים שמתנהגים כמו תיירים. הקהל של ריאל עושה לשלנו בית ספר, כי אין לנו קהל.
חדשות טובות לולנסיה, הנשיא יורנטה הודיע היום שהבנייה של המסטאייה החדש תתחדש בקרוב מאוד, ולנסיה גייסה את הכסף שנותר כדאי להשלים את הבנייה. ב2013 אם הכל יתנהל כשורה, נפתח את המסטאייה החדש.
חדשות טובות לולנסי- אדוריס וטופל חזרו מוקדם מהצפוי ויהיו כשירים לשבועות הקרובים (במקרה של אדוריס זאת הפתעה גדול כי תחילה היה חשש לשבר). החדשות הרעות הן שנצתרך להוציא כסף על מגן ימני כי מיגל ממשיך עם השטויות שלו ושוב איחר לאימון.לאמרי ולהנהלה נמאס מהשטויות של המגן הפורטוגזי והם השעו אותו עד להודעה חדשה.משמע שבראונו יאייש את העמדה של המגן הימני בהרכב כשג'ול כנראה יחזור לכמה הופעות בבוגרים וסטנקוביצ'יוס ימשיך את מופע האיימים שלו באגף.לצערי שלושתם ברמה די נמוכה ואני מאוד מפחד שהמועדון יתפשר עליהם ולא יביא רכש חדש בגלל המצב הכלכלי. בקשר לעמדת השוער גם מתחיל בלאגן-גויוטה שמראה יכולת לא רעה רוצה שדרגו בחוזה (הוא עדיין בחוזה עם חוזה של קבוצת המילואים) וגם הבהרות בקשר לבאזז סביב דייגו אלבס. הדעה שלי היא שמויה צריך לעזוב ודייגו אלבס צריך להגיע וככה יהיה לנו תחרות גבוהה בין השוערים כשסזאר ייתן עוד עונה או 2.כשיש לך צמד שוערים יחסית צעיר כמו גויוטה ואלבס ששנייהם הוכיחו את עצמם (גויוטה קצת פחות) אז אפשר להיות רגועים.
דוד וייה חוזר מחר למסטאייה. אני מאוד מתרגש לקראת מחר, לקחתי את העזיבה שלו כל כך קשה ועדיין אני אוהב אותו.
ריקרדו קוסטה היום אמר שהוא לא פוסל לעזוב את ולנסיה בקיץ ללאציו, שהביאה רצון לרכוש את הבלם הפורטגלי, קוסטה אמר שהוא נהנה בולנסיה, היא מועדון גדול, והיא גם בדרך לליגת האלופות, אבל הליגה האיטלקית תיהיה אתגר בשבילו(?!). קצת מוזר הנדידה הזאת של קוסטה, בראיונות לפני שהגיע לספרד הוא אמר שהוא מגשים חלום, ושהוא מת לשחק בליגה הספרדית. מה שיותר מוזר והזוי הם הטובקים של אוהדי ולנסיה, שאומרים שקוסטה גרוע מאוד, שהוא רכישה גרועה. וזה לא אחד או שתיים, זה רוב התגובות, קוסטה מחזיק לבד את ההגנה של ולנסיה, בלעדיו היא הייתה מפורקת לגזים. אני מקווה שהוא ישאר.
אם אתם שואלים אותי השחקן היחידי שאני מחזיק ממנו בהגנה שלנו זה המגן השמאלי ג'רמי מת'יה. לא ברונו,מיגל,קוסטה,נבארו,דאלברט ומאדורו. ריקרדו קוסטה לא המושיע של ההגנה של ולנסיה, בעצם מאז אז'אלה אין מושיע בהגנה של ולנסיה. גם אלכסיס ואלביול היו בינוניים.הטעות היחידה היתה שמרצ'נה לא שיחק בעמדה הזו אלא בתור קשר אחורי. אין מה לעשות - לולנסיה אין הגנה. ד"א בנושא השוערים..ולנסיה תנהג בחכמה היא אם תחתים את גואיטה בחוזה חדש. במידה והם מביאים את דייגו לופס,כשאני חושב שזה יהיה טעות, צריך למכור את מויה. ומויה בסדר גמור בתור שוער שני. לדעתי עם גואיטה ימשיך לפתוח כל המשחקים העונה, ולנסיה תהנה משוער צעיר ומוכשר לשנים הבאות, גם איקר קסיאס התחיל לעמוד בגיל צעיר בשער. בסה"כ שוער צריך בטחון, שיתנו לו את זה. יקבלו בתמורה המון.
מאת'יו וריקרדו קוסטה הם השחקנים הכי טובים בהגנה שלכם ללא ספק, הבעיה שלצידם אין שחקנים ברמה גבוה, למרות שכמו נאבארו או סנקיבצ'יוס שהם בינוניים, ודאלברט שהוא בדיחה עצובה. אבל שיגיע אדיל ראמי, ביחד עם קוסטה זה כבר הגנה רצינית ביותר.
היום המשחק הכי חשוב שהיה לנו העונה בינתיים. חייבים לעבור את שאלקה! בתחילת העונה לא ציפיתי שנגיע לרבע גמר אלופות אבל אחרי שקיבלנו הגרלה נוחה אסור לנו לפספס את הצ'אנס הזה אני רק מקווה שהשחקנים לא ילכו קדימה על ההתחלה כי אז עם ההגנה החשה שלנו נוכל לספוג מהר מאוד שער שיסבך אותנו עוד יותר
שאלקה: ולנסיה היקרה, אנא העפילי לרבע הגמר ולנסיה: לא תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx פשוט לא מאמיןן! אין דברים כאלה...שברתם את השיאים שאנחנו הצבנו(או שהשוותם את השיא) פשוט נותנים לכם את המשחק לידיים וכמה פעמים פספסתם מצבים אדירים...ועוד אני לא ממש אוהב את ולנסיה והתעצבנתי מהמשחק הזה.... היתה לכם הזדמנות שלא קוראת כל שנה להגיע לרבע גמר ליגת האלופות ולצערי פספסתם
אין תלונות לאמארי, פשוט לדעתי סולדאדו היה צריך לפתוח בהרכב (הוא היה שם ברשת את ההחמצות הנוראיות של אדוריז), חואן מאטה פשוט אפס זה שחקן שבגללו אני עוד אדפוק ת'ראש בקיר מהטימטום שלו ומהחוסר כישרון הזה. אולי בעונה הבאה...
גם במשחק כזה יש תלונות לאמארי, באנגה היה צריך להשאר על המגרש, טינו היה צריך להכנס בממקום טופאל, אמארי היה צריך להמר, סולדאדו היה חייב לפתוח במקום אדוריז שפשוט לא חלוץ לרמות האלה, שתי החמצות מזעזעות וגמלוניות שאי אפשר לתאר, ופאבלו הרננדז היה צריך להשאר ומאטה לעוף לספסל. זאת ולנסיה של אמארי, קבוצה של כמעט, קבוצה של נאיביות, קבוצה בלי רעה ובלי תכלס, כל הניצחונות האלה בשיניים בליגה מוכחים את זה, אין פלא שולנסיה לא מפרקת קבוצות בליגה, ושי לה את היכולת הזאת. ולנסיה צריכה מאמן חדש, שיביא אופי ולא ליצנות על הקווים. וחואן מאטה הוא האפס הכי גדול בכדורגל הספרדי, כל פעם שהכדור אצלו אני מתחנן שרק לא יאבד, והוא תמיד מאבד, בועט על השופט, לא עושה שום דבר חיובי, הוא לא יודע לעבור שחקן, או לוקה במסירה, יש לו בעיטות חלשות ועלובות. השחקן הכי דוחה בעולם. זה מעצבן כי ולנסיה קבוצה טובה ואיכותית משאלקה, זה מעצבן שיש לה מאמן כזה ושחקן כזה אפס, למכור אותו בקיץ.