ולנסיה 2010/11: מסיימים במקום השלישי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י yakov_y, ‏24/7/10.

1. noamvcf Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

2. xavi6 Member

אתם שואלים שאלות קשות. כן ולא. בוא נגיד ככה, כשמנדייטה כבש וחגג-אני חגגתי. אין לי בעיה להודות שאני יותר אוהד של מנדייטה מאשר של ברצלונה. אז כן, כשהוא היה בולנסיה, העדפתי שולנסיה ינצחו. בוא נגיד שבגול של ריבלדו נגד ולנסיה עם המספרת, כשמנדייטה ישב ביציע (למזלינו, ולצערי) לא חגגתי כ"כ מהר. חגגתי אחרי 5 דקות של דיליי ועדיין הייתי עצוב טיפה.

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש מצליח להבין את זה..איך אפשר לא לשמוח בגול של הקבוצה שלך?? ועוד להיות בעד קבוצה אחרת רוב הזמן..

עם כמה שאני בעד ברצלונה(בגלל השנאה לריאל,רואים משחקים עם החבר'ה והחברה) אני אף פעם לא באמת שמח כשאני רואה אותם מנצחים..גם כשספרד זכתה,כולם צעקו וחגגו,אני לא יכול לחגוג בשמחתם של אחרים כאילו זאת השמחה שלי כי זאת לא...ועוד להיות בעד שחקן כלשהו נגד הקבוצה שלך?? לא מצליח לקלוט את זה..אבל יכול להיות שזה רק אני

4. Bensh Member

אתם רואים? אמרתי לכם שהוא תמהוני

5. yakov_y YNWA

הבנאדם אוהב שחקו יותר מאשר את הקבוצה. מה אתם קופצים עליו ? אפשר להבין אותו.

6. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש "קפצנו" עליו

אבל בשבילי זה לא נקלט שאפשר לאהוב קבוצה אחרת 5% ממה שאתה אוהב את הקבוצה שלך..אבל שוב זה רק אני

7. xavi6 Member

נו אמרתי לך, אתה קולט אותי יותר טוב מכולם...

בזמנו לא הייתי אוהד שרוף כמו היום, לא באותה רמה. בשבילי מנדייטה היה השחקן שהכניס אותי כ"כ למשחק בצורה הזאת. עד מנדייטה, כדורגל היה משחק שאהבתי לראות, בעיקר לשחק, וברסה הייתה קבוצה שאהדתי, אבל לא מתקרב לרמה של היום. הייתי ילד. היום ברסה היא אובססיה. היום אין שחקן שהייתי מעדיף שהוא ינצח את ברסה כדרך קבע. אין אף שחקן כזה, מלבד מנדייטה. אין מה לעשות, זה מה שהלב בוחר, זה השחקן שגרם לך להיתאהב בכדורגל בצורה כ"כ חזקה. גם הוא סוג של אובבסיה.

אגב, אני כנראה עושה דיוקן שלו בדירה החדשה שלי. ככה בקטנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. אלי מתחן Member

אין ספק שזה הולך להרשים את הבנות...

9. rooney-7 Member

אני דווקא יכול להבין אותו.זה לא שהוא גדל בעיר ברצלונה,והיא חלק מהזהות הלאומית שלו.וגם אז.
    לפעמים הרבה יותר קל להתאהב בשחקן,בטח כשזה מישהו כמו מאנדייטה,סקולס או ראול,שחקנים שיכולים להיות מודל לחיקוי בזכות ההתנהגות שלהם במגרש ומחוצה לו.

אני התאהבתי בקבוצה הקסומה והמרגשת של יונייטד 99,ולכן לעולם לא אוכל להיות בעד קבוצה שמורידה את החברה בחולצות האדומות עצובים מהמגרש.ולכן כמה שאני אוהב את מסי ואינייסטה,לא שמחתי כשהם ניצחו אותנו בגמר של 2009.אולי התנחמתי שאם כבר להפסיד אז לשני האנשים האלו,שבאופן כללי תמיד ארצה בטובתם.אבל הוא התאהב קודם בשחקן,ככה שאצלו זה מעט שונה.

10. xavi6 Member

כוסון בלונדיני באחד הפינות, אין מצב הן לא פותחות רגליים...

11. Fanatic Member

נאצ'ו גונזאלס לא בתוכניות של אמארי העונה והוא ככל הנראה יושאל לפאוק היוונית שתשלם לו את משכורתו המלאה.

ולנסיה רוצה להפטר גם מדל הורנו (שמחזיק גם במשכורת גבוהה מאוד), בינתיים רק לה קורוניה מעוניינת בו, אבל לא רוצה לשלם לו את כל משכורותו כמו שולנסיה רוצה.

12. noamvcf Member

מתי הוא כן היה בתוכניות של איזשהו מאמן ולנסיה? חבל שהוא לא נתן מונדיאל טוב והיינו מוכרים אותו.
    בקשר לדל הורנו טיפה חבל לי, שחקן לא רע בכלל אבל אם יש לו משכורת גבוהה אז זה בצדק.
    רק מי יהיה המחליף של מאת'יו? ג'ורדי אלבה איבן רוביו מהנוער שמקבל עכשיו טיפה דקות??
    שניהם קשרים ככה שאני לא יודע כמה זה יהיה חכם לבנות עליהם כמגנים שמאליים.

בקשר לכל מה שהלך פה לפני זה, גם אני מאוד אוהב את ריקלמה ואני חושב שהוא פשוט גאון כדורגל ושכבר אין עוד שחקנים עם סטייל ומשחק כמו שלו (הוא ונימני חולקים את הסגנון של הלרוץ רק כשאתה הולך לבעוט בעיטה חופשית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx ). וכשהוא שיחק מול ולנסיה רציתי שהוא יהיה טוב יביקיע ויבשל אבל רק אם זהתוצאה הסופית תהיה לטובת ולנסיה.

13. riquelme1 Member

ריקלמה היה טוב נגד ולנסיה כמעט תמיד, במדריגל הוא כבש נגדכם כמה פעמיים, וגם במסטאייה הוא נתן תצוגה אדירה בעונת 04-05 במדי ויאריאל במשחק הפתיחה.

14. yakov_y YNWA

ולנסיה משחקת כרגע נגד פאלרמו במשחק ידידות.

הרכב:
    - מויה -
    - דל הורנו - נאברו - קוסטה - מיגל -
    - פאגולי - קוסטה - אלבלדה - חואקין -
    - סולדאדו - קרלוס -

15. riquelme1 Member

זה לא בדיוק ההרכב. זה 4-2-3-1.

בכל מקרה, 1-0 לולנסיה משער של סולדאדו.

בטורניר המשולש בפאלרמו, ולנסיה מפסידה בשתי המשחקים, לפאלרמו 1-0 משער של פינייה, ומסיימת בתיקו 1-1 עם נאפולו ומפסידה בפנדלים.

הקבוצה ממשיכה להראות זוועה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/10